Stuttgart mot Bayer Leverkusen den 8/12 2017

Vi har nått fram till fredagen den 8 december 2017 och efter många bra dagar så är det lite sämre idag. Utbudet är inte det bästa men vi har hittat en match i Bundesliga. Vi har ett speltips inför matchen mellan Stuttgart och Bayer Leverkusen som spelas klockan 20:30 ikväll.

Oddsjämförelse inför Stuttgart mot Bayer Leverkusen

 • Stuttgart (1) – 3.30
 • Oavgjort (X) – 3.60
 • Bayer Leverkusen (2) – 2.16

En vinst här på hemmaplan skulle smaka för Stuttgart som ligger på en trettondeplats i Bundesliga. Laget spelade faktiskt i division 2 förra säsongen men är nu tillbaka i den högsta ligan. Det ser ut som att man håller sig kvar denna gång och det är främst på hemmaplan som man har sina vinster. Gapen ner till nedflyttningsstrecken känns bra och det finns lite att ta av. Målet för Stuttgart nu måste vara att bara hålla sig kvar i Bundesliga.

Stuttgart är obesegrade på hemmaplan de 6 senaste matcherna vilket är imponerande. Nu senast så besegrade man Dortmund med 2-1 och även om Dortmund har problem så var det ett styrkebesked.

Ikväll så kommer Bayer Leverkusen på besök i Stuttgart och det är inget lätt lag att möta. Leverkusen ligger på en niondeplats i Bundesliga och kan känna sig ganska trygga med att man får spela kvar även nästa säsong. Det kommer att bli svårt att hämta 3 pinnar på Mercedezs-Benz Arena ikväll men Leverkusen kommer garanterat att försöka. Vi gillar spelet på att det blir över 2,5 mål i matchen till 1.66 i odds hos Betsson. Det blir också vårt speltips idag och man kan kombinera det med att båda lagen gör mål.

Vi tror på en målrik match

Det är två jämna lag som möts och det är mycket svårt att spela på en vinnare. Det känns som att det kan gå hur som helst i matchen. Det känns då betydligt bättre att spela på att det blir över 2,5 mål i matchen. Båda lagen är i uppgående form och det kan nog bli en underhållande match att titta på. Stuttgart har gjort 7 mål på sina tre senaste matcher på Mercedes-Benz Arena. Bayern Leverkusen är ett av de mest offensiva lagen i Bundesliga den här säsongen och har gjort minst ett mål i varje tävlingsmatch denna säsong.

Som ni ser så bådar det för ett litet fyrverkeri idag. Det bör bli många mål och därför blir vårt speltips över 2,5 mål i matchen. Man skulle kunna höja det till över 3,5 mål men då ökar så klart risken en hel del. Om man ska spela på att en viss spelare gör mål i matchen så känns Kevin Volland eller Chadrac Akolo som bra kandidater.

Statistik

 • Stuttgart har bara förlorat två matcher på hemmaplan den här säsongen.
 • Leverkusen har inte förlorat på nio raka matcher nu.
 • Leverkusen är obesegrade i sina 10 senaste möten med Stuttgart.

Det kommer med all sannolikhet att bli en fartfylld match där båda lagen går för vinst. Få vi bara ett mål i första halvlek så öppnar matchen upp sig och det finns goda chanser för vårt speltips. Faran är om 0-0 står sig för länge och tempot går ner. Den risken måste ses som ganska liten om man tänker på hur dessa lag har spelat tidigare matcher. Det bör med all sannolikhet blir en fartfylld match med många chanser och förhoppningsvis mål.

Matchinformation

 • Match: Stuttgart mot Bayer Leverkusen
 • Tävling: Bundesliga
 • Plats: Mercedes-Benz Arena, Stuttgart
 • Tid: 8/12 2017 klockan 20:30
 • TV: N/A
 • Livestream: Gratis live stream hos Unibet.
 • Speltips: Det blir över 2,5 mål i matchen till 1.66 i odds hos Betsson.

Det var fredagens speltips och det blir nog inte mycket mer än så tyvärr. Vi kommer istället att börja titta på lördagens matcher där det finns betydligt mer att välja mellan. Hoppas ni får en riktigt härlig början på helgen och vi hoppas på en riktig fest på Mercedes-Benz Arena ikväll.

Stuttgart flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.