Ryssland mot Brasilien den 23/3 2018

Det är fredagen den 23/3 2018 och dagen är full av vänskapsmatcher. Vi har valt en extra spännande vänskapsmatch och det är den mellan Ryssland och Brasilien. Det blir ett ordentligt test för värdnationen och Brasilien är faktiskt favoriter tillsammans med Tyskland att ta hem hela Fotbolls-VM 2018. Denna match spelas redan klockan 17:00 och då är det även spelstopp.

Oddsjämförelse inför Ryssland mot Brasilien

 • Ryssland (1) – 6.40
 • Oavgjort (X) – 4.05
 • Brasilien (2) – 1.57

Oddsen kan när som helst förändras fram till matchstart.

 • Tips: Ryssland vinner med +1 asian handicap till 1.87 i odds hos Unibet.

Brasilien är så klart favoriter att vinna denna träningsmatch. För Ryssland så gäller det att visa att man är en värdig motståndare. Detta är Rysslands tredje vänskapsmatch och man har tidigare spelat mot Spanien och Argentina. Man spelade faktiskt 3-3 mot Spanien och förlorade med 1-0 mot Argentina. Efter matchen mot Brasilien så är det Frankrike som står för motståndet. Man kan väl lugnt säga att Ryssland har valt bästa möjliga motstånd för sina vänskapsmatcher.

Detta är en laddad match och ett ordentligt test inför Fotbolls-VM 2018. Matchen spelas på Luzhniki Stadium och det är även där som finalen i VM 2018 kommer att spelas. Man kan nog lugnt säga att Brasilien vill spela på denna arena igen. För fyra år sedan så förlorade Brasilien mot Tyskland i finalen med förkrossande 7-1.

Ryssland kommer att ha siktet inställt på slutspelet i VM 2018 och därför så vill man testa sig mot det absolut svåraste motståndet. Vänskapsmatchen mot Argentina är en förlust att dra lärdom av. Hemmalaget har gjort totalt 8 mål på 4 vänskapsmatcher och det är riktigt bra. Fyodor Smolov låg bakom 3 av målen och han är en viktig kugge i det ryska maskineriet. Ryssland kommer verkligen att behöva ha honom i form inför VM 2018 om man ska nå slutspelet. Han har nu gjort 10 mål på 10 matcher och formen är verkligen bra.

Ryssland får vårt förtroende med hjälp av handikapp

Vi tror att Ryssland kommer att spela för att vinna mot Brasilien. Även om spelbolagen inte tror att hemmalaget har en chans så finns det möjligheter. Neymar är skadad och det försvagar Brasilien en hel del. Det finns så klart många stjärnor i Brasilien men Neymar är trots allt den största.

Brasilien såg bra ut i kvalet men den senaste tiden så har det gått lite sämre. Man har bara vunnit 2 av de senaste 5 internationella matcher. Det är viktigt att Brasilien hittar sitt spel och återgår till att vinna matcher. Man spelar mot Tyskland redan nästa vecka och det blir en riktigt intressant match och värdemätare.

Med tanke på att Neymar saknas och Ryssland spelar på hemmaplan så får Ryssland vårt förtroende. Vi tar även hjälp av +1 i asian handicap och då får vi oddset 1.87 på Ryssland. Om Brasilien vinner med 1 mål så får vi pengarna tillbaka vilket känns tryggt. Om Ryssland lyckas med ett oavgjort resultat så vinner vi och det är vad vi hoppas på. Det är trots allt en träningsmatch och Ryssland har visat sig vara en svår motståndare för andra skickliga lag som Spanien och Argentina. Vill du lära dig mer om hur asian handicap fungerar så kan du läsa mer om det här.

Skador

 • Ryssland saknar Viktor Vasin och Giorgi Jikia. Det är inget som kommer att påverka laget nämnvärt. Man kan komma att försöka spela med Fedor Smolov i topp med en 5-4-1 formation.
 • Brasilien saknar som sagt Neymar och det lär påverka laget en hel del. Sen saknar man även försvararna Alex Sandro och Filipe Luis. Vi kommer att få se ett försvagat Brasilien på fredag.

Ryssland har faktiskt inte förlorat med mer än 1 mål på de 10 senaste matcherna. Brasilien har inte förlorat på väldigt länge och vi får gå tillbaka till förra året för att hitta en förlust mot Argentina. Man har nu 2 vinster och 3 oavgjorda på de fem senaste matcherna. Ryssland ligger på 2 vinster, 2 oavgjorda och en förlust. Vi tror att ett oavgjort resultat är fullt möjligt och då går vårt speltips in.

Matchinformation

 • Match: Ryssland mot Brasilien
 • Tävling: Vänskapsmatch
 • Plats: Luzhniki Stadium
 • Tid: 23/3 2018 klockan 17:00
 • TV: N/A
 • Livestream: N/A
 • Speltips: Ryssland vinner (+1 asian handicap) till 1.87 i odds hos Unibet.

Fredagen är full av olika vänskapsmatcher men det var denna match som vi fastnade för. Ryssland är ett underskattat lag med tanke på motståndet och man glömmer lätt hur viktig Neymar är för bortalaget. Ska vi säga 1-1 som slutresultat efter full tid?

Ryssland fotboll

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.