Skottland mot England den 10 juni 2017

Vi fortsätter med VM-kvalet och efter gårdagens makalösa vinst för Sverige så har vi fått blodad tand. Dagens speltips involverar matchen mellan Skottland och England. Skottland har inte lyckats att ta sig till VM sedan 1998, men i år så ser det lite bättre ut. Skottland hänger med bra i sin kvalgrupp men ikväll så väntar en hård match mot England.

England är riktigt varma i kläderna efter fyra vinster och en oavgjord på sina fem senaste matcher i VM-kvalgrupp F. Det ser ut att bli en enkel match för England att kvalificera sig för VM 2018. Grupp F är en ganska enkel grupp med bland annat England, Slovakien, Slovenien och Skottland. För Skottland så är det extra mycket som står på spel när man möter England. Det är alltid något visst att besegra storebror England. Skottland har spelat bra på hemmaplan och mar har inte förlorat någon match i VM-kvalet på Hampden Park så här långt.

Ikväll så kommer skottarna att gå för hundra procent och ge engelsmännen vad de tål. Senast dessa två lag mötte varandra på Wembley stadium så vann England med hela 3-0. England har ett väldigt bra försvar och har inte släppt in ett enda mål under hela VM-kvalet. Efter fem matcher så har man inte släppt i något mål alls och det är imponerande.

Odds på matchen Skottland mot England den 10 juni 2017

  • Skottland – 5.35
  • Oavgjort – 3.70
  • England – 1.65

Speltips inför Skottland mot England

Oddsen talar sitt tydliga språk och England är storfavoriter att vinna även på bortaplan. Svårare än så behöver det inte vara i denna match. Mitt speltips blir således att England vinner till 1.65 i odds. Det känns som ett ganska säkert spel och man behöver inte konstla till det för mycket.

Även om hemmalaget kommer att gå in till 110 % så tror jag att Englands försvar kommer att stå emot. Jag tror att England gör minst två mål på Skottland ikväll och laget har inte förlorat mot Skottland på 30 år vilket talar i vår favör.

Hur som helst så kan vi vara säkra på att skottarna kommer att ge allt. Det kommer troligen att bli en underhållande match att titta på med två riktigt hungriga lag. Jag tror att England vinner och befäster sin gruppseger.

VM-kval Skottland – England

  • Match: Skottland mot England
  • Tävling: VM-kval
  • Plats: Hampden Park
  • Tid: 18:00 den 10 juni 2017
  • Livestream: Nej
  • TV: Kanal 9
  • Speltips: England vinner matchen till 1.65 i odds.

Riskfritt spel på VM-kvalet

100 kr riskfritt Vmkvalspel hos BetssonDu har fortfarande chansen att utnyttja ett riskfritt spel på VM-kvalet hos Betsson. Du aktiverar denna kampanj genom att klicka dig in på kampanjsidan och sedan klickar du på knappen ”Aktivera riskfritt spel”. Du kan sedan använda ett free bet som är värt 100 kr på valfri VM-kval match. Tänk på att du måste ha lika mycket pengar på konto för att du ska kunna lägga ditt riskfria spel. Om du inte vinner på ditt free bet så får du pengarna tillbaka utan omsättningskrav.

Så ser dagens speltips ut och förutom matchen mellan Skottland och England ikväll så spelar Kazakstan mot Danmark och Azerbajdzjan mot Nordirland. Det bådar för en riktigt skön TV-kväll med bra fotbollsunderhållning. Alla matcherna startar klockan 18:00 ikväll, så se till att ladda upp med chips och annat gott så att ni är redo. Nu håller vi tummarna för att England kör över Skottland ordentligt.

Säckpipa

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.