Speltips inför Östersunds FK mot Athletic Bilbao den 19/10 2017

Efter gårdagens fina vinst så fortsätter vi med en bra känsla. Det är torsdagen den 19 oktober 2017 och dagens match blir så klart den mellan Östersunds FK och Athletic Bilbao. Östersund har överraskat alla och resan i Europa fortsätter. Nu börjar det bli riktigt svårt motstånd och nu gäller det att spela sitt absolut bästa spel.

 • Vi spelar: Båda lagen gör mål till 2.05 i odds hos Bethard.

Det känns som att Östersund kan lyckas med precis allting och kanske vinna hela Europa League. Det svenska laget har bland annat besegrat Galatasaray, PAOK och Hertha Berlin. Om man ser på lagen som man redan har besegrat så behöver man inte vara mer rädd för Athletic Bilbao. Östersund har faktiskt bara förlorat en match hemma på Jämtkraft Arena och det bådar gott inför dagens match.

Oddsjämförelse inför Östersunds FK mot Athletic Bilbao

 • Östersunds FK (1) – 4.75
 • Oavgjort (X) – 3.60
 • Athletic Bilbao (2) – 1.83

Tittar man på oddsen så ser det inte så muntert ut. Vill man spela på Östersund här så får man riktigt bra betalt men det finns kanske en anledning till det. Vi tycker att 1X2 marknaden känns lite väl svårspelad och även om man vill spela på Östersund med hjärtat så tror jag inte att det är rätt val.

Hur som helst så kommer det att bli en riktigt spännande match ikväll. Det spanska laget har faktiskt bara lyckats knipa en poäng än så länge och är i stort behov av poäng. Med tanke på hur Östersund har spelat i Europa League så kommer det att bli en riktigt intressant match. Vi tror att Bilbao kommer att gå ut för full maskin och försöka koppla ett grepp om matchen. Får man väl in ett ledningsmål så kan det bli att man försöker att dra ner tempot och säkra tre poäng.

Blir det en målrik match?

Denna match har alla ingredienser som krävs för en underhållande match. Östersund har överraskat alla och kan man vinna här så har man gjort en otrolig bedrift. Vi tror inte att man vinner denna match men Östersund kan garanterat hota Bilbao. En annan sak som talar för Östersund är att Bilbao har haft en ganska dålig period i ligan. Nu senast så lyckades man att besegra Sevilla med 1-0 och det kan ge en viss styrka.

Vi tror att Östersunds FK kan göra ett mål mot Athletic Bilbao. Vi tror även att Bilbao kommer att göra ett mål och därför så blir vårt speltips att båda lagen gör mål i matchen till 2.05 i odds hos Bethard. Det känns faktiskt riktigt bra betalt med tanke på hur bra dessa lag är och hur offensiva de är.

Det som kanske talar emot vårt speltips är att Östersund faktiskt har hållit nollan i flera matcher i Europa League. Nu ställs man mot Bilbao som måste vinna för att ha en chans och då lär det bli en helt öppen match. Bilbao har inget att förlora och man kommer att anfalla för allt vad tygen håller. Det öppnar även för kontringar för Östersund och att båda lagen skulle göra mål känns rimligt.

Vem som vinner matchen vågar vi inte sia om men det känns lite som att sagan tar slut här och att Bilbao tar tre viktiga poäng. Nu ska vi inte ta ut något i förskott och vi håller så klart tummarna för att Östersund vinner ikväll.

Matchinformation

 • Match: Östersunds FK mot Atheltic Bilbao
 • Tävling: Europa League
 • Plats: Jämtkraft Arena, Östersund
 • Tid: 19/10 2017 klockan 19:00
 • TV: Kanal 9
 • Livestream: Dplay eller Eurosport Player
 • Speltips: Båda lagen gör mål i matchen till 2.05 i odds hos Bethard.

Det var allt inför torsdagens Europé League. Det här är en match som ni inte vill missa. Även om man inte spelar på matchen så måste man se den. Kan Östersund överraska än en gång och bli historiska? Det känns som allt kan hända i denna match och då vill man verkligen se det live. Matchen startar klockan 19:00 ikväll så se till att ni inte har något annat inbokat då. Matchen sänds på Kanal 9 och det går även att se via live stream på DPLAY eller Eurosport Player. Nu hoppas vi på en riktigt underhållande fotbollskväll!

Östersunds FK

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.