Speltips inför Spanien – Schweiz den 3 juni 2018

Det blev 0-0 mellan Sverige och Danmark i lördags och vi hade nog väntat oss lite mer av svenskarna. Vi rullar på med vänskapslandskamperna och idag den 3 juni 2018 så har turen kommit till Spanien mot Schweiz. Det är alltid intressant att se Spanien spela men Schweiz kan nog bjuda på lite motstånd. Lagen möttes i fotbolls-VM 2010 och den gången vann faktiskt Schweiz med 1-0 även om Spanien dominerade matchen. Vi räknar inte med att samma sak händer denna gång men Schweiz har ett bra försvar som kommer att göra det till en tight match. Klockan 21:00 så är det dags för avspark och matchen spelas på Estadio de la Ceramica i Spanien. Läs vidare för att få en fullständig förklaring till vårt speltips.

Oddsjämförelse inför Spanien mot Schweiz

 • Spanien (1) – 1.32
 • Oavgjort (X) – 4.80
 • Schweiz (2) – 9.90

Det är inte direkt oväntat att Spanien är storfavoriter att vinna matchen enligt spelbolagen. Vi tycker kanske att det är lite väl stora gap mellan de olika alternativen. Vi väljer därför att avstå från spel på 1X2 marknaden.

 • Spelförslag: Det blir under 2,5 mål i matchen till 1.83 i odds.
 • Spelstopp: Söndagen den 3/6, klockan 21:00.

Spanien går in och gör sin näst sista vänskapslandskamp innan fotbolls-VM drar igång och det börjar bli allvar nu. Vi kan nog få se en del byten men man kommer att vilja hålla sig till det lag som ska spela i VM. Vi får se om man kommer att vila någon spelare från Real Madrid som behöver vila upp sig. Vi såg igår när Sverige spelade att man bytte väldigt många spelare, så det blir nog en hel del som får lufta sig.

Matchen spelas i Spanien, Villareal och det blir lite som hemmaplan. Schweiz kommer att få det tufft men som alltid så har man ett stabilt försvar. Vi tror att Schweiz kommer att lägga sig på försvar och sedan jobba med kontringar. Det är en stor del av deras taktik, att kunna frustrera sin motståndare som sedan gör misstag som Schweiz utnyttjar. Det är kanske inte någon fotboll som publiken gillar men det är effektivt och man har tagit sig hela vägen till VM.

Schweiz kommer att behöva vara defensivt skickliga eftersom man möter Brasilien i sin första match i VM snart. Schweiz har hållit nollan i sina tre senaste matcher och det är ingen slump. Ser man på en längre period så har Schweiz släppt in väldigt få mål. Man spelade mot Portugal i VM-kvalet och vann med 2-0. Mot Ungern sen blev det en seger med 3-2 och lite fler mål men oftast så är det få mål i matcherna. Vi känner därför att spel på få antal mål i matchen mot Spanien känns lockande.

Det blir en tight och jämn match

Förutom matchen mot Panama som Schweiz vann med 6-0 så är det sällan att det blir över 2 mål i matcherna. Spanien har varit involverade i betydligt fler målrika matcher. Vi tror att det blir en tight och jämn match som Spanien för och dominerar. Väljer man sen att vila några spelare från Real Madrid så kan det bli riktigt bra för vårt speltips.

Vårt speltips blir under 2,5 mål i matchen till 1.83 i odds hos Betsson. Vi tror att Schweiz kommer att göra det svårt för Spanien och hålla ihop försvaret. Båda lagen ska spela i VM snart och ingen kommer att riskera några skador. Vi bör kunna få en försiktig och ganska tråkig match med få mål. Schweiz har ett försvar i världsklass och nu kommer man att sättas på prov ordentligt.

Även om vi snabbt närmar oss Fotbolls-VM 2018 så kommer lagen troligen att experimentera en hel del. Man vill hitta vilka spelare som är hungriga och vilka som inte riktigt är i form. Samtidigt så vill man inte dra på sig några onödiga skador. Vi bör få en försiktig match och Schweiz försvar bör kunna hålla nere siffrorna. 1-0 till Spanien känns som ett troligt slutresultat denna söndag.

Matchinformation

 • Match: Spanien mot Schweiz
 • Tävling: Träningslandskamp
 • Plats: Villareal, Spanien, Estadio de la Ceramica
 • Tid: 3/6 2018 klockan 21:00
 • TV: N/A
 • Livestream: N/A
 • Speltips: Det blir under 2,5 mål till 1.83 i odds hos Betsson.

Det var veckans sista bettingtips och vi hoppas att det sitter. Nästa vecka så fortsätter vi med träningslandskamper och Sverige ska möta Peru i sin sista träningsmatch. Allvaret börjar kännas i luften och vi närmar oss snabbt. Den 14 juni så drar det igång när Ryssland möter Saudiarabien. Hoppas att ni har haft en trevlig helg och att ni hänger med oss nästa vecka.

Spansk flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.