Inför Sverige mot Ryssland den 21 juli 2017

De svenska damerna lyckades med bedriften att spela oavgjort mot Tyskland och ligger nu bra till för avancemang i EM 2017. Idag den 21 juli 2017 så ska Sverige möta Ryssland som också gjorde bra ifrån sig i den första matchen. Ryssland vann över Italien med 2-1 och det var nog ingen som trodde det innan match. Vi tror på många mål i denna match och vårt speltips bygger på det.

Oddsjämförelse inför Sverige mot Ryssland

 • Sverige (1) – 1.18
 • Oavgjort (X) – 7.00
 • Ryssland (2) – 14.50

Även om Ryssland besegrade Italien så anser marknaden att Sverige är storfavoriter i denna match. Sverige är så pass stora favoriter att det inte finns något värde i att spela 1X2. Vi får helt enkelt försöka hitta ett annat speltips som har mer värde.

Sverige mötte Ryssland i Algarve Cup tidigare i år och då vann Sverige enkelt med 4-0. Annars har det varit ganska målsnålt från det svenska damlandslaget i fotboll den senaste tiden. Det vi har tappat i målskyttet har vi tagit igen genom att urstarkt försvar. Matchen mot Ryssland borde ge Sverige mer ytor och en möjlighet att föra matchen. Det här känns helt enkelt som en måstematch för Sverige. Man behöver 3 poäng mot Ryssland för att kunna ta sig vidare och alla förväntar sig det. Det är inte alltid så enkelt att vara storfavorit och för oss som sysslar med betting är det inte så enkelt att hitta något värde.

Kan Ryssland hota Sverige?

Ryssland vann sin första EM-match någonsin mot Italien med 2-1. Det var anfallaren Elena Danilova som gjorde det första målet och hon var farlig rakt igenom hela matchen. Sverige har garanterat studerat henne och hon kommer att bli punktmarkerad. En annan spelare som utmärkte sig i Ryssland var målvakten Scherbak som imponerade stort rakt igenom hela matchen.

Ryssland är rankade 25:a i världen och på pappret så ska laget inte ha en chans mot Sverige. Ryskornas självförtroende är troligen i topp efter vinsten mot Italien. Kan Ryssland vinna mot Italien så kan man säkert störa även Sverige.

Mitt speltips blir att båda lagen gör mål i matchen till 3.10 i odds hos Unibet. Jag tycker att oddset känns orimligt högt med tanke på hur Ryssland spelade mot Italien. Det här är en måstematch för båda lagen och det lag som vill ta sig vidare från gruppen behöver troligen vinna denna match. Ryssland kan mycket väl överraska Sverige och få in ett mål och då måste Sverige öppna upp sig ännu mer och trycka på. Det känns som att det blir många mål i denna match även om Sverige inte riktigt har fått igång sitt målskytte än. Här gäller det för Sverige att få fart på anfallsspelet och visa att man har i slutspelet att göra. Ryssland har två farliga anfallare som mycket väl kan få in ett mål.

Grupp B i Dam-EM 2017

 • Ryssland – 3 poäng
 • Tyskland – 1 poäng
 • Sverige – 1 poäng
 • Italien – 0 poäng

Troliga laguppställningar

 • Sverige (4-4-2): Lindahl, Samuelsson, Fischer, Sembrant, Eriksson; Asllani, Seger, Dahlkvist, Schough, Schelin, Blackstenius
 • Ryssland (4-1-3-1): Shcherbak, Ziyastinova, Makarenko, Kozhnikova, Solodkaya, Morozova, Sochneva, Smirnova, Cholovyaga, Chenomydina, Danilova

Matchinformation

 • Match: Sverige damer mot Ryssland damer
 • Tävling: EM 2017 (damer)
 • Tid: 21 juli 2017, klockan 18:00
 • Plats: Sportpark De Adelaarshortst i Deventer, Nederländerna
 • TV: TV4 och Eurosport 1
 • Livestream: Gratis live stream hos Unibet.
 • Speltips: Båda lagen gör mål till 3.10 i odds hos Unibet.

Det var dagens speltips och dagens match. Jag kommer att följa denna match live med spänning. Klockan 17:30 så drar Fotbolls-EM studion igång på TV4 och själva matchen börjar 18:00. Nu håller vi tummarna för damlandslaget och förhoppningsvis så får man igång målskyttet så att vårt spel sitter. Klockan 20:45 ikväll så kommer matchen mellan Tyskland och Italien som också blir intressant ur svenska ögon.

Euro 2017 damer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.