Vardar Skopje Malmö FF den 18 juli 2017

Det kommer att bli kniven mot strupen när Malmö möter Vardar Skopje på bortaplan idag den 18 juli 2017 klockan 18:00. Den första matchen mellan dessa lag trodde jag att Malmö skulle ta och där föll mitt speltips. Nu är det nya tag som gäller och det gäller att analysera den första matchen. Om Malmö lyckas ta sig vidare till den tredje kvalomgången i Champions League så kommer man att möta FC Köpenhamn. Dagens speltips blir att Malmö FF gör det första målet i matchen till 1.68 i odds.

Det blev bara 1-1 på hemmaplan även om MFF var det bästa laget. Nu åker man ner till Makedonien med en olustig känsla i magen. I den första matchen så tycker jag inte att resultatet speglar matchbilden. Vardar Skopje hade inget bra försvarsspel och det var konstigt att det inte straffade sig mer. Vardar Skopje har däremot ett bra anfallsspel vilket hela tiden är ett orosmoment för Malmö.

Hur vi än ser på det så var det inte rättvist med 1-1 och grundproblemet var att Malmö inte fick in bollen trots många chanser. Det känns som att oturen spelade in en hel del och därför så blir den här andra matchen så viktig. Malmö har hunnit spela en match i Allsvenskan och det var mot Sirius. Den slutade 3-3 och målskyttet är det absolut inget fel på.

Oddsjämförelse

 • Vardar Skopje (1) – 3.90
 • Oavgjort (X) – 3.30
 • Malmö FF (2) – 1.90

Som ni ser på oddsen så är Malmö FF favoriter att vinna matchen även om man spelar borta. Jag tror inte Vardar Skopje vinner men oavgjort är nog inte omöjligt.

Mycket står på spel

Det här är viktigare än det mest och att möta FC Köpenhamn i den tredje kvalomgången vore en drömmatch. Båda lagen kommer att göra sitt yttersta och den nog finnas en hel del nervositet i luften. Malmö känns som det mer rutinerade laget och man har varit i kvalet ett flertal gånger tidigare. Vardar Skopje har hemmaplan och det kommer absolut hjälpa till. Matchen spelas inte på den ordinarie arenan utan i Strumica som ligger lite utanför Skopje. Det hela känns ganska ovisst och det är en svårspelad match.

Malmö har den största pressen på sig eftersom man är tvingade att göra mål. Vardar Skopje kan spela 0-0 och ta sig vidare men jag har mycket svårt att se det. Nackdelen är att Malmö måste öppna upp sig och ta större risker för att få det där första målet. Då kan det även komma ett bakslag som skulle vara väldigt tungt.

Speltips inför Vardar Skopje och Malmö FF

Jag har tänkt till lite och man hade kunna spela Malmö FF som vinnare men det känns lite oroligt. Mitt speltips blir istället att Malmö FF gör det första målet i matchen. Oddset landade på 1.68 hos Betsson och det tycker jag är godkänt.

Jag tror att Malmö kommer att dominera från start och är tvingade att anfalla. Vardar Skopje kommer inte riskera något och lägga sig på försvar. Förhoppningsvis så kommer Malmös anfall att bära frukt förr eller senare och då sitter vårt spel. Efter att ha studerat Vardars försvarsspel i den första matchen så tror jag det finns goda möjligheter att Malmö får in den första. När Malmö väl gjort det första målet så kommer matchbilden snabbt ändra sig och då blir det svårare att sia.

Matchinformation

 • Match: Vardar Skopje mot Malmö FF
 • Tävling: Champions League (kval)
 • Tid: 18 juli 2017, klockan 18:00
 • Plats: Stadion Mladost
 • TV: N/A
 • Livestream: Gratis live stream hos Bet365
 • Speltips: Malmö FF gör matchens första mål till 1.68 i odds hos Betsson.

Det var dagens speltips och nu inväntar vi kvällens Champions League-kval. Så här ser spelschemat ut idag den 18 juli 2017.

 • 16:00 – Astana – FK Spartaks
 • 18:00 – Vardar Skopje – Malmö FF
 • 18:00 – Alashkert FC – BATE Borisov
 • 19:00 – FC Samtredia – FK Karabakh
 • 20:00 – Vikingur Gota – FH Hafnarfjördur
 • 20:45 – Buducnost – Partizan Belgrad
Fotbollsarena gräs

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.