Sverige Vitryssland den 25 mars 2017

Janne har samlat sin grupp och det är upp till bevis mot Vitryssland. Idag den 25 mars 2017 så är det dags för ännu en VM-kvalmatch och det är mycket som står på spel. Matchen kommer att spelas på Råsunda klockan 18:00 ikväll. Det är väl inte många fotbollsintresserade som missar denna match, så gör er redo för en spännande kväll.

Janne Andersson som är Sveriges förbundskapten har höjt sitt landslag till skyarna. Det är ett landslag utan Zlatan och Källström som har klarat sig förvånansvärt bra. Detta landslag spelade senast mot Frankrike och då höll man faktiskt på att vinna med 1-0 men det slutade tyvärr med en knapp förlust med 1-2.

Sverige delar tredjeplatsen i gruppen med Holland och sedan är det tre poäng upp till Frankriken. En vinst ikväll kan innebära att Sverige har säkrat VM-biljetten. Det svenska landslaget känns formstarka och utan Zlatan så vågar alla spelarna betydligt mer och det lyfter hela laget.

Vi ska inte underskatta Vitryssland. Det finns flera bra spelare i deras lag och namn som Pavel Avitski och Vitali Rodinov kanske ni känner till. Det är inget ungt och oerfaret lag som vi får möta, så här gäller det att vara på sin vakt. Vitryssarna har ett mycket stabilt försvarsspel och det är något som man måste förhålla sig till. Det är inte lätt att få hål på Vitryssland och om man inte lyckas med det så blir det lätt att tålamodet tryter och man gör ett misstag bakåt.

Odds på Sverige mot Vitryssland

Det har blivit hög tid att titta på oddsen hos spelbolagen. Spelbolagen har Sverige som storfavorit att ta hem matchen på runt 1.50 i odds. Du ser här under hur det ser ut just nu när jag skriver detta.

  • Sverige – 1.44
  • Oavgjort – 4.05
  • Vitryssland – 8.20

Dagens speltips blir med andra ord Sverige till oddset 1.44. Det är inget självklart spel till så pass lågt odds men vi tycker trots allt att det har värde. Vill man ha högre odds så kan man spela att Sverige ska vinna och hålla nollan. Då får man lite över 2 i odds istället men risken ökar markant. Vitryssland är ett svårspelat lag och det är viktigt att man inte underskattar sitt motstånd här på hemmaplan.

Matchfakta

Match: Sverige – Vitryssland
Tävling: VM-kval
Tid: 18:00 den 25:e mars 2017
Plats: Sverige, Råsunda
TV/streaming: Kanal 5

Vi får se om Sverige kan prestera under press. Ikväll så är det viktigt att man säkrar denna måstematch. Ibland kan det vara extra svårt att spela när man på förhand är storfavorit men vi hoppas inte att det kommer att påverka. Nu är det bara att ladda upp med popcorn och andra godsaker inför kvällens match och göra sig redo för lite spännande fotbollsunderhållning.

Sverige Vitryssland hos Betsson

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.