Norge mot Sverige den 13 juni 2017

Spännande match i Oslo mellan Norge och Sverige 13/6 2017
Sverige imponerade stort när man besegrade Frankrike i VM-kvalet. Nu är det dags att bekänna färg mot Norge på bortaplan. Det må vara en vänskapsmatch men den betyder mycket för båda lagen. Vänskapsmatchen mellan Norge och Sverige spelas den 13 juni 2017 klockan 19:45. Missa inte kvällens match om du inte har något livsavgörande inbokat. Nu ska vi se om vi kan få fram ett intressant speltips inför denna match.

Det är två ärkerivaler som möts den 13 juni 2017 och det är sista matchen innan spelarna kan ta semester. Konstigt nog så ger även vänskapsmatcher poäng till rankingen som ligger till grund för seedningen av de olika länderna. Om Sverige besegrar Norge på tisdag så får vi viktiga rankingpoäng och kan potentiellt få en lättare motståndare i seedningen. Om vi lyckas ta oss till VM-playoff så kan rankingen vara livsavgörande för Sveriges möjligheter att nå VM 2018.

Janne Andersson kommer att rotera en del i laget och han har lämna fyra spelare utanför laget som spelade sist mot Frankrike. Sverige ligger just nu först i VM-kvalgruppen efter sin 2-1 seger mot Frankrike.

Oddsjämförelse inför Norge mot Sverige den 13 juni 2017

  • Norge (1) – 2.90
  • Oavgjort (X) – 3.10
  • Sverige (2) – 2.45

Oddsen är hämtade från Betser.

För Norges del så har det gått betydligt sämre. Lasse Lagerbäck har en del att jobba på för att få igång Norges landslag. Han förlorade först mot Nordirland med 0-2 och sedan spelade Norge oavgjort mot Tjeckien i helgen. Därmed så är chanserna att nå VM väldigt små för Norges del.

Det går bra för Sverige

Sverige har haft medvind i VM-kvalet så här långt. Att man roterar spelare behöver inte betyda så mycket eftersom man har många unga hungriga spelare som vill visa vad de kan. Att låta nya spelare få spela i en vänskapsmatch gör att motivationen höjs. Jag tror att vi kommer att få se ett riktigt roligt och snabbt Sverige på tisdag.

Norge är troligen ganska trötta eftersom man inte har hunnit vila så länge sedan VM-kvalet. Det finns nog risk för lite trötta ben här och eftersom det är Sverige som man ska möta så kommer Norge troligen att ge lite extra. Det är alltid kul att besegra storebror men Sverige är favoriter i denna match. Jag är lite förvånad att Sverige har ett så pass högt odds efter den senaste matchen mot Frankrike. Mitt speltips blir att Sverige vinner över Norge till 2.45 i odds. Det känns nästan lite konstigt att få ett så pass högt odds på det men det har väl att göra med att det är en vänskapsmatch. Man vet aldrig hur tränarna roterar sina spelare och det är inte riktigt samma lag som man är van vid. Jag tror trots allt att Sverige vinner matchen ganska komfortabelt och Norge har inte mycket att sätta emot här.

Matchinformation

  • Match: Norge mot Sverige
  • Tävling: Vänskapsmatch
  • Plats: Ullevaal Stadion i Oslo
  • Tid: Klockan 19:45 den 13 juni 2017
  • Livestream: TV4 Play
  • TV: TV4
  • Speltips: Sverige vinner till 2.45 i odds.

Så ser det ut inför matchen mellan Norge och Sverige den 13 juni 2017. Det är alltid lite extra riskabelt att spela på vänskapsmatcher, så var försiktig. Jag tycker trots allt att Sverige ska kunna vinna denna match ganska enkelt och då blir jag förvånad att man får 2,5 gånger pengarna. Imorgon så får vi se om jag hade rätt eller om det var ett fatalt misstag att spela på Sverige.

Norge mot Sverige den 13 juni 2017

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.