Speltips inför Real Madrid mot Barcelona den 16 augusti 2017

I söndags så vann Real Madrid den första matchen på Camp Nou och den 16 augusti 2017 så är det dags för returen. Real Madrid ska möta Barcelona än en gång och nu på hemmaplan. Kan Barcelona vända på steken eller är det kört? Mitt speltips involverar inte en vinst för Barcelona.

  • Speltips: Real Madrid vinner till 2.36 i odds hos Betsson.

Oddsjämförelse inför Real Madrid mot Barcelona

  • Real Madrid (1) – 2.36
  • Oavgjort (X) – 4.00
  • Barcelona (2) – 2.70

Även om Real Madrid har en komfortabel ledning sedan den första matchen så är man favoriter att vinna den här andra matchen på bortaplan. Real Madrid överraskade i den första matchen genom att besegra Barcelona med 1-3. Det betyder att Barcelona har en gigantisk uppförsbacke. Real Madrid behöver bara försvara sig och spela av matchen för att vinna Supercupfinalen.

Den första matchen var som vanligt när dessa lag möts en riktigt spännande match. Det var väldigt jämt fram till dess att Pique gjorde ett självmål i andra halvlek. Därefter så blev Barcelona tvingade att anfalla, men kvitteringen dröjde till slutet av matchen. Därefter så öppnade matchen upp sig ordentligt och det slutade med att Real Madrid petade in ytterligare 2 mål och vann matchen med 1-3.

Cristiano Ronaldo hade sin egen show när han först gjorde 2-1 målet och sedan blev utvisad. På väg ut så passade han på att knuffa domaren och det resulterade i 5 matchers avstängning. Det kan ha en viss påverkan i returen men jag tror inte att det räcker för att Barcelona ska hämta igen 2 mål.

Real Madrid vinner den spanska supercupen

Oddset på att Real Madrid får lyfta pokalen ligger på låga 1.10. Det ska med andra ord till ett mirakel om Barcelona ska vända på steken. Frågan är väl om inte Real Madrid vinner på hemmaplan även om man saknar Ronaldo och inte riktigt behöver vinna. Det är mycket prestige som ligger bakom och därför så tror jag att man kommer att gå in för att vinna och krossa Barcelona på hemmaplan.

Barcelona har förlorat Neymar och lider mer av det än jag trodde. Det var troligen världens bästa anfallstrio där framme som nu har brutits upp. Det kommer att bli svårt att ersätta Neymar där framme men vi får se vad som händer.

Barcelona måste få in 2 mål och man kommer garanterat att göra ett ordentligt försök. Då kommer troligen matchen att öppna upp sig och Real Madrid kommer att bjudas på ytor. Eftersom Barcelona är tvingade att anfalla så är krysset mer eller mindre helt uträknat. Det är bara vinst som räknas och jag tror faktiskt att Real Madrid kommer att utnyttja det och kontra in några mål.

Mitt speltips blir att Real Madrid vinner till 2.36 i odds. Det är ett väldigt högt odds tycker jag. Spelbolagen tror kanske att Real Madrid är mätta och kommer att nöja sig med en liten förlust, så länge man vinner den totala finalen. Jag tror att Real Madrid vill vinna på hemmaplan och krossa Barcelona.

Tankeställare

Ernesto Valverde kan komma att göra en del större förändringar eftersom Barcelona måste chansa och hämta upp underläget. Vi får troligen se Sergi Roberto, Denis Suarez och Paco Alcacer från start och sen kanske även Paulinho. Barcelona har inget att förlora på att chansa lite och göra förändringar. Kanske kan det störa Real Madrid när man inte spelar sitt vanliga spel.

Real Madrid spelar utan Cristiana Ronaldo men Luca Modric är tillbaka vilket jämnar ut det en del.

Matchinformation

  • Tävling: Spanska supercupen
  • Tid: 16 augusti 2017 klockan 23:00
  • Plats: Santiago Bernabéu, Madrid
  • TV: Eurosport 1
  • Livestream: N/A
  • Speltips: Real Madrid vinner till 2.36 i odds.

Det blir en sen kväll för alla som vill se matchen eftersom den börjar 23:00. Det får man helt enkelt ta om man vill uppleva denna tillställning. Vi har tyvärr inte hittat något spelbolag som erbjuder en gratis live stream men Eurosport 1 kommer att sända matchen med start 22:45. Nu hoppas vi fotbollsunderhållning i världsklass och förhoppningsvis så sitter vårt speltips.

Santiago Bernabéu

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.