Speltips den 19 juni – Polen U21 mot Sverige U21 EM 2017

Klockan 20:45 ikväll den 19 juni 2017 så spelar Polen mot Sverige i U21 EM och vi har tagit fram ett intressant speltips. Efter den första matchen mot England så har Sverige segervittring. Sverige var nära att få 3 poäng mot favoriten England och överraskade en hel del spelbolag och spelare. Nu står Polen för motståndet och vi ska se vad svenska U21 landslaget kan göra.

Oddsjämförelse inför Polen U21 mot Sverige U21

Vi jämför odds hos flera olika spelbolag och här är de bästa oddsen på respektive resultat som vi hittat.

  • Polen U21 (1) – 2.66
  • Oavgjort (X) – 3.10
  • Sverige U21 (2) – 2.40

Enligt spelbolagen så blir detta en riktigt jämn match och det är intressant att man få så pass högt odds på Sverige. Det här kommer vi att ta hänsyn till när vi tar fram dagens första speltips.

Våra speltips inför Polen mot Sverige U21 EM 2017

Sverige var väldigt nära att ta tre poäng mot England i den första matchen. Hade Sverige satt sin straffspark så hade det blivit tre poäng. Nu måste Sverige vinna mot Polen för att ha en chans att ta sig vidare ur gruppen. På pappret så ska England vara betydligt bättre än Polen men pappret säger inte allt.

Polen förlorade lite oväntat sin inledningsmatch mot Slovakien med 2-1. Slovakien var betydligt bättre än många trodde och nu måste Polen vinna mot Sverige för att ha en chans att ta sig vidare.

Sverige överraskade också i sin första match. Det var inte många som trodde att Sverige skulle kunna spela jämnt mot England men det lyckades man med. Sverige har spelat 14 tävlingsmatcher i rad utan förlust. Det är ett imponerande facit med svåra motståndare som Spanien, Portugal och England. Jag tror att det finns goda chanser för Sverige att vinna över Polen. Sverige överraskade i första matchen och Polen kommer inte att bjuda på samma motstånd. Mitt speltips blir att Sverige vinner matchen mot Polen till 2.40 i odds.

Vi får inte glömma att Polen är hemmanation men jag tror inte att det hjälper mot det svenska laget. En intressant notis är att spelaren Pawel Cibicki har valt att spela för Sverige istället för Polen. Nu måste han spela mot sitt hemland och det är många som är missnöjda med det. Cibicki anses vara en av Sveriges mest begåvade spelare. Han kommer garanterat att ha en avgörande roll i denna match så håll ögonen på Pawel. Sverige har ett av de bästa landslagen i U21 EM 2017 och det ska bli riktigt intressant att titta på denna match. Jag tror att Sverige kommer att vinna ganska enkelt och jag är förvånad att man får 2.40 i odds på det. Jag gissar att Polsk hemmaplan är det som drar upp oddset för Sverige. Vill man krydda spelet på Sverige lite så kan man prova ett spel på att Pawel Cibicki gör mål i matchen. Spelbolagen betalar runt 3 i odds på det. Så det är ett ganska lågt odds på målgörare och det säger allt om hur bra denna spelare är.

Matchinformation

Match: Polen U21 mot Sverige U21
Tävling: U21-EM 2017
Plats: Arena Lublin
Tid: Måndag 19 juni 2017 klockan 20:45
TV: Kanal 5 och Eurosport 1
Livestream: Dplay
Speltips: Sverige vinner till 2.40 i odds.

Så ser det ut inför matchen mellan Polen och Sverige i U21 EM 2017. Det känns kul att kunna spela på Sverige och fortfarande känna som att man har spelat med hjärnan. Det är faktiskt ett bra spel med ett högt odds baserat på förra matchen. Jag tror att Sverige kommer att överraska än en gång. Nu är det bara att luta sig tillbaka och invänta fotbollsunderhållningen.

Svensk flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.