Valencia mot Malaga den 19 september 2017

Det är tisdagen den 19 september 2017 idag och vi har tittat på La Liga i Spanien. Det är två matcher som spelas där idag och det är Valencia mot Malaga samt Barcelona mot Eibar. Vårt speltips gäller matchen mellan Valencia och Malaga. Gästerna där jagar fortfarande sina första poäng och jag tror inte att det sker mot Valencia.

 • Speltips: Valencia vinner matchen och släpper inte in några mål till 2.60 i odds hos Unibet.
 • Spelstopp: 19 september 2017, klockan 20:00.

Oddsjämförelse inför Valencia mot Malaga

 • Valencia (1) – 1.56
 • Oavgjort (X) – 4.25
 • Malaga (2) – 5.95

Som ni ser så tycker spelbolagen att Valencia är favoriter att vinna denna match. Det är kanske inte så konstigt om man tittar på tidigare prestationer. Dessa lag har börjat säsongen på helt olika sätt. Valencia är fortfarande obesegrade, och då har man mött riktigt tufft motstånd. Malaga jagar fortfarande sina första poäng och har haft stora svårigheter. Laget har spelat fyra matcher i La Liga och förlorat alla fyra. Det är inte direkt en smakstart och nu gäller det att man rycker upp sig.

Malagas största problem ligger i anfallsspelet. Man skapar inte några riktigt bra chanser och man gör inga mål. Laget har bara gjort ett mål på fyra matcher och här måste det hända något. Innan säsongen drog igång så var det inte så mycket bättre då ihäller. På 13 spelade matcher så slutade 12 med förlust. Då har vi räknat alla vänskapsmatcher och allt annat.

Valencia börjar bli riktigt starka på hemmaplan. På 16 spelade hemmamatcher så har man bara förlorat 3 stycken. Nu funderar vi inte ens på om Valencia skulle förlora mot Malaga, utan mer om man kan hålla nollan i matchen. Tittar man på statistiken så har hemmalaget hållit nollan i alla sina hemmamatcher den här säsongen. Det beror till stort del på ett riktigt effektivt försvarsspel och kanske är det Marcelino som har ett finger med.

Ska man säga något positivt om Malaga så är det att försvarsspelet trots allt är ganska bra. Tre av förlusterna som man har haft har slutat med bara 1-0. Därför tror vi precis som igår att det blir ganska få mål i den här matchen. Jag skulle tippa att Valencia vinner med 1-0 och följer mönstret. Vårt speltips blir helt enkelt att Valencia vinner matchen och håller nollan till 2.60 i odds. Det är inte ofta vi ger speltips med så pass höga odds men här tycker vi att det finns bra värde. Vi håller insatsen låg eftersom risken så klart är ganska hög. Med tanke på hur lite mål som Malaga har producerat på bortaplan den här säsongen så känner jag att det finns goda möjligheter att de blir nollade här.

Om man tittar på resultatodds så anser spelbolagen att det är mest sannolikt att matchen slutar 1-0 eller 0-0. Att matchen slutar 1-0 ger oddset 2.90 medan 0-0 ger oddset 2.50. Jag har svårt att se att Valencia skulle gå mållösa på hemmaplan mot ett svagt Malaga.

Livestreaming hos Unibet

Den här matchen går att livestreama helt gratis via UTV (Unibet TV). Det är även hos Unibet som vi har hittat det högsta oddset på vårt speltips. För att kunna utnyttja livestreaming hos Unibet så krävs det att man har ett konto med pengar på. Sen kostar inte själva tjänsten något att utnyttja. Om du inte har ett konto hos Unibet så kan du läsa mer om det här.

Matchinformation

 • Match: Valencia mot Malaga
 • Tävling: La Liga
 • Plats: Mestalla, Valencia
 • Tid: 19 september 2017 klockan 20:00
 • TV: Viasat Fotboll
 • Livestream: Gratis live stream hos Unibet
 • Speltips: Valencia vinner matchen och håller nollan till 2.60 i odds hos Unibet.

Nu hoppas vi att det blir en ensidig historia där Valencia spikar igen målet. Vi får se om det håller hela vägen eller om Malaga bryter sin negativa svit.

Fotboll sidlinje

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.