Österrike mot Ryssland den 30/5 2018 – Träningslandskamp

Vi har nu studerat onsdagens matcher den 30/5 2018. Vi fortsätter med träningslandskamperna inför VM 2018. Klockan 20:45 på onsdag så spelar Österrike mot Ryssland i en högintressant match. Vi har så klart ett speltips inför denna match men tänk på att det är en träningsmatch och då kan allt hända. Därför så bör man hålla nere insatsen om man väljer att spela på dessa matcher. Kan Österrike visa att man hör hemma i VM 2018 genom att besegra värdnationen?

Oddsjämförelse inför Österrike mot Ryssland

 • Österrike (1) – 2.33
 • Oavgjort (X) – 2.95
 • Ryssland (2) – 3.30
 • Bettingtips: Österrike vinner med -0.25 asian handicap till 1.95 i odds.
 • Spelstopp: 20:45 den 30/5 2018.

Matchen mellan Österrike och Ryssland spelas på Tivoli-Neu i Innsbruck, Österrike. Det är så klart en fördel för Österrike. Man är knappa favoriter att vinna matchen enligt spelbolagen och det håller vi med om. Ett hungrigt Österrike ska kunna vinna över Ryssland här men om man roterar för många spelare och inte riktigt spelar för fullt så kan vinsten utebli.

Österrike lyckades inte att ta sig till Fotbolls-VM 2018 och kommer kanske att ha något lägre motivation till att vinna denna match. Vi tror att man kommer att spela matchen med inställning att man ska slå värdnationen och visa vad man går för. Det som underbygger detta är att Österrike har spelat riktigt bra den senaste tiden. Man har vunnit sina fem senaste matcher, vilket är ett klart styrkebesked. Det visar att man är inne i en formtopp och är troligen bättre än flera lag som spelar i VM 2018.

Ryssland behöver momentum

Ryssland som är värdnation i VM 2018 skulle verkligen behöva en vinst mot Österrike för att få den rätt känslan inför premiären. Tyvärr så släpper man in helt för många mål och försvaret lämnar en hel del att önska. Man har släppt in hela nio mål på sina tre senaste matcher och det bådar inte gott inför VM. Nu var det inga enkla tre matcher man hade, utan det var mot Brasilien, Spanien och Frankrike, men det visar att man har problem i försvaret mot lite bättre lag. Nu kanske inte Österrike orkar sätta riktigt samma press på Ryssland men man bör kunna sätta ordentlig press.

Tittar man enbart på vänskapsmatcher så har Ryssland inte alls någon bra statistik. Det kan vara att man inte är så motiverade att vinna när det inte gäller något. Man undviker att skada sig och ge det där lilla extra. Det är väldigt sällan som Ryssland håller nollan i en vänskapsmatch. I mars så gjorde Österrike tre mål mot Slovenien och innan dess så besegrade man även ett starkt Uruguay. Österrike har ett bra anfallsspel och här kommer Ryssland att få problem.

Vårt speltips blir att Österrike vinner matchen med -0.25 asian handicap till 1.95 i odds hos Betsson. Även om det är -0.25 i handicap så innebär det att vi får tillbaka halva insatsen om det skulle bli oavgjort. Det är en liten hedge som vi trots allt vill ha eftersom det är en träningslandskamp där allt kan hända.

Nu hoppas vi att Österrike fortsätter med sitt trevliga anfallsspel och att man har motivation att tvåla till värdnationen. Ryssland behöver jobba med sitt försvar om man ska kunna ta sig vidare från sin grupp A i VM. Historiskt så har Ryssland aldrig vunnit över Österrike och senast de möttes (2015) så vann Österrike med 1-0.

Nyheter i lagen

Österrike har nyligen ändrat lite i sitt lag. Man har tagit in fyra nya spelare och det är Cican Stankovic, Marvin Potzmann, Thomas Murg och Richard Strebinger. Det är hungriga spelare som vill vinna sin första landskamp på onsdag. Ryssland har också gjort en del förändringar i laget där Ruslan Kambolov har blivit ersatt av Sergei Ignashevich. Annars så ser laget ut ungefär som vi hade väntat oss.

Matchinformation

 • Match: Österrike mot Ryssland
 • Tävling: Träningslandskamp
 • Plats: Tivoli-Neu i Innsbruck, Österrike
 • Tid: 30/5 2018 klockan 20:45
 • TV: N/A
 • Livestream: N/A
 • Speltips: Österrike vinner med -0.25 asian handicap till 1.95 i odds hos Betsson.

Där har ni onsdagens bettingtips. Förutom denna match så spelar även Argentina mot Haiti, Peru mot Skottland, Panama mot Nordirland, Marocko mot Ukraina och Japan mot Ghana på onsdag. Det kommer att vara full fart fram till VM 2018 som startar om ungefär 3 veckor. På lördag så är det dags för Sverige att spela en träningslandskamp mot självaste Danmark. Vi kommer så klart att specialgranska den matchen och ta fram ett riktigt bra speltips. Nu hoppas vi att Österrike gör jobbet mot Ryssland ikväll och vinner sin sjätte raka landskamp.

Ryssland fotboll

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.