Ryssland mot Turkiet den 5/6 2018

Det har blivit tisdag och den 5 juni 2018. Idag har vi ett speltips inför vänskapsmatchen mellan Ryssland och Turkiet. Förra gången Ryssland spelade så förutsåg vi att man skulle få problem mot Österrike och samma sak gäller idag. Ryssland har ett förvånansvärt svagt lag som kommer att få det tufft i VM. Denna match spelas klockan 18:00 på VEB Arena i Moskva, Ryssland och det ger så klart en liten hemmafördel.

Oddsjämförelse inför Ryssland mot Turkiet

 • Ryssland (1) – 2.15
 • Oavgjort (X) – 3.20
 • Turkiet (2) – 3.40

Ryssland förlorade den förra vänskapslandskampen mot Österrike med 1-0. Uppladdningen inför Fotbolls-VM 2018 ser allt annat än bra ut. Det har nu gått sex matchen sedan Ryssland vann en match. Det är nog inte riktigt vad man hade önskat sig när man är värdnationen för ett VM. Som tur är så har man en relativt lätt grupp och kan kanske klara sig från ett totalt fiasko.

 • Bettingtips: Båda lagen gör mål till 1.92 i odds.

Turkiet tog sig aldrig till VM 2018 och kommer kanske inte att vara väldigt motiverade till att spela denna vänskapsmatch. Sen kan det kanske vara lite kul att besegra värdnationen i VM när man inte tog sig dit själv. Turkiet har inte förlorat på fyra matcher och spelet fungerar faktiskt riktigt bra. Vi får se om man fortsätter den trenden eller om Ryssland sätter punkt för framfarten.

Ryssland har haft stora problem med försvaret och det har varit svårt att hålla ihop det och göra det till en tight och svår match för det andra laget. Motståndarna verkar kunna öppna upp Ryssland och hitta vägar igenom försvaret ganska enkelt. Nu har Ryssland valt att spela vänskapsmatcher mot riktigt svåra lag för att se hur man står sig. Man har spelat mot lag som Spanien, Brasilien och Frankrike. Därför så är det kanske inte så konstigt att man inte har vunnit så många matcher. Tyvärr så såg det inte speciellt bra ut mot Österrike nu senast och man behöver verkligen rycka upp sig och få lite nytt självförtroende.

Ryssland släpper som sagt in en hel del enkla mål och det ska vi kunna dra nytta av idag. Det såg ut som att Österrike kom igenom väldigt enkelt och det kunde ha blivit betydligt fler mål än vad det blev. För att göra det hela ännu sämre så såg vi inte direkt några bra anfallstendenser från Ryssland ihäller.

Vi värderar väl Turkiet något lägre än Österrike men de kan mycket väl ställa till problem för Ryssland. Även om Turkiet (precis som Ryssland) har ett ganska svagt försvar så bör man kunna ta sig igenom Rysslands försvar och göra minst ett mål. Turkiet har nämligen gjort minst ett mål i alla sina fem senaste matcher. Kombinerar man det med att Ryssland har haft stora problem att hålla igen försvaret och det är inte ofta som att man har lyckats att hålla nollan så finns det potential för att spel.

Vårt speltips blir att båda lagen gör mål till 1.92 i odds hos Betsson. Det är ett förvånansvärt högt odds och det är möjligt att man kan hitta ännu högre innan matchen drar igång. Ryssland är lite av ett orosmoment men man bör kunna göra ett mål på hemmaplan mot ett avtrubbat Turkiet. Bortalaget kommer med all sannolikhet lufta en hel del olika spelare och rotera spelare. Det kan gynna Ryssland som troligen inte kommer att byta lika mycket. Tittar man sen på antalet insläppt mål för Turkiet så är det sällan man håller nollan. Ryssland bör absolut kunna göra mål mot Turkiet om man ska ha något alls att hämta i VM.

Både Ryssland och Turkiet har problem i försvaret och det är mycket sällan som något av lagen håller nollan. Därför bör vi få se mål åt båda hållen idag. Att tippa vinnare är riktigt svårt men Ryssland bör ha en lite fördel i form av hemmaplan. 1-1 eller 2-1 till Ryssland känns som rimliga slutresultat. Det är den sista träningslandskampen innan VM för Ryssland och därför så är det extra viktigt att spelet nu fungerar.

Troliga startelvor

 • Ryssland (4-5-1): Akinfeev – Fernandes, Ignashevich, Kutepov, Kudryashov – Zobnin, Dzagoev, Samedov, Golovin, Miranchuk – Smolov
 • Turkiet (4-5-1): Kirintili – Ozbayrakli, Kaldirim, Soyuncu, Ayhan – Gurler, Ozyakup, Tekdemir, Under, Malli – Bulut

Matchinformation

 • Match: Ryssland mot Turkiet
 • Tävling: Träningslandskamp
 • Plats: VEG Arena i Moskva
 • Tid: 5/6 2018 klockan 18:00
 • TV: N/A
 • Livestream: N/A
 • Speltips: Båda lagen gör mål till 1.92 i odds hos Betsson.

Där har ni tisdagens speltips och vi får se om vår positiva trend fortsätter. Vi tror att det bli en öppen match där båda lagen gynnas av det andra lagets dåliga försvarsspel. Det känns som upplagt för att vi ska få se mål åt båda hållen och ett böljande spel. Det vore så klart kul om Ryssland kunde vinna matchen och skärpa till sig nu precis innan VM men det är riktigt svårt att veta. Det kommer att bli en jämn match och vi får se vem som går vinnande ur den.

Ryssland fotboll

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.