Sevilla mot Inter den 21/8 2020

På fredag den 21 augusti 2020 så har vi tyvärr inte så mycket fotboll att bjuda på. Vi har en match i Europa League och den får duga som fredagsunderhållning. Det är matchen mellan Sevilla och Inter Milan som spelas klockan 21:00RheinEnergieStadion och det är finalen i Europa League. Vi har så klart ett speltips inför den matchen som förgyller fredagen.

Oddsjämförelse inför Sevilla mot Inter

 • Sevilla (1) – 3.45
 • Oavgjort (X) – 3.35
 • Inter (2) – 2.23

Det ser ut att vara höga odds på alla tre alternativen. Inter är favorit enligt spelbolagen men det är inte med stor marginal. Jag måste säga att det känns lite lockande med tvåan. Matchen spelas på neutral mark så det är inget lag som har en hemmafördel. Det hade kunna vara intressant att spela på över 2,5 mål i matchen men eftersom Sevilla besitter riktigt bra defensiva egenskaper så låter vi bli det spelet.

Nu ska det äntligen avgöras vem som vinner Europe League 2020. Sevilla ställs mot Inter Milan. Det är Spanien mot Italien och det är två giganter som ska göra upp om titeln. Sevilla har vunnit Europe League tre gånger tidigare. Managern Julen Lopetegui kommer att göra allt för att ta hem pokalen även denna gång. Sevilla har Yassine Bounou i målet och det kan vara den lilla detaljen som avgör matchen.

Inter körde över Shakhtar

Vi trodde det skulle bli en jämn match men Inter Milan totalt körde över Shakhtar i semifinalen. Det Italienska laget gjorde hela fem mål och släppte inte in ett enda. Romelu Lukaku drog sitt strå till stacken och är en viktig kugge. Han har otroligt nog gjort mål i 10 matcher i rad nu i Europa League. Jag vet inte om någon annan har lyckats med det tidigare men det känns som något slags rekord. Om han gör mål på Sevilla på fredag så är han uppe i 11 matcher i rad och chansen är stor att han lyckas.

Inter åkte ut redan i gruppspelet i Champions League förra året satsar lite extra hårt på Europa League. Matchen mot Shakhtar visade att man menar allvar och vill vinna Europa League.

Inter känns strået vassare och även om Sevilla har imponerat rent defensivt så bör man inte kunna stå emot attacken som kommer. Inter gjorde hela fem mål på bara 12 försök mot Shakhtar i semifinalen. Om Romelu Lukaku spelar som han gjorde då så har vi inga tvivel på att Inter vinner matchen. Vårt speltips blir helt enkelt att Inter Milan vinner matchen till 2.23 i odds. Faran är så klart att matchen slutar oavgjord efter ordinarie tid och att Inter vinner efter förlängningen. Samtidigt så tror vi att Inter har styrka nog att avgöra denna match under ordinarie tid. Får man ett tidigt mål mot Sevilla och kan sätta press så blir det riktigt svårt för spanjorerna.

Matchinformation

 • Match: Sevilla mot Inter Milan
 • Tävling: Europa League (final)
 • Plats: RheinEnergieStadion
 • Tid: 21/8 2020 klockan 21:00
 • TV: Kanal 9
 • Livestream: Dplay och Eurosport Player
 • Speltips: Inter vinner matchen till 2.23 i odds.
 • Allt innehåll på Speltipsidag.se är avsett för dig som är 18+. Kontakta www.stodlinjen.se om du spelar för mycket.

Huvudanledningar till vårt speltips

 • Inter har gjort många mål i samtliga sina senaste matchen (nästan 2 mål eller mer i samtliga).
 • Inter har vunnit 8 av sina 10 senaste tävlingsmatcher.
 • Sevilla håller inte samma anfallsklass som Inter.

Vi börjar redan se fram mot fredagen och Europa League finalen. Det är en stor fördel att denna match sänds på Kanal 9. Det är en kanal som många av oss har utan att betala något extra för. Så har du inget för dig på fredagskvällen så har du fotbollsunderhållning att njuta av. Hoppas ni får en riktigt bra start på helgen och att ni tittar in till oss snart igen.

Europa League

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.