Stryktipset 9/3 2019 – Förslag, tips och analys

Det har varit en intressant vecka så här långt och helgen kan bli riktigt spännande. Vi ska ta och gå igenom Stryktipset den 9/3 2019 och komma med speltips och göra en ordentlig analys. Vi har sex matcher från Premier League och sju matcher från Championship. Det passar oss bra då vi har stort fokus på just Premier League. Spelstopp är som vanligt klockan 15:59.

Man kan tro att det blir många kryss i Premier League men det ligger bara på runt 20 %. I Championship så är det något fler matcher som slutar oavgjorda. Vi tar hänsyn till detta när vi skriver våra stryktipsförslag. Nu sätter vi igång med Stryktipset inför vecka 10.

Tänk på att ni själva tar era egna beslut. Man kan använda andras idéer men det är viktigt att hitta egna drag för att skapa sin egna lite mer unika rad.

1 – Manchester City mot Watford FC – 1

Det här känns som veckans spik. Manchester City har spelat 6 raka matcher utan förlust och leder ligan. Det skulle mycket till om Watford ska kunna hota City på bortaplan. Vi har räknat till åtta raka vinster på hemmaplan för City. Watford ligger på en åttondeplats i Premier League och är absolut inte ofarliga men det är trots allt klasskillnad mellan dessa lag. Skrällar kan vara intressanta när det gäller Stryktipset men här känns det lite långsökt. Här har ni veckans spik.

2 – Cardiff mot West Ham – X2

Cardiff City har inte haft en bra säsong och man ligger på en 18:e plats i ligan. Nu ställs man mot West Ham som är ett klassiskt mittenlag. Hemmalaget kämpar för överlevnad men är fortfarande under strecket. Laget har nu tre rakat förluster och man har bara lyckats göra ett mål på dessa tre matcher. Tidigare under säsongen så har man trots allt spelat ganska bra på hemmaplan. West Ham fortsätter att bli bättre och bättre desto längre säsongen lider. Tyvärr så har man inte övertygat på bortaplan och det gör oss lite nervösa. West Ham är favoriter att vinna denna match men det känns inte helt säkert. Vi tror på tvåan men vi väljer att säkra upp med krysset.

3 – Huddersfield mot AFC Bournemouth – 2

Vi har ännu en match i bottenskiktet. Huddersfield ligger sist i Premier League på endast 14 poäng. Bournemouth ligger i mitten på plats tolv och har fortfarande något att spela för. Huddersfield kommer att åka ut och motivationen lär inte vara på topp. Tyvärr så är formen i Bournemouth inte den bästa och frågan är om man tar 3 poäng på lördag. Det finns en del spelare som har varit skadade men som kommer återvända till Bournemouth inför matchen. Även om formen inte är den bästa för Bournemouth så tror vi att man klarar av det. Huddersfield har som sagt inget att spela för och får nog se sig besegrade ännu en gång.

4 – Leicester mot Fulham – 1

Leicester är det bättre laget här på alla plan. Nu spelar man på hemmaplan mot bottenlaget Fulham och då är det bara seger som gäller. Fulham ligger näst sist i ligan med fem raka förluster. På bortaplan så kan vi inte hitta en enda seger i ligan. Oddset på ettan ligger på 1.61 när vi skriver detta och det känns faktiskt som ett bra odds. Det kan faktiskt dyka upp ett separat speltips inför denna match. Vi väljer att spika ettan och är nöjda med det.

5 – Newcastle mot Everton – 12

Newcastle är i bra form och speciellt på hemmaplan så har man lyckats riktigt bra. Laget ligger nu på plats 14 och är farligt nära bottenträsket. 3 poäng skulle vara mycket välbehövt och nästan ett krav på lördag. Everton är inget dåligt lag och man spelade nu senast 0-0 på självaste Liverpool. Innan dess så slog man Cardiff City med 3-0 på bortaplan. Eftersom Newcastle troligen kommer att gå hårt för segern så tror vi inte på krysset. Frågan är om Everton kan utnyttja luckorna som uppkommer och vinna matchen?

6 – Southampton mot Tottenham – 2

Southampton är nere och skvalpar i bottenträsket och nu ställs man mot ett riktigt svårt motstånd i form av Tottenham. Hemmalaget har bara en förlust på de sex senaste hemmamatcherna. Tottenham har tappat möjligheten att vinna Premier League men man är fortfarande ett av topplagen. Laget slog nyligen ut Dortmund ur Champions League och avancerade till kvartsfinal. Även om fokus är på Champions League så ska Tottenham kunna vinna lördagens match. Det blir nog inte med några större siffror men 0-1 eller 0-2 känns som rimliga slutresultat.

