Speltips den 22 juli 2017 – Sirius mot Häcken i Allsvenskan

Vi öppnar upp lördagen den 22 juli 2017 och riktar blickarna mot Allsvenskan. Det spelas en hel del matcher idag men vi har valt ut Sirius mot Häcken för vårt speltips. Sirius har överraskat oss och säkert alla andra denna säsong. Det är ett lag som spelade i Superettan förra året och har lyckats riktigt bra i Allsvenskan. Det är bara att lyfta på hatten för Sirius för deras framfart så här långt.

Det var inte så länge sedan Sirius spelade mot Malmö FF och låg under med 3-1 men vände på steken och fick med sig en pinne. Sirius är obesegrade i sina fyra senaste matcher. Det är ett väldigt formstarkt lag som vi kommer att få se möta Häcken.

Häcken har spelat ganska bra den senaste tiden även om många nog hade förväntat sig mer. Nu senast så vann man med 1-0 mot Jönköping och säkrade tre poäng. Det är bara tre poäng som skiljer mellan Sirius och Häcken i Allsvenskan och därför så blir det en väldigt viktig match för båda lagen eftersom man ligger så nära varandra.

Oddsjämförelse inför Sirius mot Häcken

  • Sirius (1) – 2.34
  • Oavgjort (X) – 3.40
  • Häcken (2) – 3.05

Det är en mycket oviss match om man tittar på oddsen. Det är sällan vi ser odds som ligger så nära på alla tre alternativen. Det här är en bra match för matched betting om man sysslar med det.

Det blir en jämn match

Man behöver inte titta på oddsen för att förstå att detta blir en jämn match. Det kan nog bli riktigt offensiv och underhållande fotboll från båda håll. Sirius är riktigt heta och kommer att spela för att vinna. Nu har man fått vittring på ett topp 3 placering och kommer att ge allt.

Sirius är ett offensivt lag som har gjort många mål och det samma gäller för Häcken. Det bör kunna bli ett ordentligt fyrverkeri denna lördag. Mitt speltips blir över 2.5 mål till 2.05 hos Bet365. Precis som jag nämnt tidigare så är detta två lag som båda kommer att gå för vinst till hundra procent. Jag vågar inte tippa hur matchen slutar men jag skulle bli förvånad om det inte blev många mål i matchen. Senast när Sirius spelade mot Malmö FF så slutade den matchen 3-3 och Sirius har varit inblandade i många målrika matcher.

BK Häcken har inte riktigt levt upp till våra förväntningar men man har trots allt ett bra lag och man har inte gett upp hoppet på en topp tre placering. Min magkänsla säger att Häcken kommer att spela offensivt från start. Jag skulle inte bli förvånad om matchen slutade 2-2 eller 3-3. Sirius må vara bra på att göra mål men försvarsmässigt så är man inte lika bra. Sirius har bara lyckats hålla nollan i en av sina sex senaste matcher. Därför skulle jag bli förvånad om inte Häcken får in ett eller två mål.

Matchinformation

  • Match: IK Sirius FK mot BK Häcken
  • Tävling: Allsvenskan
  • Tid: 22 juli 2017, klockan 18:00
  • Plats: Studenternas IP, Uppsala
  • TV: C More
  • Livestream: C More
  • Speltips: Det blir över 2,5 mål till 2.05 i odds hos Bet365.

IK Sirius mot BK Häcken live stream

Det är C More som äger rättigheterna till Allsvenskan och sänder alla matcher där via live stream. Det går att få en gratismånad hos C More via spelbolaget Redbet. Det krävs dock att man är en ny kund och gör en insättning samt lägger ett spel för att det ska fungera. När man väl har gjort det så får man en kod skickad som kan användas för att starta sin gratismånad.

Det var allt denna lördag. Vi försöker att hitta en bra match per dag och riktigt gräva ner oss i den för att hitta så mycket fakta och statistik som möjligt. På så sätt hoppas vi kunna öka våra vinster.

Fotboll

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.