Roger Federer mot Juan Martin del Potro den 7/9 i US Open

Nu börjar det bli riktigt spännande i US Open. Den 7 september 2017 klockan 02:00 på natten så spelar Roger Federer mot Juan Martin del Potro. Det är inte många som rår på Federer och det här är inget undantag men det blir kanske inte 3 raka set. Vi har funderat en hel del för att få fram ett speltips med bra värde.

  • Speltips: Det blir över 3,5 set i matchen till 1.86 i odds hos Unibet.
  • Spelstopp: Torsdagen den 7/9 2017 klockan 02:00

Oddsjämförelse inför Roger Federer mot Juan Martin del Potro den 7 september 2017

  • Roger Federer (1) – 1.20
  • Juan Martin del Potro (2) – 4.55

Det ska bli spännande att se denna match mellan Roger Federer och Juan Martin del Potro i femte omgången av US Open. Federer har börjat komma i ordentlig form nu Han blir bättre och bättre för varje match i turneringen. Här kan du läsa mer om US Open och hitta fler speltips hela vägen fram till finalen.

I början så var han nog lite nonchalant när han tappade två set mot Frances Tiafoe och Mikhail Youzhny. Det är ganska vanligt att bra spelare inleder lite svagt för att sedan bara bli bättre och bättre i takt med att motståndet blir bättre. Det var imponerande när han besegrade Philipp Kohlscreiber (rankad nummer 33) på en timme och 49 minuter. Känslan säger att Federer är riktigt het och kommer att vinna dagens match.

Det kan även vara bra att känna till att Federer har haft en del problem med ryggen. Han behövde en medicinsk timeout efter andra setet mot Kohlschreiber. Han sträckte ryggen under en match i augusti och har sett lite ojämn ut sedan dess.

Vad kan vi förvänta oss av Juan Martin del Potro?

Tyvärr så har Juan Martin del Potros varit skadedrabbad och i obalans. Han har satsa på att bara spela ett fåtal turneringar men att göra riktigt bra ifrån sig. Han har gjort en riktigt bra insats så här lång i US Open där han bland annat har besegrat Roberto Bautista Agut och Henri Laaksonen. Mest imponerande var det kanske när han besegrade Dominic Thiem som många trodde skulle gå riktigt långt.

Dessa herrar har tidigare spelat mot varandra ett flertal gånger. För 8 år sedan så tog det hela 5 set innan Del Potro stod som segrare mot Federer. Nu ser han ut att vara i sin gamla form igen och det var ett styrkebesked när han besegrade Thiem. Tyvärr så gjorde han en del misstag i matchen och hela 59 misstag noterades. Det måste han förbättra om han ska kunna pressa Federer.

Jag tror att Martin del Potro blir det svåraste motståndet för Roger Federer så här långt. Det bör kunna bli en ganska jämn match med Federer som slutgiltig vinnare. Därför blir mitt speltips att det blir över 3,5 set i matchen till 1.87 i odds hos Unibet. Jag tror att del Potro orkar med bedriften att vinna 1 set i matchen. Ett annat intressant spel skulle vara att Roger Federer vinner flest game i matchen med 0-6 i handikapp. Det ger oss ett odds på ungefär 1.86 vilket känns intressant men jag låter det vara denna gång.

Matchinformation

  • Match: Roger Federer mot Juan Martin del Potro
  • Tävling: US Open
  • Tid: 7 september 2017 klockan 02:00
  • TV: Eurosport 1
  • Livestream: Går att se gratis via Unibet live stream.
  • Speltips: Det blir över 3,5 set i matchen till 1.86 i odds.

Det var allt denna onsdag. Om ni ska följa matchen live så får ni nog ladda upp med några koppar kaffe. Den börjar först klockan 02:00 på natten mot torsdagen. Det går att spela på matchen fram till dess och därefter så drar livebettingen igång. Nu hoppas vi att Juan Martin del Potro stretar emot ordentlig och tar ett eller flera set.

Roger Federer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.