Om oss

Speltipsidag.se är en sajt där vi försöker att bli ledande på oberoende speltips i Sverige. Det är många som letar efter speltips i Sverige och därför har vi en funktion att fylla. Vi lanserade Speltipsidag.se eftersom vi saknade en sajt som levererade speltips varje dag. Vårt mål är att presentera bra analyser och genomarbetade speltips varje dag. Vi skriver inga ”snabba speltips” utan alla är analyserade enligt ett flertal olika faktorer. Kvalité måste alltid komma före kvantitet.

Vem ligger bakom Speltipsidag.se?

Vi som ligger bakom Speltipsidag.se är just nu tre personer som brinner för betting och odds. Vi har många års erfarenhet av detta. Vi har främst spelat online och har därför god kännedom om bonusar, free bets och andra saker som kan komma väl till hands för att dryga ut spelkassan.

Vi är helt oberoende från spelbolagen och försöker att lyfta fram spelbolagen som erbjuder de bästa oddsen och de bästa villkoren. Det kan skilja en hel del i odds mellan spelbolagen och därför så försöker vi alltid att hitta bästa möjliga odds för våra speltips. Det kan göra ganska mycket på längre sikt.

Är du duktig på betting?

Om du gillar betting, odds och att skriva så kanske du kan bli en av oss. Vi letar efter sportskribenter som har riktigt bra koll och är duktiga på en dedikerad sport. Du får skriva egna speltips och dela med dig av dina egna erfarenheter. Vi kommer att följa upp dina tips för att se hur du presterar.