West Ham mot Liverpool den 4/2 2019

Vi har inte riktigt hittat något odds som passar oss idag och därför ger vi oss på måndagen den 4/2 2019. Här har vi en intressant match i Premier League mellan West Ham United och Liverpool. Det är en match som Liverpool bör vinna men på bortaplan så kan man aldrig vara säker. Vi såg förra veckan när Manchester City tappade mot Newcastle. Det ska inte kunna hända men det finns inga garantier i fotboll. Måndagens match spelas på London Stadium klockan 21:00.

Oddsjämförelse inför West Ham mot Liverpool

  • West Ham (1) – 7.80
  • Oavgjort (X) – 5.30
  • Liverpool (2) – 1.42

Även om Liverpool spelar på bortaplan så är man en klar favorit i denna match. Tyvärr så är oddset på tvåan ganska lågt och lockar inte direkt oss. Vi behöver nog lägga till något för att få upp oddset något.

Liverpool har kopplat ett ordentligt grepp om Premier League och leder nu på 61 poäng. Tvåan Tottenham ligger på 57 poäng med en match mer spelad och Manchester City ligger trea på 56 poäng. Alla poäng är nu superviktiga i toppstriden och Liverpool skulle behöva 3 poäng på måndag för att hålla undan.

West Ham är ett mittenlag i Premier League och ligger nu på plats 12 med 31 poäng. Här är det ganska odramatiskt eftersom man troligen inte når upp till en Europaplats och samtidigt så bör man kunna hålla sig kvar i Premier League. En förlust mot Liverpool skulle inte förändra så mycket för West Ham.

West Ham åkte på en ordentlig förlust i slutet av januari 2019 när man förlorade med 3-0 mot Wolves. Innan dess så åkte man ut ur FA-cupen mot AFC Wimbledon. Den matchen slutade 4-2 och det var lite oroväckande. Den 19/1 så noterar vi även en förlust mot Bournemouth med 2-0. Vi har tre förluster i rad för West Ham och formen ser inte direkt ut att vara i topp.

Alla tre förlusterna har varit på bortaplan och West Ham spelar betydligt bättre på hemmaplan. Vi kan bara notera en förlust på de sex senaste hemmamatcherna. Även om man vann mot Arsenal på hemmaplan så har det annars mest varit lag längre ner i tabellen. Visserligen så klarade man av ett oavgjort resultat mot Chelsea förra året och man slog ett sargat Manchester United men mycket har hänt sedan dess. Hur som helst så är West Ham ett starkt hemmalag men mot Liverpool så tror vi inte att det hjälper.

BLGM lockar även denna gång

Vi tror som sagt på en bortaseger denna måndag men vi tror inte att Liverpool håller nollan. West Ham är som sagt starka på hemmaplan samtidigt som Liverpool har en förmåga att släppa in lite onödiga mål. Visserligen så brukar det inte påverka utgången av matchen eftersom man gör ännu fler mål.

Liverpool har spelat lite ojämnt den senaste tiden. Vårt speltips inför Liverpool mot Leicester gick in men vi trodde att Liverpool skulle vinna. Matchen slutade istället 1-1 och det gjorde det lite mer spännande i toppen. Innan dess så slog man Crystal Palace med 4-3 och Brighton med 1-0. Man har totalt 3 vinster och 1 oavgjord på sina 5 senaste matcher i Premier League. Förlusten var mot Manchester City på bortaplan och det kan man förstå. Jürgen Klopp kan trots allt känna sig ganska nöjd med insatsen så här långt.

Tittar vi på statistiken så är det mycket sällan som Liverpool håller nollan. Det är något som vi känner att vi kan dra nytta av i dagens speltips. Vårt speltips blir helt enkelt att båda lagen gör mål i matchen till 2.03 i odds. Vi skulle bli mycket förvånade om inte Liverpool gjorde mål på måndag och West Ham är som sagt bra på hemmaplan och bör kunna få in ett. Sen känns det även bra att Liverpool har släppt in en hel del mål denna säsong. Vi får bara hoppas att West Ham är motiverade nog att ge hundra procent i denna match.

Matchinformation

  • Match: West Ham mot Liverpool
  • Tävling: Premier League
  • Plats: London Stadium
  • Tid: 4/2 2019 klockan 21:00
  • TV: Viasat Sport Premium
  • Livestream: Viaplay
  • Speltips: BLGM till 2.03 i odds.

Det var veckans första speltips och nu väntar en intressant vecka i februari. Vi kommer att lägga störst fokus på Premier League där vi har intressanta matcher på onsdag och lördag. Hoppas ni får en riktigt bra måndag och att ni hänger med oss denna vecka.

Anfield Liverpool

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.