Tyskland mot Mexiko den 29 juni 2017

Ikväll så spelar Tyskland mot Mexiko semifinal i Confederations Cup. Matchen spelas idag den 29 juni 2017 klockan 20:00 på Fisht Olympic Stadium i Sochi med närmare 50 000 åskådare. Denna match är inte bara intressant ur spelperspektiv utan den blir troligen en mycket underhållande match att titta på. Vi har ett bra speltips att bjuda på lite längre ner i artikeln.

Tyskland har ett annorlunda lag i år känns det som. Det är inte ett riktigt lika starkt Tyskland som vi är vana vid men man står sig trots allt ganska bra. Första matchen slutade med 2-3 mot Australien och det var inte direkt något styrkebesked. Det skedde ganska många misstag och laget såg inte helt bekvämt ut. Det var den inledande matchen och nu är Tyskland troligen uppvärmt och klart att visa vad man går för.

Mexico har imponerat i Confederations Cup. Man spelade bland annat 2-2 mot Portugal som är på förhand klassat som ett av turneringens bästa lag. Inte nog med att man spelade oavgjort mot Portugal, men man var också det bättre laget i mina ögon. Sen gick Mexiko och vann mot ett svårt Ryssland och det var en riktig bedrift.

Oddsjämförelse

Så här ser oddsen ut just nu i matchen mellan Tyskland och Mexiko.

  • Tyskland (1) – 1.95
  • Oavgjort (X) – 3.45
  • Mexiko (2) – 3.95

Tyskland är favoriter att vinna matchen men inte så stora favoriter som man kunde tro. Det är en ganska öppen match med höga odds. Det är alltid intressant att hitta värde i denna typ av matcher.

Våra speltips

Båda Tyskland och Mexico är offensiva lag och det båda för många mål. Det har nästan bara blivit målrika matcher och det ska vi utnyttja. Vi har laddat upp med två speltips inför denna match. Det första är att båda lagen gör mål i matchen. Man får 1.70 i odds på det och det är väl inte helt fel. Vårt andra speltips blir ett rent spel på oavgjort. Jag tror att matchen slutar oavgjort och 3.45 i odds är väldigt bra betalt.

Matchinformation

  • Match: Tyskland mot Mexiko
  • Tävling: Confederations Cup
  • Plats: Olimpiyskiy Stadion Fisht
  • Tid: Torsdagen den 29 juni 2017, klockan 20:00
  • TV: SVT2
  • Speltips: Båda lagen gör mål till 1.70 i odds.

Vi får se om Tyskland kan lyfta sig i semifinalen. Laget har inte riktigt levt upp till förväntningarna och nu gäller det att visa vad man kan. Går man in och underskattar Mexiko så kan det bli ett kostsamt misstag. Det här är en match som man inte får missa och den sänds på SVT2 klockan 20:00.

Tyskland till 8 gånger pengarna hos Betfair

Det finns en kampanj för nya spelare hos Betfair. Man har passat på att höja stämningen inför semifinalen den 29 juni. Oddset på Tyskland har höjts till 8 gånger insatsen. Det gäller för alla nya spelare som öppna ett konto via kampanjen hos Betfair.

Tyskland är trots allt obesegrade i turneringen och har aldrig förlorat mot Mexiko. Det skall mycket till om Tyskland ska förlora denna match men oavgjort tror jag att det finns risk för. Nu hoppas vi på en riktigt bra match ikväll och fotbollsunderhållning i världsklass. Imorgon är vi tillbaka igen med helgens speltips.

Tyskland Mexiko

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.