Tyskland U21 mot Danmark U21 den 21 juni 2017

Vi fick bra avkastning på vårt speltips igår och nu hoppas vi att även detta sitter. Idag är det den 21 juni 2017 och vi riktar blickarna mot matchen mellan Tyskland U21 och Danmark U21.

Tyskland är en av storfavoriterna att ta hem hela U21 EM 2017 och nu ställs man mot ett ganska svagt Danmark. Tyskland har valt att lämna några av sina toppspelare hemma men man har trots allt ett riktigt starkt lag. De flesta spelarna i Tysklands U21 lag kommer från Bundesliga och spelare som Selke, Gnabry och Meyer har imponerat stort. Personligen så tror jag att Tyskland kommer att nå hela vägen till final och där möta Spanien. Det bör således bli en ganska enkel seger för Tyskland men vi ska trots att se vad Danmark har att erbjuda.

Danmark förlorade sin första match mot Italien med 0-2. Italien var det bättre laget helt enkelt och jag tror att Tyskland är ännu bättre. Danmark har mestadels spelare från sin egen liga men det finns några internationella spelare. Det som saknas är mål och man har inte riktigt fått igång sitt anfallsspel. Toppspelaren Marcus Ingvartsen har gjort 23 mål på 35 matcher i Nordsjälland, men i U21 EM 2017 så kommer han inte riktigt igång. Mot Italien så blev han utbytt och vi får se om han kommer igång bättre mot Tyskland. Jag tror inte Danmark har något att förlora på att spela med honom och man måste våga satsa offensivt om man ska ha en chans att ta sig vidare.

Oddsjämförelse inför Tyskland mot Danmark (U21)

  • Tyskland U21 (1) – 1.33
  • Oavgjort (X) – 4.30
  • Danmark U21 (2) – 6.90

Oddsen talar sitt tydliga språk. Här är Tyskland storfavoriter att vinna med all rätt. Tyvärr är oddset så pass lågt att det inte riktigt lockar till ett rent spel, utan vi får tänka till lite för att hitta värde.

Tyskland vinner, men med hur mycket?

Mitt speltips blir helt enkelt att Tyskland vinner med bravur. Jag spelar på Tyskland med 0-1 handicap. Det innebär att Danmark leder med 0-1 från början och Tyskland måste vinna med minst två mål för att spelet ska sitta. Oddset på detta spel landar på 2.14 just nu hos Betsson och det tycker jag känns bra.

Att Tyskland vinner är det nog ingen som misstror men vi tror och hoppas på en uppvisning av tysk fotboll. Tyskland och Italien är betydligt bättre än resten av lagen i gruppen. Sen har Danmark ingen direkt anledning att ligga på försvar hela matchen. Danmark är pressade att ta tre poäng om man vill ta sig vidare i U21 EM. Det kommer förhoppningsvis resultera i en öppen match som Tyskland kommer att dra nytta av. Därför tror jag att Tyskland kommer att vinna med minst 2 mål. Om jag skulle tippa resultat så här innan matchen så skulle nog 3-1 kännas rimligt.

Matchinformation

  • Match: Tyskland U21 mot Danmark U21
  • Tävling: U21 EM 2017
  • Plats: Marshal Józef Piłsudski Stadium, Kraków
  • Tid: Onsdagen den 21 juni 2017 klockan 20:45
  • Livestream: Dplay (Premium)
  • TV: Eurosport 1
  • Speltips: Tyskland vinner med -1 handicap till 2.14 i odds hos Betsson.

Ikväll får vi göra oss redo för lite tysk fotbollsunderhållning. Annars var det allt idag den 21 juni 2017. Imorgon så är vi tillbaka med ett nytt friskt speltips.

U21 EM hos Betsson

1 Kommentar

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.