Röda Stjärnan mot FC Köpenhamn den 6 augusti 2019

Vi är inne i augusti månad och på tisdag den 6:e augusti 2019 så har vi några matcher i Champions League kvalet. Denna gång fokusera vi på matchen mellan Röda Stjärnan och FC Köpenhamn och det är den tredje kvalrundan. Det ser ut att bli en riktigt jämn match och det kommer att bli svårt att spekulera i vem som vinner detta första möte. Röda Stjärnan är favoriter på hemmaplan men högs odds skvallrar om osäkerheten hos spelbolagen. Matchen spelas på Rajko Mitic Stadium i Belgrad och börjar klockan 20:45 på tisdagskvällen.

Oddsjämförelse inför Röda Stjärnan mot FC Köpenhamn

 • Röda Stjärnan (1) – 1.89
 • Oavgjort (X) – 3.25
 • FC Köpenhamn (2) – 4.15

Så här på förhand så känns oddsen något märkliga. Vi hade trott på en betydligt mer jämn fördelning. FC Köpenhamn går kanske inte för segern här men ett oavgjort resultat är absolut möjligt. Det är lite lockande med FC Köpenhamn som vinnare eller oavgjort men vi ska gå igenom fler alternativ innan vi bestämmer oss.

Röda Stjärnan som även är kända som Crvena Zvezda vann på hemmaplan med 2-0 mot Helsinki i den andra kvalomgången men sedan förlorade man returen med 2-1. Det gav lite blandade signaler och vi anser att FC Köpenhamn är det bättre laget. Om Röda Stjärnan ska ha någon chans så är det viktigt att man vinner detta första möte på hemmaplan.

Det kommer att bli en tuff match mot FC Köpenhamn men trots förlusten mot Helsinki så har man så här långt spelat stabilt. Man har förtjänat sin plats i den tredje kvalrundan men nu väntar ett helt annat motstånd. Röda Stjärnan har visat sig vara riktigt farliga på hemmaplan och det är mycket sällan som man går mållösa från en hemmamatch. Deras anfall har imponerat på oss här på Speltipsidag.se. Man gjorde 2 mål mot Suduva på hemmaplan i den första kvalomgången och sedan 2 till mot Helsinki. Vi tror att man kommer att göra minst ett mål på tisdag.

FC Köpenhamn började direkt i kvalomgång 2 och mötte The New Saints. Det blev 1-0 på hemmaplan och sedan 2-0 på bortaplan. Totalt så vann FC Köpenhamn med 3-0 och det var ett styrkebesked. Därför är vi något förvånade att man vågar ge FC Köpenhamn så pass höga odds mot Röda Stjärnan.

Två lag som har bra anfall

Det är två anfallsglada lag som möts och det är sällan som något av lagen blir mållösa. Vi tycker att det känns väldigt osäkert att spela på Röda Stjärnan även om man får runt 1.90 i odds. Vårt speltips blir att båda lagen gör mål till 2.03 i odds. Det känns rimligt att båda dessa lagen gör mål på tisdag och 1-1 känns som ett troligt slutresultat. Att matchen skulle sluta 0-0 känns inte troligt då Röda Stjärnan skulle få det mycket svårt i returen. Här kommer man att gå för segern direkt och det kommer att bli en riktigt intressant match.

Hemmalaget har visat sig bra på att göra mål på hemmaplan och vi förväntar oss att laget tar ledningen ganska tidigt i matchen. Sen gäller det att Köpenhamn lyckas kvittera. Med tanke på att Köpenhamn gjorde 2 mål på bortaplan senast så kan det nog gå vägen. Vi väger även in att Röda Stjärnan släppte in mål mot Helsinki senast och försvaret är kanske inte i toppform.

Om man ser det över 2 matcher så blir det nog FC Köpenhamn som går vidare. De är trots allt det bättre laget. Vi har tyvärr inte hittat någon bra stream till denna match så man får följa den via onlinetjänster som Flashscore eller liknande. Vi kommer att uppdatera denna sida om vi skulle hitta någon stream innan matchstart.

Matchinformation

 • Match: Röda Stjärnan mot FC Köpenhamn
 • Tävling: Champions League kval (tredje omgången)
 • Plats: Rajko Mitic Stadium
 • Tid: 6/8 2019 klockan 20:45
 • TV: N/A
 • Livestream: N/A
 • Speltips: Båda lagen gör mål till 2.03 i odds.
 • Allt innehåll på Speltipsidag.se är avsett för dig som är 18+. Kontakta www.stodlinjen.se om du spelar för mycket.

Det var allt vi hade att bjuda på denna gång och förutom matchen mellan Röda Stjärnan och FC Köpenhamn så spelar även Club Brugge mot Dynamo Kiev, Dinamo Zagreb mot Ferencvarosi, Apoel Nicosia mot FK Karabakh och PAOK Thessaloniki mot Ajax. Det blir en fullspäckad tisdag. Annars så är Allsvenskan i full gång och vi håller ett öga på den och letar efter speltips.

FC Köpenhamn

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.