Stryktipsförslag den 24/11 2018

Lördagen den 24/11 så är det dags för att nytt Stryktips. Vi hade bara 10 rätt förra veckan men nu tar vi nya tag. Här kommer vårt stryktipsförslag som gäller för vecka 47.

Snabbanalys

På denna kupong så hittar vi sju matcher från Premier League och sex matcher från Championship. Det känns lite enklare än Nations League som vi hade förra veckan. I Championship så har vi noterat en hel del oavgjorda matcher och det kan vara bra att hålla i tankarna. Annars så ser det ut att bli en hel del ettor denna vecka med många starka hemmalag.

Tänk på att inte bara kopiera detta stryktipsförslag utan blanda det med era egna idéer. Det gäller att hitta något unikt om man ska ha chans på lite större vinster.

1 – Tottenham mot Chelsea – 2

Tottenham jagar Chelsea i ligan och ligger bara fyra poäng efter. Kane är i riktigt bra form och kan vara den avgörande faktorn i många matcher. Nu möter man ett ännu starkare Chelsea som fortfarande är obesegrade i ligan. Inte nog med att Chelsea är obesegrade i Premier League, man har även gjort flest mål. Chelsea är favoriter mot nästan alla lag och även om Tottenham är starka på hemmaplan så bör Chelsea vinna denna. Vi spikar denna även om det är lite av en chansning.

2 – Brighton & Hove mot Leicester – 1X

Brighton har två raka vinster på hemmaplan. Man vann bara med 1-0 men det räcker. Leicester har spelat tre raka matcher utan förlust. Brighton är starka på hemmaplan och vi tror att man kan vinna eller i alla fall spela oavgjort. Brighton är ett bättre hemmalag än bortalag och det bör påverka matchen. Leicester är skickliga på att kontra och kan mycket väl klara av ett oavgjort resultat.

3 – Everton mot Cardiff – 1

Det här känns rent spontant som en självklar etta. Vi väljer att spika Everton men det är inte helt hundra. Cardiff har tagit två vinster den senaste tiden men det har varit på hemmaplan. Cardiff på bortaplan är inte alls samma lag. Everton är riktigt starka på hemmaplan och har trenden i ryggen. Hemmalaget är stora favoriter att vinna denna match enligt spelbolagen och vi kan inte mer än hålla med.

4 – Fulham mot Southampton 1×2

Då var vi framme vid kupongen första helt öppna match. Det känns som att denna match kan sluta nästan precis hur som helst. Fulham har inte spelat bra den senaste tiden och man har även sparkat sin tränare. Southampton har inte spelat mycket bättre och ligger bara tre poäng före Fulham i ligan. Det känns som ett helt öppet möte där Fulham har en liten fördel i form av hemmaplan. Vi väljer att helgardera matchen.

5 – Manchester United mot Crystal Palace – 1

Manchester United har spelat mycket ojämnt denna säsong men man har ryckt upp sig den senaste tiden. På hemmaplan så har man spelat bättre och bättre och nu ställs man mot ett formsvagt Crystal Palace. Manchester United saknar Martial men även Crystal Palace saknar en del viktiga spelare. Även om United inte har nått upp till våra förväntningar denna säsong så ska Crystal Palace inte vara några problem. Det här bör bli en enkel seger för United och vi spikar ettan.

6 – Watford FC mot Liverpool – X2

Watford ligger tio poäng efter Liverpool i Premier League och det är klasskillnad mellan lagen. Watford har mött lag från den nedre delen av ligan den senaste tiden och ändå inte vunnit alla matcher. Liverpool är precis som Chelsea obesegrade i ligan så här långt. Vi kan inte se att Liverpool skulle förlora mot ett formsvagt Watford. Vi väljer därför att spela X2 och säkrar upp om matchen skulle sluta oavgjord. Kanske går Liverpool och tänker på Champions League och därmed inte spelar för fullt.

7 – West Ham mot Manchester City – 2

West Ham är en av ligans mest ojämna lag. Det är riktigt svårt att veta var man har West Ham. Nu behöver vi inte oroa oss för det eftersom man möter Manchester City som leder hela Premier League. Det här bör bli en enkel seger för City och vi väljer att spika tvåan. Bortalaget har elva matcher utan förlust och man har kört över West Ham flera gånger tidigare.

8 – Hull mot Nottingham – 2

Hull är på god väg mot nedflyttning och det ser riktigt mörkt ut. Även om man har visat att man kan jobba som ett lag så är man ligans näst sämsta hemmalag. Nottingham ligger sjua i ligan och har presterat ganska bra på bortaplan. Nottingham har inte förlorat på sina fyra senaste matcher och vi är villiga att chansa på en tvåa här. Det är absolut ingen säker två men vi vill hålla nere insatsen. Vill man vara mer säker så är det nog inte fel att gardera med krysset.

9 – Leeds mot Bristol City – 1

Leeds är ett stabilt hemmalag som ligger trea i Champions. Nu ställs man mot Bristol City som är ett traditionellt mittenlag med ett ganska svag bortafacit. Bristol City är inne i en formsvacka nu och har tre raka förluster. Det bör bli fyra efter lördagens match mot Leeds. Leeds är klara favoriter att vinna detta möte med all rätt. Vi spikar ettan och hoppas att hemmalaget gör vad som krävs.

10 – Millwall mot Bolton – 1

Millwall är som två lag i ett. På bortaplan har man det riktigt svårt och man har nio bortamatcher utan seger. På hemmaplan så är det en helt annan historia och därför spelar vi ettan här. Sen vägen vi även in att Bolton kanske är ligans just nu formsvagaste lag. Det här ska Millwall klara och vi spikar ettan.

11 – Sheffield Wednesday mot Derby County – 1×2

Det här är en av de svåraste matcherna på veckans kupong. Hemmalaget har inte övertygat den senaste tiden och frågan är om man kan hitta tillbaka till sin forna form. Derby ligger sexa i ligan och har spelat bra den senaste tiden. Sheffield Wednesday är favoriter att vinna matchen men inte med stor marginal. Vi tror att denna match kan sluta precis hus som helst och väljer därför att helgardera den.

12 – Stoke mot Queens Park Rangers – 12

Stoke klara ett poäng borta mot Nottingham senast och det var tack vare det starka försvarsspelet. Frågan är om anfallet kommer igång lite bättre nu på hemmaplan. Stoke är ett klassiskt mittenlag men har visat styrka på hemmaplan. QPR har spelat ojämnt denna säsong men formkurvan ser ut att peka upp. Efter att ha gått igenom statistiken för QPR så har vi noterat att det är sällan som man spelar oavgjort. Vi tror därför att något av lagen vinner denna match.

13 – Swansea mot Norwich – 2

Sist ut så har vi Swansea mot Norwich. Swansea har en åttondeplats i ligan och har kämpat på bra den senaste tiden. Nu ställs man mot serieledande Norwich och det kan bli en tuff nöt att knäcka. Norwich har troligen ligans bästa form just nu och ska vara favoriter i denna match. Swansea är absolut inte ett dåligt lag men tvåan känns mer lockande.

Det var vårt stryktipsförslag inför lördagen den 24 november 2018. Det blev bara 72 rader och det är vi ganska nöjda med. Tänkt på att det drar igång pick klockan 16:00 och det är spelstopp klockan 15:59.

Speltipsidag.se

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.