Odds och speltips inför Roger Federer mot Tomas Berdych den 14 juli 2017

Det är fredagen den 14 juli 2017 och helgen är här. Även om många av oss har semester så är det alltid trevligt med helg. Idag så blir det tennis för hela slanten och jag har valt att titta närmare på Wimbledon och semifinalen mellan Roger Federer och Tomas Berdych. Jag ska göra mitt bästa för att ta fram ett speltips på denna match och även analysera oddsen.

Jag sa redan från start att Roger Federer är min favorit att vinna Wimbledon. Han har spelat riktigt bra än så länge och senast mot Milos Raonic så blev det lite mer motstånd. Federer vinner 90 procent av sina förstaservar och 55 procent av sina andraservar. Han har spelat riktigt bra i turneringen och jag tror att det fortsätter så. Federer jobbar på sin fjärde grand slam final sedan 2015. Det är smått otroligt och han verkar vara helt ostoppbar. Det ska vi förhoppningsvis kunna dra nytta av när vi placerar vårt spel.

Oddsjämförelse inför Roger Federer mot Tomas Berdych

  • Roger Federer – 1.11
  • Tomas Berdych – 6.50

Kan Tomas Berdych ställa till det för Federer?

Tomas Berdych är inte ofarligt. Han vann senast över Novak Djokovic men det berodde på en skada. Nu ska vi inte ta något från Tomas eftersom han vann första set mycket övertygande. Tomas är rankad på 15:e plats och bör inte ha en chans mot Federer. Hur ska jag då göra för att få till ett bra speltips som erbjuder lite bättre odds? Vi får titta lite djupare och se om vi kan utnyttja asian hadicap eller något annat.

Speltips inför matchen

Wimbledon är Roger Federer rätta element. Han trivs riktigt bra på gräs och hans form är i topp. Det är inte konstigt att spelbolagen har honom som storfavorit att vinna matchen. Milos Raonic är ingen enkel spelare att möta med Federer fick det att se ut som att han mötte en amatör. När hans spel fungerar så är det väldigt få som kan rå på honom.

Tomas Berdych har en bra serve och baslinjespel. Han kommer nog att kämpa emot ordentligt men till syvende och sist så kommer han att få erkänna sig besegrad. Om inte Roger Federer vinner denna match så ska jag äta upp min keps. För att få upp oddset något så blir mitt speltips att Roger Federer vinner med 3-0 i set. Jag tror absolut att Berdych kan streta emot och kanske även nå fram till tie break i något set men om Federer fortsätter att spela som han har gjort så tror jag att det slutar 3-0. Jag spelar detta hos Bet365 och där får vi oddset 1.66. Roger Federer är verkligen i en klass för sig själv. Han har inte tappat ett set i Wimbledon så här långt och han har inte tappat ett set på sina tio senaste matcher. Vi hoppas att den trenden fortsätter.

Matchinformation

  • Match: Roger Federer mot Tomas Berdych
  • Tävling: Wimbledon (semifinal)
  • Tid: 14 juli 2017, klockan 16:00
  • Plats: London
  • TV: N/A
  • Livestream: N/A
  • Speltips: Roger Federer vinner matchen i 3 raka set till 1.66 i odds hos Bet365.

För att avsluta det hela så har dessa två herrar möts 24 gånger tidigare och Federer har vunnit 18 av dessa. De har spelat en gång tidigare i år i Miami Masters och då vann Federer enkelt på 3 set. Federer har vunnit de 7 senaste gångerna, men Berdych lyckades vinna 2013 i Dubai. Jag tror att vi får se Roger Federer som vinnare i Wimbledon 2017 och det ska bli riktigt intressant att se honom spela idag.

Roger Federer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.