Speltips inför Östersunds FK mot Malmö FF den 20 september 2017

Gårdagens speltips gick in till fina 2.60 i odds och vi hoppas att det fortsätter så. Nu är vi framme vid onsdagen den 20 september 2017 och matchen som vi har valt är den mellan Östersunds FK och Malmö FF. Det är en höjdarmatch i Allsvenskan där framgångsrika Östersund ska spela mot serieledande Malmö FF. Luta er tillbaka och njut för här kommer vårt speltips inför toppmötet i Allsvenskan.

 • Speltips: Båda lagen gör mål till 1.76 i odds hos Bethard.
 • Spelstopp: Onsdagen den 20 september 2017, klockan 19:00.

Oddsjämförelse inför Östersunds FK mot Malmö FF

 • Östersunds FK (1) – 2.75
 • Oavgjort (X) – 3.55
 • Malmö FF (2) – 2.85

Det här blir en svårspelad match med höga odds på alla tre alternativen. Därför håller vi oss helt enkelt borta från 1X2 marknaden.

Det måste var årets två mest framgångsrika svenska lag som ska mötas denna onsdag. Ingen har väl missat Östersunds framfart i Europa den senaste tiden? Vi blev själva tagna på sängen i den senaste matchen där Östersund spelade mot FC Zorya på bortaplan. Vårt speltips inför den matchen var att båda lagen skulle göra mål. Då går Östersund och vinner med 2-0 och chockar alla. Vi hoppas att Malmö kan bjuda på lite bättre motstånd och sätta dit ett mål.

Enligt Östersund själva så är man det bästa laget i Sverige och då ligger man bara på en sjätteplats i Allsvenskan. Man kan väl inte säga annat än att formen i alla fall är på topp och nu har man chansen att visa att man är Sveriges bästa lag. Då bör man kunna besegra Malmö FF på hemmaplan.

Vad kan vi vänta oss av Malmö FF?

Malmö FF är väl inne i en liten svacka då man bara har tagit 4 poäng på 4 matcher. Nu är Johan Wiland och Jiloan Hamds tillbaka och det lär behövas mot Östersund. Tyvärr så är både Markus Rosenberg och Anders Christiansen avstängda efter två gula kort. Det kommer att påverka Malmös spel och frågan är om man kommer att göra några förändringar. Malmö har ett bra lag med många som bara väntar på att få en chans att spela. Vi kommer att uppdatera er med laguppställningen när matchen närmar sig.

Östersund har alla möjligheter att överraska och vinna matchen mot Malmö. Förra gången lagen möttes nere i Malmö så slutade det med 2-1 till Malmö. Det var en riktigt underhållande match som hade allt. Nu väntar vi oss en liknande match och kanske kan Östersund ta revansch.

En sak som talar för Östersund är att man spelar på hemmaplan uppe i Jämtland. Det är alltid en fördel med hemmaplan och den lilla fördelen kan vara avgörande här. Östersund har en otrolig formtopp efter att ha vunnit fem raka matcher och har en 14-0 i målskillnad. Frågan är om Östersund har sitt fokus på Europa och slappnar av lite i Allsvenskan? Jag tvivlar på det och nu vill man visa att man är bäst.

Vi undviker som sagt 1X2 marknaden och väljer att gå på målmarknaden. Förra gången lagen möttes så slutade matchen 2-1. Båda lagen kommer att gå för vinst och det kommer att bli öppna ytor. Vem som vinner blir svårt att sia om men jag tror att båda lagen gör mål. Vårt speltips blir helt enkelt att båda lagen gör mål till 1.76 i odds hos Bethard. Vill man öka risken och oddset något så kan man spela över 2,5 mål i matchen till runt 1.90 i odds.

Allsvenskan – Tabellställning 20 september 2017

 1. Malmö FF – 50
 2. Djurgården – 44
 3. Häcken – 41
 4. AIK – 40
 5. Norrköping – 40
 6. Östersund – 38
 7. Sirius – 33

Matchinformation

 • Match: Östersunds FK mot Malmö FF
 • Tävling: Allsvenskan
 • Plats: Jämtkraft Arena, Östersund
 • Tid: 20 september 2017 klockan 19:00
 • TV: Viasat Fotboll
 • Livestream: Viaplay.se
 • Speltips: Båda lagen gör mål i matchen till 1.76 i odds.

Nu väntar vi oss en riktigt underhållande match och en match man absolut måste se. Poppa popcorn, ladda upp med chips och annat gott för mycket bättre än så här blir det inte i Sverige. Denna match har allt man kan önska sig och nu hoppas vi på en målfest. Imorgon är vi tillbaka med ett nytt speltips och en ny analys.

Östersunds FK

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.