Sverige – Luxemburg den 7 oktober 2017

Då var det äntligen dags och nu ska VM-kvalet avgöras. Kommer Sverige att delta i VM 2018? På lördagen den 7 oktober 2017 så möter Sverige Luxemburg på Friends Arena. Det är en måstematch och bör inte bli några problem. På tisdag kommer sedan den avgörande och viktiga matchen mot Holland. Matchen mot Luxemburg sänds på Kanal 5 klockan 18:00 så att ingen missar det.
Sverige Luxemburg

 • Speltips: Sverige vinner med -3 asian handicap till 1.76 i odds hos Bethard.

Sverige – Luxemburg oddsjämförelse

 • Sverige (1) – 1.05
 • Oavgjort (X) – 20.50
 • Luxemburg (2) – 60.00

Hur ska vi då göra för att hitta ett intressant spel till ett bra odds? Att spela på Sverige känns meningslöst om man tittar på oddsen ovan. När ett lag är så stora favoriter hos spelbolagen så måste man hitta alternativa vägar. Sverige spelade otroligt stabilt i den senaste matchen mot Vitryssland och vann med hela 4-0. Nu har man allt i egna händer och om Sverige vinner sina två återstående matcher så blir man som sämst bästa tvåa och då väntar Play-off i november.

Det finns även möjlighet till att kvalificera sig direkt eftersom Frankrike spelade 0-0 mot Luxemburg. Det kan också vara en liten varningsflagga att vi inte ska underskatta Luxemburg. Sverige ligger bara en poäng efter Frankrike i tabellen och skulle Frankrike tappa poäng så kan Sverige ta sig förbi. För att något av detta ska bli verklighet så måste Sverige besegra Luxemburg den 7/10. Vi kommer att gå igenom vad vi tror om matchen och även presentera ett speltips inför matchen.

Speltips inför matchen mellan Sverige och Luxemburg

Sverige förlorade något oväntat mot Bulgarien men lyfte sig sedan mot Vitryssland. Man har förhoppningsvis med sig den sköna känslan från matchen mot Vitryssland. Om Sverige vinner mot Luxemburg så har man råd att förlora mot Holland och ändå bli bästa tvåa.

Ola Toivonen har varit avstängd men kommer nu tillbaka och det blir en förstärkning som behövs. Sverige är ett betydligt bättre lag än vad Luxemburg är på pappret och ska kunna vinna matchen enkelt. Får Sverige väl hål på Luxemburg så tror jag att det rinner iväg och mitt speltips grundar sig på det scenariot.

Luxemburg ligger sist i gruppen och är det svagaste laget. Det oroar så klart att Frankrike bara spelade 0-0 mot Luxemburg men det var troligen bara en tillfällighet. När Sverige spelade mot Luxemburg på bortaplan i det första mötet så slutade den med 1-0 för Sverige. Det var en knapp vinst som satt ganska långt inne. Luxemburg har ett bra försvar som ibland kan spika igen ordentligt. Tittar man på Luxemburgs matcher i VM-kvalet så är det väldigt varierat resultat. Man har förlorat ett flertal matcher med höga siffror och samtidigt så har man hållit nere siffrorna i en del.

Det som väger över här är att Sverige behöver målskillnad för att öka chanserna att nå VM. Varje mål är viktigt och leder man med ett eller två mål så kommer man att chansa och gasa på för att få fler mål och bättre målskillnad. Aftonbladet skrev nyligen om hur märkligt det är att Holland får spela efter Sverige och kan anpassa sin match efter det. Vårt speltips blir att Sverige vinner matchen med -3 i asian handicap till 1.76 i odds hos Bethard. Det innebär att vi får pengarna tillbaka om Sverige “bara” vinner med 3 mål. Detta spel har en ganska hög risk men jag tror att det finns goda möjligheter att det går in med tanke på att Luxemburg inte har så mycket att spela för.

Riskfritt spel hos Betsson

Det går att få riskfria spel värda 100 kr vardera på Sveriges matcher i VM-kvalet. För att hämta ett riskfritt spel inför matchen mellan Sverige och Luxemburg så ska du göra så här.

 • Logga in hos Betsson och klicka på kampanjen.
 • Klicka på hämta de riskfria spelen.
 • Nu har du aktiverat ett riskfritt spel till ett värde av 100 kr.
 • Läs igenom regler och villkor för att se exakt vad som gäller.

Troliga laguppställningar inför Sverige mot Luxemburg

 • Sverige (4-4-2): Robin Olsen – Lustig, Lindelöf, Granqvist, Augustinsson – Larsson, Ekdal, Johansson, Forsberg – Berg, Toivonen
 • Luxemburg (4-3-3): Joubert – Jans, Malget, Philipps , Jänisch – Pereira, Skenderovic, Thill – V Thill, Turpel, de Mota

Grupp A – Tabell

 1. Frankrike – 5-2-1, 17p
 2. Sverige – 5-1-2, 16p
 3. Holland – 4-1-3, 13p
 4. Bulgarien – 4-0-4, 12p

Sverige – Luxemburg live stream och TV

Du kan följa matchen mellan Sverige och Luxemburg på Kanal 5 den 7 oktober 2017 klockan 18:00. Du kan även följa matchen via live stream med hjälp av appen DPLAY som är Kanal 5s streaming tjänst. Många av de andra VM-kvalmatcherna går att streama hos Bet365 men inte just denna.

Betfair erbjudande inför matchen

Betfair kör ett erbjudande för nya kunder inför denna match. Om du inte redan har ett konto hos Betfair så kan du registrera dig och få 4 i odds på Sverige om du satsar 100 kr. Det är tyvärr max 100 kr som gäller för erbjudandet och du behöver använda bonuskoden ZFBM56 om den ska fungera.

Matchinformation

 • Match: Sverige mot Luxemburg
 • Tävling: VM-kval
 • Plats: Friends Arena
 • Tid: 7/10 2017 klockan 18:00
 • TV: Kanal 5
 • Livestream: Dplay
 • Speltips: Sverige vinner matchen med -3 asian handicap till 1.76 hos Bethard.

Nu väntar vi med spänning på matchen mellan Sverige och Luxemburg. Här ska det bli en ordentlig överkörning och alla mål kan komma att bli viktiga i slutskedet.

Betsson VM-kval

1 Kommentar

 1. Det är viktigt att sverige öser på och vinner med god marginal. Annars kan det bli kniven mot strupen på slutet. Över 3,5 mål i matchen är väl också ett bra spel här.

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.