Tyskland – Holland den 19/11 2018

Vi fortsätter med Nations League och på måndag den 19/11 2018 så är det full fart. Vi har ett speltips inför matchen mellan Tyskland och Holland som spelas klockan 20:45. Det är två storlag som möts på bästa möjliga sändningstid. Man har precis hunnit göra allt klart och varvat ner inför kvällen och vad passar då bättre än en riktigt bra fotbollsmatch? Matchen spelas i Tyskland på Olympiastadion.

Oddsjämförelse inför Tyskland mot Holland

 • Tyskland (1) – 1.87
 • Oavgjort (X) – 3.80
 • Holland (2) – 4.00

Man kan inte låta bli att bli förvånad över det höga oddset på Holland. Här ska vi nog kunna göra något intressant och vi tycker att detta känns som en 50-50 match eller kanske till och med en liten fördel till bortalaget. Oddsen är så pass höga att man skulle kunna välja två tecken och fortfarande ligga på ett ganska högt odds. X2 känns nog mest intressant i det fallet. Man skulle även kunna använda asian handicap för att uppnå ungefär samma sak.

Holland överraskade oss sist när man slog Tyskland på hemmaplan med hela 3-0 den 13/10. Vi såg ett passivt Tyskland som inte alls nådde upp till sin fulla potential. Sen såg det något bättre ut när Tyskland besegrade Frankrike med 2-1 några dagar senare. Holland mötte samma Frankrike i fredags och då blev det 2-0 till Holland. Det var riktigt kul att se Holland spela taktiskt mot Frankrike och man styrde och dominerade matchen från början till slut. Holland ser ut som ett helt annat lag sedan Ronald Koeman tog över.

League A – Grupp 1

 • Frankrike – 7 poäng
 • Holland – 6 poäng
 • Tyskland – 1 poäng

Som det ser ut nu så har Holland andraplatsen i gruppen. Det skiljer bara ett poäng mellan Frankrike och Holland men Frankrike har en match mer spelad. Det innebär att Holland tar hem gruppen om man tar poäng mot Tyskland på grund av bättre målskillnad. Det ligger helt i deras egna händer och även om det är borta så ska man nog kunna klara ett poäng.

För ett år sedan så såg Holland ut ungefär som Tyskland gör nu. Nu har Ronald Koeman fått fart på laget och det är inte med stora förändringar i laget. Det är snarare så att han har fått spelarna att prestera bättre.

Nu går det bättre för Holland och sedan UEFA Nations League drog igång så har man spelat riktigt bra. Man förlorade visserligen den första matchen mot Frankrike men det var en förlust med många positiva signaler. Vinsten mot Tyskland gjorde oss och många andra förvånade. Inte nog med att man vann mot Tyskland men man gjorde det med förkrossande 3-0. Man har snittat 2 mål per match i Nations League och det är just i det offensiva som man lyckas bäst.

Tyskland har stora problem

Eländet började under VM och det ser ut att fortsätta för Tyskland. Joachim Löw eller “Jogi” som han kallas har en del att fundera på och han borde kanske gå en kurs hos Ronald Koeman. Man förlorade senast mot Frankrike med 2-1 i Nations League och sen spelade man även en träningsmatch mot Ryssland som man vann med 3-0. Tyskland har en del att jobba på och vi tror det blir tufft mot Holland.

Vårt speltips blir att Holland vinner men pengarna tillbaka vid oavgjort till 2.90 i odds. Det känns som ett riktigt högt odds på det spelet. Holland har en bra chans att vinna denna match och med tanke på att man vann det första mötet med 3-0 så är självförtroendet i topp. Sen kan det vara så att Holland nöjer sig med ett oavgjort resultat eftersom man vinner gruppen på det och därför är det skönt att säkra upp det alternativet.

Matchinformation

 • Match: Tyskland mot Holland
 • Tävling: UEFA Nations League
 • Plats: Olympiastadion
 • Tid: 19/11 2018 klockan 20:45
 • TV: TV12
 • Livestream: C More Stream
 • Speltips: Holland vinner men insatsen tillbaka om det blir oavgjort till 2.90 i odds hos Betsson.

Det var allt vi hade att bjuda på denna måndag. Om du vill titta på matchen mellan Tyskland och Holland så börjar den klockan 20:45 och sänds på TV12. Nu hoppas vi att Holland fortsätter med sitt offensiva spel. Det kan nog bli en riktigt spännande match och allt tyder på att Tyskland kommer att åka ner en grupp. Hoppas ni får en riktigt trevlig start på veckan och imorgon så är vi tillbaka med ett speltips inför matchen mellan Sverige och Ryssland.

Hollands flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.