Värnamo Helsingborg speltips den 26 juni 2017

Då var det dags för en ny vecka och det är måndagen den 26 juni 2017. Det känns som en ganska avslagen måndag om man tittar på sportutbudet. Det finns inte så många intressanta matcher men vi fick upp ögonen för matchen mellan Värnamo och Helsingborg i Superettan. Det är en intressant match och jag har ett speltips som jag är riktigt nöjd med.

Helsingborg har förlorat två matcher i rad nu och det är dags för att ta tag i det här om man vill ha en chans att ta sig tillbaka till Allsvenskan. Helsingborg har mött topplagen i Superettan och fått ordentligt med stryk. När man mötte Brommapojkarna så slutade det med 4-0 i nacken och mot Dalkurd så förlorade man med 5-0. Det känns inte riktigt som att Helsingborg hör hemma i toppskiktet av Superettan.

Jag trodde att Helsingborg skulle köra över motståndet i Superettan och snabbt vara tillbaka i Allsvenskan igen. Tyvärr så har man sett ganska svaga ut och lite ointresserade. Kanske beror det på att spelarna inte känner sig lika hungriga längre och det utnyttjade både Dalkurd och Brommapojkarna. Nu krävs det att man tar tag i sitt spel om man inte ska tappa för mycket och därmed en chans att ta sig tillbaka till Allsvenskan.

Värnamo har placerat sig i mitten av tabellen under en längre tid. Laget har spelat riktigt bra i en del matcher och riktigt dåligt i andra. Man kan säga att det är ett ganska ojämnt lag och det är därför som man placerar sig i mitten av tabellen. Värnamo har skrapat ihop 17 poäng på 13 matcher och det känns väl ganska rimligt.

Den senaste tiden så har Värnamo lyft sig något och man lyckades spela 1-1 mot Falkenberg och sedan vann man två matcher i rad. Innan dess så var det betydligt sämre och för att summera laget Värnamo med ett ord så blir det “ojämna”.

Odds inför mötet mellan IFK Värnamo och Helsingborg IF

  • IFK Värnamo (1) – 2.30
  • Oavgjort (X) – 3.40
  • Helsingborg IF (2) – 3.00

Vi spelar på Helsingborg med viss försiktighet

Värnamo har en positiv formkurva men Helsingborg är ett betydligt bättre lag på pappret. Även om Helsingborg har tappat två viktiga matcher mot topplagen i ligan så är Värnamo inte alls på samma nivå. Det talar för att Helsingborg ska vinna matchen och få tillbaka lite av sitt självförtroende.

Helsingborg har tappat i toppen och man får helt enkelt sikta in sig på tredjeplatsen nu. Nästan alla spelare i Helsingborg är bättre än motsvarande spelare i Värnamo. Det har så klart betydelse men det är inte alltid som det avgör. Formen är också viktig och det kan vara lättare att spela utan press som Värnamo gör. Helsingborg är piskade att vinna matchen för att inte tappa för mycket till toppen.

Jag väljer att spela på att Helsingborg vinner matchen. Det är ett mycket trevligt odds på det resultatet och det är inte utan anledning så klart. Spelbolagen tror att Helsingborg helt har tappat det och är inne i en riktig svacka. Därför blir mitt speltips att Helsingborg vinner men med tillägget att man får pengarna tillbaka vid oavgjort. Det ger oddset 2.11 hos Betsson just nu och det tycker jag faktiskt är riktigt bra. Då har vi garderat oss mot ett oavgjort resultat och har chansen att tjäna pengar om Helsingborg vinner. Värnamo spelar på hemmaplan och det kan så klart ställa till det lite men jag tror att Helsingborg reser sig och tar tag i detta nu.

Matchinformation

  • Match: IFK Värnamo mot Helsingborg IF
  • Tävling: Superettan
  • Plats: Finnvedsvallen
  • Tid: Måndagen den 26 juni 2017, klockan 19:00
  • Livestream: Cmore
  • TV: Cmore
  • Speltips: Helsingborg vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort till 2.11 i odds.

Nu hoppas vi på en riktigt bra spelvecka med många intressanta matcher och odds. Imorgon så är vi tillbaka med semifinalerna i U21 och där har vi ett riktigt bra speltips att bjuda på.

Superettan

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.