PSG mot St Etienne den 25 augusti 2017

Äntligen fredag och det är den 25 augusti 2017 till råga på allt. Det betyder att löningen är här och det är väl aldrig fel. Idag så ska vi ta och titta på matchen mellan PSG och St Etienne som spelas på Le Parc i Paris. Vi fastnade för denna match eftersom den skriker många mål. Läs vidare så får du vårt speltips och en mer ingående analys av matchen.

 • Speltips: PSG vinner med -2.5 i asian handicap till 1.75 i odds hos Bet365.
 • Spelstopp: 20:45 den 25 augusti 2017.

Matchen mellan PSG och St Etienne spelas klockan 20:45 den 25 augusti 2017. Det är en vanlig match i Ligue 1 och här bör det kunna bli riktigt många mål. Båda lagen har vunnit sina 3 första matcher i ligan och är i bra form. PSG har fått strålkastaren på sig efter att ha värvat Neymar från Barcelona. Nu spekulerar man om PSG även kommer att lägga vantarna på Kylian Mbappe från Monaco. Hur som helst så har PSG ett riktigt bra lag som bara blir bättre och bättre.

Oddsjämförelse

 • PSG (1) – 1.10
 • Oavgjort (X) – 10.00
 • St Etienne (2) – 26.00

Det är väl sällan som vi har så tydliga odds. PSG är gigantiska favoriter att vinna matchen med all rätt. Det ska till ett mindre mirakel om matchen ska sluta oavgjort. Det här bådar gott för vårt speltips.

Alla förväntar sig att PSG ska vinna Ligue 1 utan några större problem. Förra säsongen så var det faktiskt Monaco som knep segern, så nu blir det till att rycka upp sig. Jag tror att många förväntar sig att PSG även ska ta sig till Champions League utan några problem. Ingen har väl glömt hur det gick förra året och nu är det dags för revansch. Annars är PSG ett löjligt bra lag och med Neymar så kan det bara bli bättre.

Kan St Etienne göra något för att hota?

St Etienne har faktiskt börjat säsongen riktigt bra med en seger över Nice och sedan även Caen och Amiens. Nu kommer matcherna att bli betydligt svårare och det blir det till att bekänna färg för St Etienne. Mot PSG så ska St Etienne inte ha något att sätta emot. Det är helt enkelt för stor klasskillnad mellan dessa lag.

Tyvärr så lär det här inte bli en spännande match. PSG kommer att köra över St Etienne så att det ryker och frågan är bara med hur mycket. PSG är otroligt starka på hemmaplan och man har spelat hela 34 hemmamatcher utan förlust och allt talar för att det blir en 35:e. Dessa lag möttes för att tag sedan och då slutade matchen med en 5-0 vinst för PSG. Det luktar många mål även denna gång.

Speltips inför PSG mot St Etienne den 25 augusti 2017

Vårt speltips blir att PSG vinner med asian handicap -2.5. Oddset på det bör ligga runt 1.75 och det känns riktigt bra. Jag tror att PSG kommer att vinna med minst 3 mål här och bjuda på en show som vi sällan skådat. Med tanke hur bra PSG har spelat den senaste tiden så ska det inte vara några problem att köra över St Etienne med 3 mål eller mer. Det kan nog bli ganska lekfull fotboll där vi kan komma att bjudas på en hel del snygga mål.

Även om St Etienne har börjat säsongen riktigt bra så kommer man att åka på ordentligt med stryk här. Vi får se om Neymar kommer att bjuda på några överraskningar och kanske hattrick. Det kommer att bli spel mot ett mål här och PSG är i sitt esse.

PSG – St Etienne live stream

Om du vill titta på matchen mellan PSG och St Etienne via en gratis live stream så kan du göra det hos Unibet. Det krävs då att du har ett registrerat konto hos Unibet med pengar på. Sedan så kan du avnjuta många bra matcher helt gratis via Unibet live stream eller Unibet TV som det kallas för. Du kan bland annat följa Ligue 1 där.

Matchinformation

 • Match: PSG mot St Etienne
 • Tävling: Ligue 1
 • Tid: 25 augusti 2017 klockan 20:45
 • Plats: Le Parc, Paris
 • TV: Viasat Sport Premium
 • Livestream: Unibet live stream
 • Speltips: PSG vinner med asian handicap -2.5 till 1.75 i odds hos Bet365.

Det var allt denna fredag och det är faktiskt ganska få intressanta matcher idag. Nu hoppas vi att PSG bjuder på en riktigt bra show och vinner med 4-0 mot St Etienne. PSG måste vinna med 3 mål för att vårt speltips ska sitta.

Paris

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.