Real Madrid mot Villarreal speltips den 13/1 2018

Efter gårdagens misslyckade speltips så låter vi bli allt vad handboll heter. Sverige levde inte alls upp till våra förväntningar och vi får se om man ens klarar sig ur gruppen. Det är lördagen den 13 januari 2018 och vi tar nya tag. Vi har hittat en intressant match i La Liga mellan real Madrid och Villarreal som spelas redan 16:15 denna lördag.

Det är lite extra intressant eftersom storlaget Real Madrid inte riktigt lever upp till vad man brukar kunna förvänta sig. Förra året så vann man både Champions League och La Liga. Nu ligger man ”bara” fyra i ligan och har spelat mycket ojämnt. Det finns många analyser till varför det har gått så dåligt men Real Madrid väger fortfarande tungt och spelbolagen tar hänsyn till det.

Oddsjämförelse inför Real Madrid mot Villarreal

  • Real Madrid (1) – 1.24
  • Oavgjort (X) – 6.45
  • Villarreal (2) – 11.25

Om vi ska peka på en enskild faktor till varför det har gått så dåligt för Real Madrid så skulle vi säga anfallet. Ronaldo har inte alls levt upp till sitt vanliga jag och samma sak gäller för Karim Benzema. Gareth Bale har drabbats av skador men är nu tillbaka och verkar vara i bra form. Det är så klart inte bara det offensiva som ligger bakom försämringen men det är den största enskilda faktorn.

Real Madrid är inte vana vid att ligga sämre än topp 2 i ligan och skulle man förlorar här mot Villarreal så kan Barcelona ha ett försprång med hela 16 poäng. Det är sällan vi sett en sådan stor skillnad mellan dessa storlag.

Villarreal har levt upp till våra förväntningar den här säsongen och man har nu en sjätteplats. Borta mot Real Madrid känns intressant för oss och här ska vi nog kunna skruva ihop ett lukrativt speltips. Bortalaget har just nu en Europa Leage plats och då är alla poäng viktiga om man inte vill tappa den. Det kommer att bli en spännande match ikväll mellan två lag som är i skriande behov av poäng.

Det kommer att bli jämnt

Villarreal är ingen enkel motståndare, även om man spelar på hemmaplan. Det är framförallt försvaret som imponerar i Villarreal. Man har släppt in väldigt få mål den senaste tiden och man har en förmåga att helt spika igen. Vi tror att Villarreal kan ställa till det för hemmalaget men inte orka hela vägen. Villarreal åkte ut mot Leganes i Copa del Rey och det var faktiskt något överraskande. Kanske är formen något ojämn i bortalaget.

Vårt speltips inför matchen blir att Villarreal vinner med +2 i asian handicap till 1.80 i odds hos Bethard. Det betyder att Real Madrid behöver vinna med minst 3 mål för att vi ska förlora hela insatsen. Om det blir en förlust med 2 mål så får vi tillbaka pengarna. Det skyddar oss samtidigt som vi har en bra uppsida. Vi känner att det finns en bra möjlighet för Villarreal att ställa till det för Real Madrid även om det är på bortaplan.

Vi tror trots allt att Real Madrid vinner matchen med tanke på att de har ett bättre lag på pappret. Det finns även en god möjlighet att vi får se över 2,5 mål i matchen. Real Madrid brukar vara involverade i matcher med många mål och oddset på över 2,5 mål i matchen ligger på låga 1.25. Det visar att spelbolagen är med på noterna och det känns inte som att det finns något av värde i överspelet.

Matchinformation

  • Match: Real Madrid mot Villarreal
  • Tävling: La Liga
  • Plats: Santiago Bernabéu-stadion
  • Tid: 13/1 2018 klockan 16:15
  • TV: Viasat Fotboll
  • Livestream: Gratis live stream hos Betsson.
  • Speltips: Villarreal vinner med +2 i asian handicap till 1.80 i odds hos Bethard.

Det var vårt speltips inför Real Madrid mot Villarreal. Vill ni följa matchen live så erbjuder Betsson en gratis live stream för registrerade kunder. Vi tror och hoppas på en riktigt jämn match. Tittar man på Real Madrids senaste matcher så är det sällan man har vunnit med 3 måls marginal. Vi har i så fall som sämst våra pengar tillbaka om den trenden fortsätter. Trevlig lördag på er så ses vi snart igen.

Santiago Bernabéu

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.