Speltips 17 juni 2017 – Portugal U21 mot Serbien U21

Gårdagens spel gick väl sådär med 1 av 2 rätt. Nu kavlar vi upp ärmarna och tar nya tag inför matchen mellan Portugal U21 och Serbien U21. Sverige är bra med efter det oavgjorda resultatet igår och genom att Slovakien slog Polen.

Klockan 18:00 idag den 17 juni 2017 så tar Portugal emot Serbien i en spännande match. Portugal är favoriter att vinna matchen till 1.76 i odds och vi ska se om vi inte kan få fram ett attraktivt speltips på denna match. Portugal har inte förlorat en match sedan 2015 (finalförlust mot Sverige) och man har en bra form i laget. Portugal fick en ganska lätt lottning i gruppen där Israel och Grekland stod för det svåraste motståndet.

Vad har då Serbien för chanser att plocka ner Portugal på jorden? Serbien har satsat hårt på sin ungdomsverksamhet den senaste tiden och man lyckades att ta guld i U20-VM 2015. I gruppspelet så knep Serbien en andraplats precis efter Italien. Därefter så fick man spela playoff mot Norge. Serbien har varit bra på att göra mål (27 mål i gruppspelet) och det ska vi ha med oss när vi levererar dagens speltips. Även Portugal är bra på att göra mål och det känns som att vi har en målrik match framför oss ikväll.

Våra speltips på Portugal mot Serbien (U21 EM)

Vi har bara skrapat på ytan men jag vågar inte spela på en vinnare här. Det som slår mig är hur bra båda lagen är på att göra mål. När två sådana lag möts så brukar det bli många mål och varför inte utnyttja det. Jag har två speltips som jag brinner mycket för. Det första har jag hittat hos Betsson och där spelar jag på att båda lagen gör mål till 1.80 i odds. Att Portugal gör mål känns självklart men jag tror även att Serbien får in minst ett mål. Många kan nog bli överraskade av Serbiens spel ikväll och matchen blir nog jämnare än vad många tror.

Sen tror jag att det kommer att bli över 2,5 mål i matchen och det blir mitt andra speltips. Oddset på detta ligger just nu på 1.90 vilket jag tycker är helt ok. Det går säkert att hitta upp mot 2 i odds om man kämpar lite under dagen. För att summera det hela så spelar jag på att det blir många mål mellan Portugal U21 och Serbien U21 ikväll.

Oddsjämförelse – Portugal mot Serbien (U21 EM 2017)

  • Portugal U21 – 1.76
  • Oavgjort – 3.30
  • Serbien U21 – 4.06

Viktiga spelare

Laguppställningarna är inte klara när jag skriver detta men viktiga spelare är Renato Sanches för Portugal och Marko Grujic för Serbien. Renato skapar redan rubriker i tidningarna och även Grujic har imponerat stort. Håll ett öga på dessa två spelare om du tittar på matchen ikväll så förstår du vad jag menar.

Matchinformation

  • Match: Portugal U21 – Serbien U21
  • Tävling: U21 EM 2017
  • Plats: Zdzisław Krzyszkowiak Stadium, Bydgoszcz
  • Tid: 18:00 den 17 juni 2017
  • Livestream: Dplay
  • TV: Eurosport 2
  • Speltips: Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1.80 i odds och att det blir över 2,5 mål i matchen till 1.90.

För att ännu mer förstärka mina spel så har jag grävt i statistiken. När Portugal och Serbien har spelat mot varandra så har lagen bara hållit nollan tre gånger på tio matcher. Sannolikheten att båda lagen gör mål är med andra ord stor. Att det blir över 2,5 mål ligger också nära till hands men eftersom speltipsen är så pass lika så bör man kanske inte spela båda. Det är bättre att hålla sig till det man tror mest på. Matchen sänds bara på Eurosport 2 och det är lite synd men den går att livestreama på Dplay.

Fotbollsstadium

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.