Speltips och odds inför valet 2018

På söndag den 9 september 2018 så är det dags för oss i Sverige att gå och rösta. Det kommer att bli ett riktigt spännande Riksdagsval med tanke på hur siffrorna svänger. Hur kommer en framtida regering att se ut? Kommer Socialdemokraterna att få fortsätta att styra eller tar Alliansen över? Vi går igenom odds och presenterar några intressanta speltips inför valet 2018.

 • Speltips: Något parti får över 25 % av rösterna till 2.15 i odds.

Odds på Riksdagsvalet 2018

De större spelbolagen erbjuder odds på Riksdagsvalet 2018. Unibet och Betsson ligger kanske i täten med odds på flera olika händelser. Det första vi ska titta på är oddsen på att ett visst parti får flest röster i Riksdagsvalet 2018.

 • Socialdemokraterna – 1.60
 • Sverigedemokraterna – 2.20
 • Moderaterna – 12.00
 • Centerpartiet – 750.00

Som ni ser så står det mellan Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna. Alla andra parti är mer eller mindre borträknade om man ska tro oddsen hos spelbolagen. Med tanke på opinionsundersökningarna den senaste tiden så svänger det en hel del och det hela känns mycket ovisst eller spännande om man känner så.

Vilket parti bildar regering efter riksdagsvalet 2018?

Även här är det ovisst men det finns några tydliga favoriter som kan komma att bilda regering.

 • (M)+(L)+(KD)+(C) – 3.00
 • Någon annan – 4.50
 • (M)+(SD) – 5.50
 • (S)+(MP)+(V) – 7.50
 • (S)+(C)+(L)+(MP) – 7.50

Oddsen här talar för ett regeringsbyte. Man får runt 8 gånger pengarna om man tror att nuvarande regering sitter kvar. Det mest troliga är att Alliansen tar över eftersom det är många som vill se en förändring.

Vem blir näste statsminister i Sverige?

Även här är det många som vill se ett byte och därför är Löfven inte favorit. Det skiljer trots allt inte så mycket mellan toppkandidaterna.

 • Ulf Kristersson – 1.75
 • Stefan Löfven – 2.30
 • Annie Lööf – 6.00
 • Jimmie Åkesson – 7.00

Mycket lutar åt att Ulf Kristersson tar över men Löfven är absolut med i fighten.

Fakta om Riksdagsvalet 2018

Nästa riksdagsval kommer att äga rum den 9 september 2018. Det kommer att stå mellan de rödgröna och alliansen och om man tittar på opinionsundersökningarna så har vi ett spännande val framför oss. Förutom valet mellan rödgröna och alliansen så kan både Miljöpartiet och Kristdemokraterna åka ut om de inte klarar 4% spärren. Sen frågar man sig hur stora Sverigedemokraterna kan bli. Opinionsundersökningarna har tidigare visat sig att inte stämma så bra för just Sverigedemokraterna och därför är det lite svårt att förutsäga.

Det är många viktiga frågor som den nya regeringen måste ta hänsyn till. Saker som migration, ekonomi, sjukvård och utbildning ligger högt på listan. Sverige har gått åt fel håll under en lång tid nu och något behöver göras för att vända den negativa trenden. Vi har åtta olika parti som troligen kommer att göra upp om makten på ett eller annat sätt och det är.

 • Socialdemokraterna
 • Sverigedemokraterna
 • Moderaterna
 • Centerpartiet
 • Liberalerna
 • Vänsterpartiet
 • Miljöpartiet
 • Kristdemokraterna

Att tänka på vid spel och betting på valet

Om du överväger att lägga ett spel på valet 2018 så börjar det bli dags nu. Vill du bara spela för skoj skull så kan du gå på känsla men vill du göra en ordentlig analys så finns det en del saker att tänka på.

Det finns många faktorer som påverkar oddset inför valet 2018. Att följa nyheterna är kanske bland det viktigaste man kan göra. Små saker kan få stor betydelse när det väl är val. Vi människor glömmer snabbt men det som händer nu denna vecka inför valet kommer vi ihåg. Inget parti vill ha en skandal en vecka innan valet och det kan mycket väl vara att någon har hittat en sådan skandal men att man väntar att presentera den till den sista veckan för att få maximalt genomslag. Hur som helst så gäller det att följa nyheterna den kommande veckan om man ska spela på valet.

Följ opinionsmätningarna

Även om opinionsmätningarna inte har varit helt hundra så finns det värde i att följa dem. Det gäller att inte bara följa just en undersökning, utan man får försöka att följa flera olika. På så sätt kan man bilda sig en uppfattning om hur det svänger.

Speltips inför valet 2018

Här på Speltipsidag.se så har vi några speltips som vi vill dela med oss av. Det är ganska hög risk men sen är även oddset högt och därför intressant. Vi tror att något parti får över 25 % av rösterna i detta val. Spelbolagen verkar inte tro på det och därför så får man 2.15 i odds hos Unibet. Vi tror att antingen så får Socialdemokraterna eller Sverigedemokraterna över 25 % av rösterna i detta val.

S+M bildar regering?

Det är något som man aldrig tidigare kunde tro men nu känns det fullt möjligt. Då spelar det knappt någon roll vem man röstar på längre men det finns en chans att Socialdemokraterna kommer att bilda regering med Moderaterna och oddset på det ligger just nu på 8 hos Betsson. I Tyskland så hände precis samma sak då två forna motståndare bildade regering.

Där har ni en genomgång inför valet på söndag den 9 september. Det finns mycket att tänka på och kanske kan det bara vara intressant att följa hur oddsen utvecklas. Oddsen ändras nämligen hela tiden och därför så finns det inga garantier att man kan få lika bra odds imorgon. Oddsen varierar även från spelbolag till spelbolag och därför så kan det vara bra att jämföra mellan flera olika spelbolagen innan man lägger sitt bet. Glöm nu inte att gå och rösta på söndag. Om man tror på ett dåligt valdeltagande så får man runt 2 gånger pengarna om under 85 % röstar.

Vallåda

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.