Speltips inför Vardar Skopje mot FC Köpenhamn

Det är tisdagen den 25 juli 2017 och det är löning för de flesta av oss. Man ska kanske inte sätta sprätt på sina pengar direkt men ett litet speltips ska vi bjuda på eftersom det är Champions League kval. Malmö FF åkte lite snopet ut ur kvalet och därför så är det FK Vardar Skopje som möter FC Köpenhamn och gör upp i den tredje kvalomgången. Det var lite synd att Malmö FF inte orkade hela vägen eftersom annars hade detta blivit en riktig publikmatch. Nu är det som det är och vi ska analysera lagen och förhoppnings kunna presentera ett speltips av rang.

Matchen på tisdag spelas nere i Makedonien och FK Vardar Skopje får den lilla fördelen. Hemmaplan kan göra en del men FC Köpenhamn är fortfarande storfavoriter att vinna på bortaplan. Vi börjar med att titta på oddsen och ser vad det bjuds på för gott.

Oddsjämförelse

  • Vardar Skopje (1) – 4.50
  • Oavgjort (X) – 3.60
  • FC Köpenhamn (2) – 1.72

Rent spontant så känns det väl som ett intressant spel på FC Köpenhamn men vi ska gräva lite djupare och se varför man nästan får två gånger pengarna på FC Köpenhamn. Vardar Skopje måste få till ett bra resultat här på hemmaplan om man ska ha en chans att gå vidare.

Varför så högt odds på FC Köpenhamn?

FC Köpenhamn spelade senast mot det slovakiska laget Zilina. Det är många som inte ens har hört talas om det laget och på pappret så är det ett betydligt svagare lag än Vardar Skopje. Det blev lite problem för FC Köpenhamn och man låg ett tag under med 1-0 men man lyckades vända och vinna med 1-3. När man sedan spelade hemma så förlorade man matchen med 2-1 men det räckte eftersom danskarna gjorde fler mål på bortaplan. Det såg allt annat än stabilt ut och kanske beror det lite på underskattning från danskarnas sida.

Jag tror att det dåliga spelet i förra matchen är anledningen till att man får så högt odds på danskarna. Jag måste även säga att det avskräcker mig från spel eftersom det är omöjligt att veta vad som låg bakom.

Dagens speltips

Jag tror att det kan bli en ganska jämn match där båda lagen kämpar hårt. FC Köpenhamn kommer säkert att vara nöjda med ett oavgjort resultat medan Vardar Skopje kommer att behöva vinna matchen för att ha en chans i returen. Jag tycker att spel på över 2,5 mål känns vettigt här. Betsson ger oss 2.10 i odds på över 2,5 mål och det får helt enkelt bli mitt speltips. Vardar Skopje måste anfalla och det bör resultera i att matchen öppnar upp sig rejält och då trillar målen in. Skulle jag spela på hur själva matchen slutar så skulle jag sätta mina pengar på oavgjort.

Vardar Skopje har en riktigt skakig defensiv och det kommer nog FC Köpenhamn att straffa. Därför behöver Vardar Skopje nog minst göra två mål för att ha en chans att vinna matchen.

Matchinformation

  • Match: FK Vardar Skopje mot FC Köpenhamn
  • Tävling: Champions League kval
  • Tid: 25 juli 2017, klockan 20:00
  • Plats: Arena Filip II, Skopje
  • TV: Eurosport
  • Livestream: Gratis live stream hos Bet365.
  • Speltips: Det blir över 2,5 mål till 2.10 i odds hos Betsson.

Det var allt denna tisdag och jag hoppas att ni har det skönt på semestern om ni nu har någon sådan. Det är extra skönt att ligga hängmattan och lägga några bets i mobilen. Missa nu inte matchen ikväll mellan Vardar Skopje och FC Köpenhamn. Den börjar klockan 20:00 och går att streama hos flera olika spelbolag.

Fotboll

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.