Spanien mot Colombia den 7 juni 2017

Spanien ska möta Colombia på onsdagen den 7 juni 2017 i en träningsmatch inför det kommande VM-kvalet som Spanien spelar i helgen. Därför blir det en viktig match för båda lagen och det gäller att prestera även om det bara är en träningsmatch. I normala fall så gillar jag inte att spela eller ge speltips på träningsmatcher men här gör jag ett undantag eftersom jag har hittat värde.

Både Spanien och Colombia har riktigt bra lag som håller hög kvalité rakt igenom. Spanien är kanske strået vassare om man tänker på De Gea, Pique, Iniesta, Thiago med flera. Spanien har ett otroligt bra lag som mycket väl kan vinna VM 2018.

Alla spelare är uttagna till matchen men det finns risk för att man kommer att vila Real Madrid-spelarna eftersom de nyligen spelat Champions League-final som man vann ganska enkelt. Detta gör matchen osäker i mina ögon och jag kommer inte att våga att lägga ett vinnarspel. Hur som helst så ska vi gå igenom oddsen för att se hur spelbolagen ställer sig.

Odds på Spanien mot Colombia 7/6 2017

  • Spanien – 1.55
  • Oavgjort – 4.10
  • Colombia – 6.30

Spanien är inte helt oväntat stora favoriter att vinna matchen men frågan är om man ställer upp med sitt bästa lag. För att hitta ett bra spel så får vi helt enkelt gräva lite djupare.

Colombia är ett bra lag

Colombia har ett spännande landslag som kan överraska. I det sydamerikanska VM-kvalet så placerade man sig på andraplats. James Roriquez är Colombias stora stjärna och han levererar som på beställning. Mitt första speltips blir att James Rodriguez gör mål i matchen. Oddset på det ligger just nu på 4.50 och det spelas med en ganska låg insats.

Colombia kör inte igång sitt kvalspel fören om 2 månader och därför så får man nog se denna match som en ren vänskapsmatch för Colombias del. Även om det är en vänskapsmatch så är det en viktig värdemätare för Colombia som lag och även individuellt för spelarna. Colombia går in i denna match med allt att vinna och kommer att spela helt utan respekt för Spanien. Man har ett bra lag som mycket väl kan chocka ett avslappnat Spanien.

Det blir många mål

Eftersom det är en träningsmatch och lagen brukar vara lite mer avslappnade och kanske bjuda på lite mer anfallsspel än i en riktigt viktig match. Därför så tror jag att det blir minst 3 mål i matchen. Jag spelar på över 2,5 mål i matchen till 2.05 i odds. Det får bli dagens ”riktiga” speltips och så håller vi tummarna för en målfest.

Matchinformation

  • Match: Spanien mot Colombia
  • Tävling: Vänskapsmatch
  • Plats: Spanien, Estadio Nueva Condomina
  • Tid: Klockan 21:30 den 7 juni 2017
  • Livestream: Nej
  • Speltips: Det blir över 2,5 mål i matchen till 2.05 i odds.

Så ser det ut och det kommer att vara en hel del vänskapsmatcher nu i dagarna inför VM-kvalet. Vi håller ögonen öppna om vi kan hitta fler intressanta spel på dessa. Annars kommer vi snart att fokusera på VM-kvalet där det finns många riktigt spännande matcher att sätta tänderna i. Har du ett eget speltips inför denna match så får du gärna skriva en kommentar nedan.

Spansk flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.