Speltips inför Real Madrid – Valencia den 27/8 2017

Då är vi framme vid veckans sista dag och det är söndagen den 27 augusti 2017 och jag hoppas att ni har hunnit njuta av lönehelgen. Idag så riktar vi blicken mot matchen mellan Real Madrid och Valencia. Det är troligen dagens mest intressanta match och då måste vi bara presentera ett speltips. Det är en vanlig match i La Liga men en viktig match för båda lagen.

 • Speltips: Valencia vinner med asian handicap (+2,5) till 1.65 i odds hos Bet365.
 • Spelstopp: 22:15

Oddsjämförelse inför matchen mellan Real Madrid och Valencia den 27 augusti

 • Real Madrid (1) – 1.16
 • Oavgjort (X) – 8.00
 • Valencia (2) – 15.00

Det är sällan vi ser så tydliga odds. Real Madrid är stora favoriter att vinna matchen på hemmaplan med all rätt. Sen tycker jag kanske inte att man är så pass stora favoriter som oddset visar.

Valencia har inte riktigt levt upp till vad man hade hoppats den senaste tiden. Från att ha varit ett storlag för några år sedan har man sakta tappat. På något sätt så har man ofta lyckats med bedriften att lyfta sig mot storlag. Förra säsongen så slog man faktiskt Real Madrid i ligan och året innan så slog man Barcelona. Därför så blir det ingen lätt match för Real Madrid och man måste ta sitt motstånd på allvar.

Båda lagen har börjat säsongen på ett bra sätt. Real Madrid vann sin första match med 3-0. Laget har spelat otroligt bra den senaste tiden och man har gjort minst ett mål i varje tävlingsmatch under förra säsongen. Vi kan därmed vara nästan helt säkra på att Real Madrid kommer att göra minst ett mål mot Valencia och det är något som vi har med oss när vi tar fram dagens speltips. Valencia är inte direkt kända för att ha ett starkt försvarsspel längre.

Valencia är ett lag som gillar att anfalla och som är bra på det. Även om man spelar på bortaplan mot kanske världens bästa lag så kommer man att anfalla utan respekt. Jag tror att Valencia kommer att lyckas göra minst ett mål på Real Madrid men man kommer inte att vinna matchen. Vi kommer troligen att få se Dani Parejo i storform och han har gjort många mål i La Liga.

Valencia har ofta orsakat besvär för Real Madrid och det är något som vi vill dra nytta av i dagens speltips. Real Madrid har bara vunnit tre av de nio senaste inbördes mötena, medan Valencia har vunnit två. Därför tror jag att Valencia har goda möjligheter att bjuda på tuffs motstånd.

För att göra det ännu mer intressant så saknar Real Madrid storspelare som Cristiano Ronaldo och Sergio Ramos. Det är ett ordentligt avbräck för laget som kommer att drabbas både offensivt och defensivt.

Jag förklarar vårt speltips

Vid en första anblick så kändes det intressant att spela på att båda lagen gör mål i matchen till 1.61 i odds. Det är lockande men jag tycker att mitt speltips är bättre. Mitt speltips blir att Valencia vinner med asian handicap +2,5 till 1.65 i odds. Vi får lite högre odds och jag tycker att detta spel är bättre. Jag tror inte Real Madrid kommer att köra över Valencia när man saknar Ronaldo.

Matchinformation

 • Match: Real Madrid mot Valencia
 • Tävling: La Liga
 • Tid: 27 augusti 2017 klockan 22:15
 • Plats: Santiago Bernabéu, Madrid
 • TV: Viasat Sport Premium
 • Livestream: Viaplay.se
 • Speltips: Valencia vinner med asian handicap (+2,5) till 1.65 i odds.

Det var veckans sista speltips och nu håller vi tummarna för att det sitter. Annars tycker jag att det har varit en bra vecka rent spelmässigt och har goda förhoppningar att nästa vecka blir ännu bättre. Hoppas ni har haft en riktigt skön lönehelg och att ni avslutar dagen genom att titta på matchen mellan Real Madrid och Valencia. Det blir förhoppningsvis en jämnare match än vad spelbolagen tror.

Real Madrid stadium

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.