Östersund mot PAOK Thessaloniki speltips i Europa League

Östersund har en enorm uppförsbacke att bestiga för att kunna ta sig vidare i Europa League. Det här är den andra matchen mellan lagen och den första vann PAOK med 3-1. Östersund tog ledningen med 1-0 men tappade sedan med 3-1. Nu måste man rycka upp sig på hemmaplan om man vill ta sig vidare. Läs vidare så kommer du till vårt speltips och även en oddsjämförelse inför matchen.

 • Speltips: Östersund vinner matchen men insatsen tillbaka om PAOK vinner till 1.74 i odds hos Betsson.
 • Spelstopp: 19:00 den 24 augusti 2017.

Oddsjämförelse

 • Östersunds FK (1) – 3.05
 • Oavgjort (X) – 3.15
 • PAOK Thessaloniki (2) – 2.40

Det är faktiskt lite märkligt att spelbolagen sätter ett så pass högt odds på Östersund. Man hade lite otur i den första matchen på bortaplan och nu spelar man hemma och har allt att vinna.

Grekiska PAOK har ett starkt grepp om avancemanget efter segern med 3-1 på hemmaplan. Östersund måste helt enkelt göra två mål samtidigt som man håller nollan. Det är lättare sagt än gjort och om gästerna skulle få in ett mål så måste hemmalaget gör tre mål för att få till en förlängning. Det är svåra förutsättningar men i fotboll så är inget omöjligt.

Östersund spelar nu på hemmaplan och bör kunna prestera något bättre. Kanske så känner man att pressen är borta och man har allt att vinna här. Skulle man åka ut så är det ingen som klandrar laget, men skulle man gå vidare så blir man hjältar. Matchen mot Galatasaray ligger färskt i minnet och där lyckades Östersund med det omöjliga. Personligen så missade jag mitt speltips eftersom jag inte trodde att Östersund skulle mäkta med Galatasaray. Ibland så känns det inte så farligt att ha fel när ett litet lag som Östersund avancerar i Europa League.

Tyvärr så verkar Östersund vara inne i en liten formsvacka. Man har bara vunnit en match på de sex senaste. Förutom förlusten mot PAOK så har man förlorat ett flertal matcher i Allsvenskan. Jag tror att Östersund har haft tankarna i Europa League och varit extra fokuserade på det och därför fått en del onödiga förluster i Allsvenskan. Man har bland annat vilat stjärnorna Brwa Nouri och Saman Ghoddos som garanterat kommer att vara laddade i matchen mot PAOK.

Östersund släppte in ett onödigt mål i den första matchen mot PAOK. Det kan bli kostsamt eftersom 3-1 är så mycket värre än 2-1. Jag räknar med att Östersund kommer att vara riktigt på hugget och gå in för att vinna eller försvinna. Det går inte att hålla igen, utan man måste chansa direkt från start. Ett tidigt mål skulle sätta press på PAOK och öppna upp matchen. Om 0-0 står sig in i andra halvlek så kommer paniken sakta krypande och Östersund blir tvingade till anfalla ännu mer.

Mitt speltips inför Östersund mot PAOK den 24 augusti 2017

Jag tycker det är lite konstigt att spelbolagen ger ett så pass högt odds på Östersund. Sen känner jag inte riktigt för att ge ett speltips på att Östersund vinner. Det beror på att man kommer att vara tvingade till att anfalla och ta chanser. Det innebär att slumpen kan spela en stor roll i denna match. Därför blir mitt speltips att Östersund vinner men pengarna tillbaka vid bortavinst till 1.74 i odds. Jag tror inte att det slutar oavgjort eftersom Östersund är så pass piskade att anfalla. Antingen så kommer PAOK utnyttja sin kontringar och sätta dit några mål eller så kommer Östersund att vinna.

Matchinformation

 • Match: Östersunds FK mot PAOK Thessaloniki
 • Tävling: Europa League (kval)
 • Tid: 24 augusti 2017 klockan 19:00
 • Plats: Jämtkraft Arena, Östersund
 • TV: Viasat Sport Premium
 • Livestream: Viaplay
 • Speltips: Östersund vinner men pengarna tillbaka om PAOK vinner till 1.74 i odds.

Det var allt inför matchen mellan Östersund och PAOK. Hoppas att ni kommer att följa matchen live och att ni hejar fram Östersund. Det vore kul med en svensk framgång i Europa League.

Europa League

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.