Ponte Preta mot Santos den 12 oktober 2017

Vi har hämtat oss lite efter förlusten mot Holland men nu är det dags för en ny match. Det är torsdagen den 12 oktober 2017 och vi har valt matchen mellan Ponte Preta och Santos. Det är inte så bra utbud på fotboll idag men vi har hittat ett bra spel.

Det här är en match i den brasilianska ligan (Campeonato Brasileiro) och det är kanske inte så många som har koll på den. Jag har studerat båda lagen och ser en jämn match framför mig. Vi börjar med att titta på oddsen och spelbolagen håller med mig om att vi kan vänta oss en riktigt jämn match.

 • Speltips: Det blir under 2,5 mål (asian handicap).
 • Odds: 1.55 hos Bet365

Oddsjämförelse inför Ponte Preta mot Santos

 • Ponte Preta (1) – 2.70
 • Oavgjort (X) – 3.10
 • Santos (2) – 2.70

Det blir inte lätt att spela på en vinnare här. Vi får gräva lite djupare tror jag och det är två målsnåla lag som möts. Tittar man på tabellen så ligger Santos två och Ponte Preta på en femtondeplats. Det skiljer ganska mycket där men Ponte Preta har hemmaplan. Det är viktiga poäng som lagen spelar om och båda kommer garanterat att gå för full maskin.

Santos är ett lag med ett riktigt bra försvar. Det känns ibland som att hela laget försvarar eftersom man inte gör så mycket mål framåt. Nästan alla matcher som Santos har spelat i år har gått under 2,5 mål. Där börjar vårt speltips ta form men vi måste även undersöka Ponte Preta.

Santos åtta senaste matcher i ligan har gått under 2,5 mål. Det är målsnåla matcher och ofta beror det på att man håller nollan. Man hållit nollan i runt 60 % av sina matcher detta år och det är riktigt bra.

Ponte Preta ligger som sagt på en femtondeplats i ligan och det är ganska nära en nedflyttningsplats. Här gäller det att rycka upp sig om man ska hålla sig kvar i den högsta ligan. Laget har spelat ganska ojämnt med två vinster och två förluster på de fyra senaste. Det är ett typiskt hemmastarkt lag och båda dessa vinster är på just hemmaplan.

Ponte Preta är inte liga målsnåla som Santos men man har gått under 2,5 mål i runt 50 % av sina matcher i ligan. Man har även lyckats att hålla nollan i runt 40 % av matcherna. Eftersom det är en viktig match för båda lagen så tror jag inte att vi kommer att få se två anfallsglada lag. Det blir troligen två väldigt försiktiga lag som inte vill göra några onödiga misstag.

Vi provar underspelet

Det känns ganska givet här att det blir en målsnål match. Därför blir vårt speltips att det blir under 2,5 mål i matchen (asian handicap) till 1.55 i odds hos Bet365. Det är ett ganska lågt odds men det känns som vi har ett värdespel. Om det blir 3 mål i matchen så får vi tillbaka halva vår insats i alla fall.

Lagen möttes i somras och då slutade matchen mållös. Därför så tycker vi att tunderspelet passar bra även denna gång. Att Santos går under 2,5 mål väldigt ofta gör inte det sämre. Om man summerar det hela så känns det helt klart som ett givet spel. Det går så klart att skruva för att få upp oddset men jag tycker inte att det är värt det. Om jag skulle tippa matchen så känns 0-0 inte helt orimligt.

Matchinformation

 • Match: Ponte Preta mot Santos
 • Tävling: Campeonato Brasileiro
 • Plats: Estádio Moisés Lucarelli, Campinas
 • Tid: 12/10 2017 klockan 22:00
 • TV: N/A
 • Livestream: N/A
 • Speltips: Det blir under 2,5 mål i matchen (asian handicap) till 1.55 i odds hos Bet365.

Det var torsdagens match och nu börjar vi att ladda upp inför fredagen. Vi håller tummarna för att denna match sitter så att vi har vinden i ryggen inför fredagen.

Brazil stadium

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.