Portsmouth mot Oxford United den 25/3 2018

Det var lite synd om Sverige igår som så när klarade oavgjort mot Chile. Vi gråter inte eftersom vårt speltips gick in enligt plan. Nu är det söndagen den 25/4 2018 och vi har ett nytt speltips. Vi har riktat blickarna mot League One i England och matchen mellan Portsmouth och Oxford United. Matchen spelas på Fratton Park klockan 17:00 på söndag.

Oddsjämförelse inför Portsmouth mot Oxford Utd

 • Portsmouth (1) – 1.84
 • Oavgjort (X) – 3.55
 • Oxford Utd (2) – 4.10
 • Tips: Båda lagen gör mål till 1.83 i odds.

Portsmouth är ganska stora favoriter på hemmaplan. Det beror nog en hel del på Oxfords svaga form den senaste tiden. Oxford har inte alls lyckats den senaste tiden och målet med att bli topp 6 i League One är nu nästan helt borta. Bortalaget ligger nu på en 16:e plats i League One och det ser riktigt illa ut.

Portsmouth har presterat lite bättre och ligger nu på en 10:e plats. Man besegrade nu senast Oldham med 2-0 på bortaplan. Innan dess åkte man på en sur förlust mot Gillingham med 1-3 på hemmaplan. Hemmalaget är ojämna och vi har svårt att se ett mönster. Vill hemmalag ta en topp 6 placering så är det bara vinst som gäller idag.

Vi ser detta som en ganska jämn match men Portsmouth har hemmaplan och det är en stor fördel. Portsmouth ska kunna klara av och vinna denna match på hemmaplan och oddset på ettan känns bra som det är. Vi behöver inte göra det svårare och krydda det. Vi ser en liten risk för ett oavgjort resultat men det är en risk som vi är villiga att ta.

Portsmouth har haft det lite svårt med försvaret den senaste tiden. Man har släppt in en hel del onödiga mål och mot Oxford så gäller det att få fart på defensiven. Sen ska vi även säga att Portsmouth har gjort en hel del mål framåt och det är sällan man blir mållösa på hemmaplan. Hemmaspelet har inte fungerat den senaste tiden och man har inte en vinst på sex försök. Man har släppt in över 10 mål på dessa sex hemmamatcher. Hade bortalaget varit bättre så hade vi absolut spelat på en bortavinst.

Oxford har en riktigt dålig form och på bortaplan så har det inte alls gått bra. Man har bytt tränare till Karl Robinson och frågan är om det har blivit bättre sedan dess. Oxford har precis som Portsmouth ett riktigt dåligt försvar och det här bör bli en öppen match. Det är inte helt omöjligt att Oxford chockar hemmalaget och även spelbolagen. Ett odds på över 4 är faktiskt lite lockande men vårt speltips är lite säkrare.

Vårt speltips blir att båda lagen gör mål i matchen till 1.83 i odds. Det är två lag med dåliga försvar som möts. Allt tyder på att det blir en öppen match med många mål åt båda hållen. Vi väljer att inte spela på 1X2 marknaden eftersom matchen känns helt öppen. Vi känner att båda lagen kommer att gå för vinst och det kombinerat med dåligt försvarsspel gör att vi får se många mål. Att båda lagen gör mål känns som högst troligt.

Inbördes möten

Oxford har faktiskt lyckats ganska bra när man spelat mot Portsmouth tidigare. Bortalaget har vunnit de två senaste mötena och har bara förlorat ett av de fem senaste mötena. Oxford vann tidigare denna säsong med hela 3-0.

League One tabell

 1. Shrewsbury – 78
 2. Wigan – 77
 3. Blackburn Rovers – 76
 4. Rotherham – 65
 5. Scunthorpe – 59
 6. Peterborough – 57
 7. Plymouth – 57
 8. Chariton – 55
 9. Bradford – 53
 10. Portsmouth – 52
 11. Bristol Rovers – 51
 12. Southend – 50
 13. Gillingham – 49
 14. Blackpool – 47
 15. Doncaster – 46
 16. Oxford – 45

Så ser det ut I League One. Vi tror att det blir åka av denna söndag och att båda lagen gör mål. Vem som vinner vågar vi inte gissa och det kan nog gå precis hur som helst.

Matchinformation

 • Match: Portsmouth mot Oxford United
 • Tävling: League One
 • Plats: Fratton Park
 • Tid: 25/3 2018 klockan 17:00
 • TV: Viaplay
 • Livestream: Viaplay
 • Speltips: Båda lagen gör mål till 1.83 i odds hos Betsson.

Det var söndagens speltips och nu laddar vi upp inför nästa vecka. Det blir en hel del vänskapsmatcher i börja på nästa vecka och Sverige ska möta Rumänien i en viktig match på tisdag. Nu krävs det en seger för att få en bra känsla inför VM 2018. På måndag så har vi en riktigt intressant match mellan Portugal och Holland.

Fotboll på planen

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.