Sevilla mot Istanbul Basaksehir den 22 augusti 2017

Det är tisdagen den 22 augusti 2017 och idag är det Champions League-kval för hela slanten. Vi har valt att fokusera vårt speltips på matchen mellan Sevilla och Istanbul men det finns flera andra intressanta matcher idag.

 • Speltips: Sevilla vinner och håller nollan till 2.40 i odds hos Betsson.

Oddsjämförelse – Sevilla mot Istanbul Basaksehir

 • Sevilla (1) – 1.42
 • Oavgjort (X) – 5.00
 • Istanbul Basaksehir (2) – 6.70

Spelbolagen tror att Sevilla kommer att vinna matchen utan några problem. Oddset för att gå vidare i Champions League-kvalet ligger på 1.07 för Sevilla och 11 för Istanbul Basaksehir. Det ska helt enkelt till ett mirakel om Istanbul ska kunna ta sig vidare. Det är väl kanske den inställningen som Istanbul har inför denna match. Här gäller det att gå för hundraprocent direkt och man har inget att förlora. Det kan bli ganska många mål i denna match när den öppnar upp sig.

Sevilla ska enkelt kunna besegra Istanbul men vi behöver få upp oddset något i vårt speltips för att det ska bli intressant. Laget vann den första matchen mot Istanbul på bortaplan med 2-1. Det betyder att man har en guldsits här hemma med en bortavinst och två gjorda mål i bagaget. Det ska inte vara några problem att ta sig vidare här i Champions League-kvalet. Sevilla är ett bra lag som har vunnit Europa League hela fem gånger. Nu ska man försöka att på alvar ta sig an Champions League och kanske till och med nå slutspelet.

Hur kan Istanbul Basaksehir vända på steken?

Istanbul Basaksehir har snabbt klättrat i den turkiska ligan. Turkarna har misslyckats med att göra mål i två av fyra bortamatcher i Europa. Nu möter man ett lag som är otroligt bra på hemmaplan så det kommer att bli en svår nöt att knäcka på Ramón Sánchez Pizjuán. Sevilla har vunnit hela 17 av sina 20 senaste hemmamatcher i Europa.

Sevilla har hållit nollan i 11 av 20 hemmamatcher och det är något som vi väger in i vårt speltips. Det känns som att vi har en bergsäker segrare här. Sevilla spelar i helt annan liga och är vana vid Europaspel. Basaksehir är ganska nya på den här nivån och det kommer att vara nervöst.

Sevilla har vunnit mot många bra lag hemma på Ramón Sánchez Pizjuánb. Bland annat så har Real Madrid, Barcelona och Juventus fått bita i det sura äpplet. Istanbul är tvingade att anfalla och så länge det är oavgjort så har turkarna pressen på sig. Eftersom Istanbul är tvingade att anfalla så har Sevilla mycket lätt för att kontra och göra mål.

Förklaring av speltipset inför Sevilla mot Istanbul Basaksehir

Mitt speltips blir att Sevilla vinner och håller nollan till 2.40 i odds. Det kan låta lite väl modigt kanske men med tanke på klasskillnaden och Sevillas otroliga försvarsspel så tror jag det är möjligt. Vi får hela 2.40 i odds så det betyder att risken är ganska hög och därför så har jag en ganska låg insats. Vi får se om Sevilla kan leva upp till våra förväntningar och stoppa Istanbul.

Snabbfakta inför matchen

 • Förra veckan så slutade mötet med en vinst för Sevilla med 2-1.
 • Sevilla har vunnit 85 % av sina 20 senaste hemmamatcher i Europa.

Matchinformation

 • Match: Sevilla mot Istanbul Basaksehir
 • Tävling: Champions League (kval)
 • Tid: 22 augusti 2017 klockan 20:45
 • Plats: Ramón Sánchez Pizjuán
 • TV: Viasat Sport Premium
 • Livestream: Viaplay
 • Speltips: Sevilla vinner och håller nollan till 2.40 i odds.

Det var allt denna tisdag. Igår så gick det riktigt bra med vårt speltips och vi hoppas att trenden håller i sig. Det är betydligt högre risk idag men jag tror att det finns goda möjligheter att Sevilla håller nollan. Imorgon så är vi tillbaka igen med ett nytt speltips och nya tag.

Champions League

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.