Sundsvall mot Sirius den 1 juli 2017

Vi har en ganska lugn lördag framför oss och vi har valt att fokusera på Allsvenskan. Matchen mellan Sundsvall och Sirius spelas idag och där har vi ett trevligt speltips att bjuda på. Det är den 1 juli 2017 och nu kör vi igång med vårt första speltips i juli.

Sirius spelar utan toppspelaren Kingsley Sarfo och det ska bli intressant att se hur man klarar det. Idag så möter man Gif Sundvall på bortaplan och det kommer att bli en bra test för laget. Precis som du ser på oddsjämförelsen lite längre ned så är det en mycket jämn match enligt spelbolagen. Vi får tre riktigt höga odds och det innebär att matchen lämpar sig extra bra för matched betting.

Oddsjämförelse Sundsvall mot Sirius

  • Sundsvall (1) – 2.85
  • Oavgjort (X) – 3.30
  • Sirius FK (2) – 2.45

Sundsvall har spelat tre raka förluster i Allsvenskan och det ser väl allt annat än bra ut. Under juni månad så spelade man två träningsmatcher som man vann. Det kanske är ett betydligt mer hungrigt Sundvall som vi får se idag? Det är svårt att veta hur formen är efter vilan och därför kan det vara intressant med livebetting om man snabbt får en känsla av hur formen är.

Sirius har imponerat i Allsvenskan och ligger just nu på 5:e plats och har spelat in 19 poäng. Man imponerade stort när man vann mot Halmstad på hemmaplan. Man kan väl säga att Sundsvall har varit i en formsvacka medan Sirius är på väg upp. Allsvenskan hade en paus i juni månad och det kan ha varit det som behövdes för att bryta svackan. Snart har vi svaret på den frågan, men det betyder att vi inte vill spela på en vinnare i denna match.

Matchen kommer att spelas på Norrporten Arena och jag tror att båda lagen är riktigt hungriga efter vilan. Sirius har haft det lite svårt på bortaplan och Sundsvall såg bra ut i träningsmatcherna. Jag tror att vi får se en jämn match med en hel del mål. Därför blir mitt speltips över 2,5 mål i matchen till 2.00 i odds. Det känns som ett bra spel där man dubblar pengarna om det går in.

Jag har analyserat och försökt att få fram fler speltips men har inte hittat något mer av värde. Att spela på vinnare i denna match känns som rena lotteriet. Nu är det bara att hoppas på en målrik match så sitter vårt spel.

Matchinformation

  • Match: Sundsvall mot Sirius
  • Tävling: Allsvenskan
  • Plats: Norrporten Arena
  • Tid: Lördagen den 1 juli 2017, klockan 16:00
  • Speltips: Det blir över 2,5 mål i matchen till 2.00 i odds.

Vi får se hur den 13:e omgången i Allsvenskan slutar. Imorgon så fortsätter Allsvenskan med fyra nya matcher och vi hoppas kunna få fram ett speltips även där. Unna er nu en riktigt bra lördag och så hoppas vi att inte hela dagen regnar bort.

Andra Allsvenska matcher idag den 1 juli 2017

  • Malmö FF – Athelitic FC Eskilstuna – 1.20 – 7.55 – 15.00
  • Halmstads BK – IF Elfsborg – 3.45 – 3.55 – 2.10

Om man ska säga något kort om de andra matcherna där så känns det rent spontant intressant att spela Elfsborg och Malmö FF i en dubbel. Det är väl Elfsborg som kan vara lite tveksamt men jag tror att Elfsborg ror det i land. Det blir ett ganska bra odds på den dubbeln och den kan fungera som ett chansspel med ganska låg insats.

Utspark

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.