Stryktipset vecka 46 – 17 november 2018

Vi har gått igenom Stryktipset inför lördagen den 17 november 2018. Spelstopp är klockan 15:59 på lördag och vi har sex matcher i Nations League och sju matcher från League One. Speciellt League One är svåranalyserad och det är inte så många som är experter på den ligan. Det kan nog bli en ganska hög utdelning denna omgång med tanke på att det känns som en ganska svår kupong.

Det är många ettor denna vecka och våra favoriter är Rumänien och Azerbajdzjan som bör kunna vinna ganska enkelt. Schrewsbury mot Rochdale och Accrington mot Barnsley är troligen de två svåraste matcherna som vi har valt att gardera. Det är dags att presentera Stryktipset vecka 46. Vill ni spela på Stryktipset så hittar ni hela kupongen hos Svenska Spel.

1 – Turkiet mot Sverige – 1x

Sverige har inte sett bra ut i Nations League och nu saknas Emil Forsberg mot Turkiet. Det kommer att bli en riktigt svår match som Turkiet troligen vinner. Sverige har fem raka matcher utan vinst om man räknar bort VM.

2 – Italien mot Portugal – 1x

Italien har börjat att hitta rätt och man slog Polen på bortaplan. Portugal saknar mittbacken Pepe som är avstängd och Ronaldo får vila. Det kommer att gynna Italien som bör kunna vinna på hemmaplan och man har nu fem matcher utan förlust på hemmaplan. Ett oavgjort resultat är en risk vi måste räkna med och därför så garderar vi oss med det.

3 – Albanien mot Skottland – 1

Albanien är tvingade att vinna matchen för att inte bli nedflyttade. Laget kommer att gå in med den mentaliteten och därför så är krysset inte troligt. Även Skottland behöver vinna för att kunna ta sig upp. Det är två jämnstarka lag som möts men vi tror att hemmalaget har en liten fördel.

4 – Azerbajdzjan mot Färöarna – 1

Azerbajdzjan är obesegrade under fem raka matcher. Färöarna på bortaplan bör inte vara några större problem. Vi känner oss trygga med att spika denna etta.

5 – Rumänien mot Litauen – 1

Även här är det en ganska självklar etta. Rumänien har spelat riktigt bra och har en chans att ta över toppen. Samtidigt så ser det riktigt mörkt ut för Litauen som har 6 raka förluster. Det är inte nog med att man har förlorat många matcher, man har förlorat med ganska stor marginal. På 6 matcher så har man 2-14 i målskillnad.

6 – Malta mot Kosovo – 2

Här kommer vår första tvåa i veckans Stryktips. Malta har inte presterat och kan inte bli uppflyttade. Samtidigt så har man en hel del avstängningar som försvagar laget. Kosovo har ett bra läge och kan säkra en uppflyttning om man vinner denna match. Kosovo har ett betydligt bättre lag och ska kunna klara en seger mot Malta på bortaplan.

7 – Accrington Stanley mot Barnsley – 1×2

Accrington har vunnit tre matcher av sina sex senaste och samtidigt så har man fem raka hemmamatcher utan förlust. Barnsley har två vinster och tre förluster på bortaplan. Det här kan vara veckans svåraste match och vi väljer att gardera oss.

8 – Burton mot Coventry – 12

Burton har börjat få ordning på sitt spel men Coventry har ett bättre lag. Det här är två lag som sällan spelar oavgjort. Det brukar bli antingen vinst eller förlust på hemmaplan för Burton. Coventry är inne i en riktigt bra trend nu och kan mycket väl vinna denna match. Det är hugget som stucket och 12 känns bra.

9 – Doncaster mot AFC Wimbledon – 1

Doncaster har ett bra anfall som har gjort en hel del mål den senaste tiden. Tyvärr så släpper man samtidigt in en del lite väl enkla mål. Wimbledon har inte alls imponerat och ligger nu näst sist i ligan. Doncaster är det bättre laget och har samtidigt hemmaplan. Ettan spikas.

10 – Luton mot Plymouth – 1

Det blir många ettor denna vecka. Lutons formkurva pekar upp även om man nu senast förlorade mot Peterborough. Laget har gjort en hel del mål framåt samtidigt som man inte har släppt in så många. Luton ligger på plats 5 i League One och har chans att nå en topp tre placering. Plymouth är ett bottenlag i League One och ska inte kunna hota Luton på bortaplan.

11 – Oxford mot Gillingham – x

Oxford har inte förlorat på sina sex senaste matcher. Gillingham har tre vinster, en oavgjord och två förluster på sina sex senaste matcher. Gillingham är ett lag som har presterat bättre än vad resultaten visar. Denna match känns som upplagd för ett oavgjort resultat och det är troligen något som båda lagen kan känna sig nöjda med.

12 – Shrewsbury mot Rochdale – 1×2

Detta är en riktigt svårspelad match och vi väljer att gardera oss. Shrewsbury ligger på plats 18 i tabellen medan Rochdale håller plats 16. Två jämnstarka lag som kämpar i den nedre delen av League One. Det är möjligt att Shrewsbury har en lite fördel i form av hemmaplan men det känns som en hel öppen match.

13 – Southend mot Blackpool – 12

Southend har plats 13 i League One och Blackpool ligger på plats 9. Det här är en svår match och båda lagen vill klättra i tabellen. Blackpool är ett mittenlag som kan bättre. Vi tror att båda lagen kommer att gå för vinst och man behöver 3 poäng.

Vårt speltips inför Stryktipset den 17 november är på 144 rader. Stryktipset drar igång klockan 16:00 på lördag och då gäller det att ladda upp med tilltugg och något gott att dricka. Nu hoppas vi på 13 rätt så att vi kan få en sådan fin tröja.

Speltipsidag.se

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.