Portugal damer mot England damer – Speltips, odds och analys

Det är torsdagen den 27 juli 2017 och idag så ska vi fokusera på Dam-EM 2017 i Holland och matchen mellan Portugal damer och England damer. England leder grupp D men båda lagen kan fortfarande kvalificera sig för vidare spel. Vi har en storfavorit som bör vinna matchen och det var inte helt enkelt att ta fram ett speltips.

Speltips inför Portugal mot England i Dam-EM 2017

 • England vinner och det blir mer än 2,5 mål i matchen till 1.72 i odds hos Bet365.

Spelanalys

England inledde sitt EM-äventyr genom att krossa Skottland med hela 6-0. Därefter så stod Spanien på tur. Det var kanske inte lika imponerande men en vinst är en vinst och England leder grupp D. Laget är väl mer eller mindre klart för kvartsfinal men det är alltid viktigt att vinna matchen för självförtroendet och för att få ett lättare motstånd i kvartsfinalen.

Portugal är inte helt borta från kvartsfinalen, utan man har vunnit en match och förlorat en match. Laget har 3 poäng och behöver nästan vinna mot England för att kunna ta sig vidare. Spanien spelar mot Skottland samtidigt och där kan vi nog räkna med att Spanien vinner matchen och landar på 6 poäng i gruppen.

Oddsjämförelse

 • Portugal (1) – 14.50
 • Oavgjort (X) – 5.20
 • England (2) – 1.21

Som vanligt när England spelar i Dam-EM så är man storfavoriter att vinna matchen. Spelbolagen ger England ett odds på bara 1.21 vilket inte känns attraktivt. England vann sina två första matcher och har inte släppt in ett enda mål så här långt. Då är det väl inte så konstigt att oddset är lågt. Då tycker vi att det känns mer intressant att spela på att England vinner och att det blir över 2,5 mål i matchen. Mot Skottland så blev det ett riktigt fyrverkeri och mot Spanien så blev det ”bara” 2-0 men då får vi tänka på att Spanien slog Portugal.

Englands damer har en förmåga att ha roligt på planen och man nöjer sig inte med att vinna med 1 mål. Skottland skapade problem för Portugal när de möttes och Portugal lyckades bara precis vinna med 2-1. Då får vi tänka på att det var ett Skottland som England besegrade med 6-0. Nu kan det vara så att England känner sig så självsäkra att man vilar delar av laget. Vi får hoppas att man har lärt sig av Sveriges misstag sist och spelar med sitt bästa lag.

Portugal såg inte alls bra ut rent defensivt mot Skottland, även om de vann matchen. Det var med nöd och näppe som man lyckades vinna den matchen. Skottland träffade bland annat stolpen två gånger och missade flera bra chanser. Om England kan spela sitt vanliga spel här så bör det inte vara några problem alls att göra 3 mål på Portugal. England har ett av turneringens bästa anfallsspel så här långt och Portugal har som sagt en skakig backlinje. Vårt speltips att England ska vinna och det blir mer än 2,5 mål i matchen till 1.72 i odds hos Bet365 känns tryggt. Lägger man sen till att England har gjort flest mål i turneringen så här långt så känns det ännu lite tryggare.

Vi har inte kunnat hitta några skador i något av lagen men den stora risken här är att England väljer att vila några spelare. Jag tror inte det blir fallet eftersom man vill fortsätta med sitt bästa lag och hålla alla spelare varma.

Matchinformation

 • Match: Portugal D mot England D
 • Tävling: Dam-EM 2017
 • Tid: 27 juli 2017, klockan 20:45
 • Plats: Doetinchem, Nederländerna
 • TV: Eurosport 1, TV12 eller C More Fotboll
 • Livestream: C More Stream
 • Speltips: England vinner och det blir över 2,5 mål i matchen till 1.72 i odds hos Bet365.

Det var allt denna torsdag och nu börjar vi sakta undersöka helgens matcher. Det finns en hel del intressanta matcher till helgen och sen får vi inte glömma UFC 214 där vi har laddat upp med 3 speltips.

Euro 2017 damer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.