Speltips 9/12 – Real Madrid mot Sevilla

Vi har en riktigt härlig fotbollshelg framför oss. Vi börjar med lördagen den 9/12 2017 där vi har en match som sticker ut lite extra. Det är matchen mellan Real Madrid och Sevilla som är väldigt viktig för båda lagen. Real Madrid ligger lite oväntat på en fjärdeplats i La Liga medan Sevilla har femteplatsen. Det kommer att bli en jämn match och vårt speltips tar hänsyn till det.

Madrid vs Sevilla

Båda lagen ligger på precis 28 poäng i La Liga och här gäller det att ta poäng. Om man ska hitta något som inte fungerar hos dessa lag så är det nog försvaret. Det finns en hel del problem i deras försvar och det bör leda till en öppen match med en hel del mål.

Oddsjämförelse inför Real Madrid mot Sevilla

  • Real Madrid (1) – 1.33
  • Oavgjort (X) – 6.40
  • Sevilla (2) – 9.75

Real Madrid är inte oväntat stora favoriter att vinna matchen på hemmaplan men med tanke på hur det har sett ut den senaste tiden så är vi något förvånade att det skiljer så pass mycket. Sevilla ligger trots alla på lika många poäng som Real Madrid och kan mycket väl få till ett oavgjort resultat.

Real Madrid har släppt in onödigt många mål den här säsongen. Nu senast så lyckades man vinna över Dortmund i Champions League med 3-2 men det var inte en övertygande seger. Cristiano Ronaldo har vaknat till liv igen och det lär behövas om Real Madrid vill fortsätta att vara ett topplag. Tittar man historiskt så har faktiskt Ronaldo gjort fler mål mot just Sevilla än något annat lag i La Liga.

Sevilla ser ut att vara i en bra form med 7 vinster på sina 10 senaste tävlingsmatcher. En av förlusterna var mot Barcelona och den matcher var trots allt ganska jämn och slutade 2-1 till Barcelona. Vi tror att Sevilla kan hålla jämna steg med Real Madrid denna lördag även om man spelar på bortaplan.

Två anfallsglada lag

Sevilla har laddat upp med lite nya spelare den senaste tiden och har ny spelat ihop sig riktigt bra. Det är ganska ofta som Sevilla gör 2 mål eller mer i en match. Det har hänt i 80 % av matcherna den senaste tiden. Vi tror att Sevilla kan få in minst ett mål mot Real Madrid idag. Sen så är försvaret inte så mycket att hurra för och därför så känns det sannolikt att Real Madrid också gör ett mål. Därför blir vårt speltips idag att båda lagen gör mål till 1.48 i odds hos Bethard. Det är ett ganska lågt odds men vi tycker att det är en risk som är värd att ta. Det skall hända något extremt här om inte båda lagen ska göra mål och därför så känns det som ett tryggt spel.

Sevilla är ett lag som är bra på att överraska mot de stora klubbarna. Studerar man den statistiken lite närmare så ser man att det är mest på hemmaplan som man lyckas med det. På bortaplan så har Sevilla inte alls presterat lika bra och därför skiljer oddsen så mycket. Vårt speltips att båda lagen gör mål känns betydligt tryggare och då slipper man att försöka spå vem som ska vinna matchen. Det vore spännande om Sevilla gjorde matchens första mål och satte lite press på Real Madrid.

Matchinformation

  • Match: Real Madrid mot Sevilla
  • Tävling: La Liga
  • Plats: Bernabeu
  • Tid: 9/12 2017 klockan 16:15
  • TV: TV 6
  • Livestream: Gratis live stream hos Unibet.
  • Speltips: Båda lagen gör mål till 1.48 i odds hos Bethard.

Vill du titta på matchen så är det nog enklast att göra det via en live stream hos Unibet. Har du ett konto där med pengar på så är det helt gratis att titta på matchen. Sen går det även att använda Viaplay, men då behöver man ett abonnemang.

Hoppas ni får en riktigt skön lördag och att ni är laddade inför morgondagen. Då har vi en riktigt spännande match i form av Manchester United mot Manchester City. Vi kommer att återkomma med ett speltips inför den matchen snart.

Real Madrid stadium

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.