Sverige mot England – U21 EM 2017

Helgen är här och sommaren har börjat på riktigt. Det är fredagen den 16 juni 2017 och vi ska ta och fokusera på matchen mellan Sverige U21 och England U21 som spelas ikväll klockan 18:00. Vi har som alltid laddat upp med ett spännande speltips som du kan läsa mer om längre ner.

Sverige spelar öppningsmatchen mot England och drar igång hela U21 EM turneringen i Polen. Förra året så var det faktiskt Sverige som vann hela turneringen men i år lär det bli betydligt svårare om man ska tro spelbolagen. Sverige har ett odds på 17 för att vinna turneringen så här innan start. England har ett hungrigt lag och efter det att Englands U20 lag gick och vann VM så vill man även säkra en EM-pokal.

Odds inför Sverige mot England (U21)

  • Sverige – 4.40
  • Oavgjort – 3.25
  • England – 1.80

Oddsen är ingen munter läsning för oss som hejar på Sverige men i fotboll så kan allt hända.

Speltips inför matchen mellan Sverige och England (U21)

U21 EM freebetsMycket har hänt sedan Sverige vann U21-EM sist och många spelare har bytts ut. Det är en nackdel med U21 hela tiden ändras. I år så är det första gången som U21 EM slutspelet består av tolv lag och därför är det ännu tuffare att ta sig vidare från gruppen. Därför är det extra viktigt att Sverige tar poäng direkt mot England. En liten miss här kan kosta en semifinalplats.

England har bra självförtroende efter U20 segern i VM. England har en stark trupp med många olika spelartyper av hög kaliber. Många spelare har Premier League-erfarenhet och Pickford vaktar målet på ett enastående sätt. Kaptenen Ward Prowse håller ihop laget och är just den stabila kaptenen som ett lag behöver. Sveriges trupp består främst av Allsvenska spelare och där har nog England ett bra övertag. Dagens speltips blir helt enkelt att England vinner över Sverige till 1.80 i odds. Jag tycker det är bra betalt och det kan även fungera som en tröst om nu Sverige skulle förlora. Vinner Sverige matchen så förlorar jag gärna mitt spel men jag tror att England har en ganska markant fördel i matchen.

Jag tänkte även försöka få fram ett andra speltips i matchen mellan Sverige och England. Jag spelar mer och mer på över / under antal mål eftersom det känns ganska lätt att förutsäga. Detta är den första matchen i slutspelet och båda lagen kommer att vara försiktiga. Jag tror inget av lagen kommer att riskera något för att få ett mål. Båda lagen har bra defensiva spelare och det tyder på att det blir ganska få mål i matchen. Mitt andra speltips är att det blir under 2,5 mål i matchen mellan Sverige och England till 1.70 i odds. Det är kanske inte så bra betalt men det känns som ett tryggt spel och det väger upp om man skulle förlora på det första spelet.

Även om mina spel är som de är så hoppas jag att Sverige bjuder på en fotbollsfest. Det är inte första gången som man blir överraskad i fotboll och Sverige har kapacitet att lyfta sig och överraska.

Tips: Tänk på att Betsson har en U21-EM kampanj där man kan få två stycken riskfria spel helt gratis. Anmäl dig till kampanjen hos Betsson.

Matchinformation

  • Match: Sverige U21 – England U21
  • Tävling: U21 EM
  • Plats: Kolporter Arena (Polen)
  • Tid: 18:00 den 16 juni 2017
  • TV: Kanal 5 och Eurosport
  • Speltips: England vinner till 1.80 i odds och det blir under 2,5 mål i matchen till 1.70 i odds.
Sverige mot England U21 EM Betsson

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.