7 – Bristol City mot Leeds – 1×2

Här kommer den första riktigt svåra match. Det är en match i Championship och vi har Bristol City på en sjätteplats och Leeds United på en andraplats. Båda lagen kommer att göra allt och speciellt Leeds skulle behöva poängen för att hänga på Norwich i toppen. Bristol C är knappa favoriter tack vare hemmaplan men det känns som att det är helt öppet. Denna match kan sluta precis hur som helst och därför så väljer vi att helgradera.

8 – Nottingham Forest mot Hull – 1x

Det är betydligt svårare matcher i Championship på denna kupong. Nottingham ligger på plats 9 i ligan och kämpar om en playoffplats precis som Hull gör. Hemmalaget har spelat bra på just hemmaplan men tappat en hel del onödiga poäng på bortaplan. Även Hull har spelat bra på hemmaplan men har nu fem raka matcher utan vinst på bortaplan. Vi tror därför inte att Hull tar denna match mot ett svårspelat Nottingham. Båda lagen har lika många poäng i ligan och det är viktiga poäng som man spelar om. Krysset känns nog som mest troligt här men vi väljer att gardera oss med ettan.

9 – Bolton mot Millwall – 1×2

Detta är ett bottenmöte i Championship. Vi har Bolton på plats 23 (näst sist) och Millwall på plats 20. Hemmafördelen gör sitt för Bolton och spelbolagen har detta som en väldigt jämn match. Bolton är annars ett av ligans sämsta hemmalag och det gör spel på denna match mycket osäkert. Millwall har tagit en del poäng på bortaplan men inte tillräckligt för att det ska kännas tryggt. Vi väljer att helgardera denna match då den känns helt öppen.

10 – Derby County mot Sheffield Wednesday 1x

Derby County ligger sjua i tabellen men har haft lite problem den senaste tiden. Man har bara tre poäng upp till playoffplats. Derby har inte förlorat så många matcher på hemmaplan och vi tror inte man förlorar mot Sheffield Wednesday. Vi hade ett speltips inför matchen mellan Sheffield Wednesday och Sheffield United. Den matchen slutade 0-0 och det var en sömnig tillställning. Bortalaget har sex poäng upp till playoffplats. Båda lagen har mycket att spela för men vi tror som sagt inte att Derby förlorar. Vårt speltips blir därför 1x och krysset är kanske det mest intressanta.

11 – Middlesbrough mot Brentford FC – 1

Middlesbrough ligger femma i tabellen och är med i toppstriden. Brentford är mer ett mittenlag som just nu ligger på plats 15. Vi har ett betydligt bättre Middlesbrough som även har hemmafördelen. Brentford är visserligen i bra form med flera imponerande vinster den senaste tiden men det har inte varit mot lika bra lag som Middlesbrough. Sen har de flesta vinsterna varit på hemmaplan. Vi gillar ettan här och väljer att spika den.

12 – Queens Park Rangers – Stoke – 1x

Det här är två lag som ligger nära varandra i ligan. Det skiljer bara 2 poäng mellan lagen och båda är i bra form. Vi har två jämnstarka lag som möts men QPR har hemmafördelen. Stoke har vunnit många matcher den senaste tiden men på bortaplan så blir det ofta kryss. Det är nog krysset som känns mest troligt men vi väljer att säkra upp med ettan.

13 – Reading FC mot Wigan – 1

Vår sista match på kupongen är mellan Reading och Wigan. Reading ligger precis ovanför nedflyttningsstrecken och måste kämpa för sin överlevnad. Man har ryckt upp sig den senaste tiden och man har bara förlorat en av sin fem senaste matcher. Tyvärr så saknas en del viktiga spelare inför matchen mot Wigan. Bortalaget ligger också väldigt nära strecket och nedflyttningsplats. Det som sticker ut är att bortaformen är urusel. Vi väljer därför att chansa på att spika ettan. Risken är ganska hög här men en hemmaseger kan ge bra utdelning.

Vi landar på 288 rader och där ingår 5 halvgarderingar och 2 helgarderingar. Det var allt inför lördagen den 9/3 2019. Vi tycker att det var en ganska svår kupong denna gång och speciellt matcherna i Championship stack ut. Nu hoppas vi på en trevlig lördag med många spännande matcher.

Speltipsidag.se

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.