IFK Norrköping mot Elfsborg den 9 juli 2017

Idag är det söndagen den 9 juli 2017 och vi ska än en gång ta en titt på Allsvenskan. Matchen mellan IFK Norrköping och Elfsborg som spelas klockan 15:00 idag känns lite extra intressant. Jag tycker att oddsen ser intressanta ut och jag har laddat upp med ett speltips på denna match.

IFK Norrköping ligger på andraplats i Allsvenskan efter Malmö FF. Nu ställs man mot Elfsborg och det är en viktig match för båda lagen. Norrköping skulle behöva tre poäng här på hemmaplan eftersom man ska på en ganska tuff bortamatch mot AIK nästa vecka. Om man vill behålla kontakten med Malmö FF i toppen så gäller det att vinna matchen. Malmö vann sin match igår och drog ifrån i toppen.

Norrköping har vunnit 7 av sina 9 senaste matcher och har bara förlorat en match på 13. Man kan lugnt säga att Norrköping har en bra form och allt går deras väg. Laget har vunnit 7 av de senaste 10 hemmamatcherna i ligan vilket visar hur bra man faktiskt är på hemmaplan. Elfsborg kommer att få det hett om öronen.

Odds inför Norrköping mot Elfsborg

  • IFK Norrköping (1) – 1.80
  • Oavgjort (X) – 4.00
  • IF Elfsborg (2) – 4.10

Elfsborg är inte ofarliga

Elfsborg har också gjort bra ifrån sig den senaste tiden. Det förklarar varför man trots allt får ett så pass högt odds på Norrköping. Går man lite djupare och gräver i statistiken så börjar ett intressant speltips ta form. Elfsborg har bara vunnit 2 av 13 bortamatcher. Sen har man bara lyckats skrapa ihop 1 poäng per bortamatch i snitt och nu ställs man mot Allsvenskans näst bästa lag. Elfsborg ligger på en 9:e plats och det skiljer 9 poäng mellan lagen.

Speltips inför IFK Norrköping mot Elfsborg den 9 juli 2017

Elfsborg är som sagt ganska svaga på bortaplan och där börjar det hela klarna. Det känns nästan för enkelt men mitt speltips blir att IFK Norrköping vinner mot Elfsborg till 1.80 i odds hos Betsson. Norrköping är det bättre laget på alla plan och nu spelar man på hemmaplan där man är extra starka. Det som fick mig att bli ännu säkrare var att Elfsborg är så pass svaga på bortaplan. Alla signaler pekar på att Norrköping ska vinna denna match och att man då får 1.80 i odds på den känns nästan för bra. Jag hoppas att det oddset står sig och inte sjunker under dagen.

Vill du krydda med ett extraspel?

Om du vill ha ett speltips med högre risk och högre utdelning så har jag även det. Karl Holmberg som är Norrköpings bästa målskytt kommer troligen att göra ett mål idag. Spelar du på att Karl Holmberg gör mål i matchen så bjuder Betsson på 2.40 i odds hos Betsson.

Matchinformation

  • Match: IFK Norrköping mot Elfsborg
  • Tävling: Allsvenskan
  • Tid: 9 juli 2017, klockan 15:00
  • Plats: Nya Parken, Norrköping
  • TV: C More
  • Livestream: C More
  • Speltips: Norrköping vinner mot Elfsborg (1) till 1.80 i odds hos Betsson.

Där har ni söndagens speltips och veckans sista tips. Det är många som har semester och har annat för sig men vi kör på som vanligt. Nästa vecka blir det full fart igen. Glöm inte att ni kan streama fotboll live direkt i mobilen om ni är iväg på semester.

Fotboll Betsson

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.