Sverige mot Slovakien den 2/1 2018 – Ishockey JVM

Då var det dags för årets första speltips och vi har titta på matchen mellan Sverige och Slovakien i ishockey (JVM) om spelas den 2/1 2018. Det är kvartfinaldags i JVM och det ser riktigt bra ut för Sverige. Tyvärr är oddset lite för lågt på en svensk seger och därför har vi fått gräva lite djupare.

Matchen drar igång vid midnatt och då är det även spelstopp. Sverige jagar en semifinal i JVM och det ser ut att bli en enkel sådan. Sverige besegrade nu senast Ryssland med 4-3 och blev därmed gruppvinnare. Gruppvinnaren får möta fyran från den andra gruppen och det blev Slovakien. Det är ett Slovakien som faktiskt besegrade USA, så helt ofarliga är man inte.

Oddsjämförelse inför Sverige mot Slovakien – JVM

 • Sverige (1) – 1.07
 • Oavgjort (X) – 15.50
 • Slovakien (2) – 18.50
 • Bettips: Sverige vinner med -3.5 i handikapp till 1.60 i odds.

Sverige har dominerat gruppspelet i JVM sedan 2008. Nu har man vunnit sin grupp elva år i rad vilket är grymt imponerande. Nu väntar en ganska enkel kvartsfinal tack vare det men man kan inte slappna av eller underskatta Slovakien.

Sverige har mött Slovakien två gånger tidigare de tre senaste åren. Båda gångerna så vann Sverige med 6-0 vilket känns tryggt. Denna gång så finns det mer som spelar in och riktigt så enkelt lär det inte bli. Sverige har haft lite problem med det offensiva, även om man har riktigt bra spelare. Det kan bero på att det har varit gruppspel och att man lyfter sig nu i slutspelet.

Sveriges största seger kom mot ett svagt Danmark och den matchen slutade ”bara” med 5-0. Annars så har vi mest fått se 2 och 3 målssegrar vilket så klart räcker. Nu när det börjar gälla lite mer så finns det en god chans att spelarna lyfter sig och det bör resultera i fler mål.

Sverige är överlägsna

Det är klasskillnad mellan lagen och Sverige bör ta en enkel seger. Även om det inte blir 6-0 denna gång så tror vi att Sverige kan vinna med minst 4 måls marginal. Därför blir vårt speltips att Sverige besegrar Slovakien med -3.5 i handikapp till 1.60 i odds hos Betsson. Här gäller det att visa vad man kan och sätta skräck i en eventuell semifinal-motståndare. En ordentlig seger kommer även att vara bra för självförtroendet inför nästa match.

100 kr gratisspel på JVM hos Betsson

100 kr gratisspel JVM BetssonBetsson har en specialkampanj under JVM där man kan snappa upp ett free bet värt 100 kr. Om man vill ta del av denna kampanj så behöver man göra skapa ett konto hos Betsson (eller logga in om man redan har ett) och sedan anmäla sig till kampanjen. Därefter så behöver man lägga ett spel för 100 kr till odds 1.5 eller högre på ishockey. Sen är det bara att hämta ditt gratisspel på JVM. Läs igenom alla regler och villkor för kampanjen hos Betsson.

Sverige Slovakien live stream

Matchen sänds trevligt nog på SVT med start klockan 00:00 (natten mot onsdagen). Den går även att streama live via SVT Play vilket är smidigt. Alla som befinner sig i Sverige ska därmed kunna följa matchen mellan Sverige och Slovakien i JVM helt gratis via live stream.

Matchinformation

 • Match: Sverige mot Slovakien
 • Tävling: Ishockey JVM
 • Plats: USA, New York
 • Tid: 2/1 2018 klockan 23:59
 • TV: SVT
 • Livestream: SVT Play
 • Speltips: Sverige vinner med -3.5 i handikapp till 1.60 i odds hos Betsson.

Vi får hoppas att Sverige fortsätter att spela bra och kan lyfta sig lite till i slutspelet. Det var lite tråkigt att Lias Andersson är borta mot Slovakien men vi tror inte att det kommer att påverka resultatet nämnvärt. Sverige är det bättre laget och det ska man visa natten mot onsdag. Vi tror att Sverige fortsätter sin trend med stor målskillnad mot Slovakien och vinner med minst 4 mål.

Sverige JVM Betsson

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.