Peru mot Danmark den 16/6 2018

Vilken härlig match vi fick igår mellan Portugal och Spanien. Vi hoppas det fortsätter på samma sätt idag den 16/6 2018. Här hittar ni vårt speltips inför matchen mellan Peru och Danmark. Det är en måstematch för båda lagen om man vill ta sig vidare från gruppen. Många tror att det är Peru och Danmark som slåss om andraplatsen i Grupp C. Därför så blir denna match extra viktig för båda lagen och det ser ut att bli tight med få antal mål. Matchen spelas klockan 18:00 idag den 16 juni på Mordovia Arena i Saransk.

Oddsjämförelse inför Peru mot Danmark

 • Peru (1) – 3.30
 • Oavgjort (X) – 3.30
 • Danmark (2) – 2.50

Danmark är knapp favorit att vinna matchen enligt spelbolagen men vi ser det som en helt öppen match. Det är två jämna lag och dagsformen kan vara det som avgör. Mycket talar för att denna match slutar oavgjord.

 • Bettingtips: Båda lagen gör inte mål till 1.77 i odds.

Peru har spelat ojämnt det senaste året men nu har man kvalificerat sig för det första VM sedan 1982. Innan denna match drar igång så ska Frankrike göra upp mot Australien och Argentina mot Island. Det blir en fullspäckad dag men vi tycker att Peru mot Danmark är den mest intressanta matchen.

Laget som vinner denna match får en stor fördel i gruppen och är mer eller mindre redan vidare. Skulle matchen sluta oavgjort så blir det troligen målskillnaden som sedan avgör. Jag tror att vi får se två försiktiga lag som inte riktigt vågar spela ut. Det kan därför bli en ganska tråkig match att titta på men det ska vi dra nytta av.

Peru har inte förlorat på 15 matcher nu och har ett otroligt facit. Alla minns väl matchen mot Sverige förra helgen som slutade 0-0. Det är ett bra lag som Danmark får möta och det krävs något extra för att vinna denna match. Peru tog sig till VM via en playoff precis som Sverige. Man slog ut Nya Zeeland på vägen till VM.

Danmark fick också kvala in via playoff efter att ha slutat två i gruppen. Polen blev det starkaste laget i den gruppen, men annars så klarade Danmark sig riktigt bra. Man körde över Irland med 5-1 och sedan blev det ännu en 0-0 match mot Sverige.

Vi tror på en målsnål match

Som vi nämnde tidigare så tror vi det blir en tight och målsnål match där vi har två försiktiga lag som är livrädda att släppa in mål och förlora. Danmark har spelat smart och taktiskt som Sverige. Det innebär att man har ett väldigt bra och välorganiserat försvar. Man har inte släppt in ett enda mål de fyra senaste matcherna. Tittar man igenom statistiken så är Danmark ofta involverade i matcher som slutar med under 2,5 mål.

Christian Eriksen kommer att vara en viktig spelare för Danmark eftersom det ofta är han som gör målen. Det var lite tack vare honom som Danmark tog sig till VM 2018. Han gjorde bland annat ett hattrick mot Irland i playoff matchen. Han behöver nog vara i form denna lördag för att kunna sätta press på Peru.

Även Peru har spelat i målsnåla matcher. Man har inte förlorat på 15 matcher och en hel del av dessa har slutat 0-0. Det är målsnålt helt enkelt och vinsterna har ofta bara varit med ett mål. Nästan 50 % av Perus och Danmarks senaste matcher har slutat oavgjort. Mycket talar för att det sker även idag. Vårt speltips blir att båda lagen inte gör mål i matchen till 1.77 i odds hos Betsson. Det finns en viss risk för 1-1 resultat men jag tror faktiskt att matchen slutar 0-0.

Troliga startelvor

 • Peru (4-5-1): Gallese – Advincula, Ramos, Santamaria, Trauco – Tapia, Yotun, Carrillo, Farfan, Cueva – Guerrero
 • Danmark (4-3-3): Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer, Christensen, Larsen – Kvist, Delaney, Poulsen – Eriksen, Sisto, Jorgensen

Matchinformation

 • Match: Peru mot Danmark
 • Tävling: Fotbolls-VM 2018 (Grupp C)
 • Plats: Mordovia Arena
 • Tid: 16/6 2018 klockan 18:00
 • TV: TV4
 • Livestream: C More Stream
 • Speltips: Båda lagen gör inte mål till 1.77 i odds hos Betsson.

Matchen sänds på TV4 och sändningen startar redan 17:30 om ni vill hänga med på uppsnacket. Vill du streama matchen så kan du använda dig av C More Stream.

Vi håller så klart på våra grannar Danmark men detta borde bli en riktigt tråkig och jämn match. Även om Danmark skulle vinna med 1-0 så går vårt speltips in. Jag tror att båda lagen har ungefär lika stor chans att göra mål men deras försvarsspel kommer att ta ut varandra. Sen tror jag att båda lagen är nöjda med 1 poäng och det gör att man inte kommer att riskera något för att bryta nollan. Klockan 18:00 ikväll så har vi svaret. Sen har vi även en match efter denna, klockan 21:00 mellan Kroatien och Nigera i Grupp D. Hoppas ni får en underbar lördag och att ni njuter av VM lika mycket som vi gör.

Danmark flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.