Nordirland mot Schweiz den 9 november 2017

Då var det äntligen dags för Playoff inför VM 2018. Det är torsdag den 9 november 2017 och idag spelar Nordirland mot Schweiz i VM-kvalet. Lagen ska mötas i två matcher för att avgöra vem som går vidare till VM 2018.

Nordirland är kanske inget lag som man räknade med innan VM-kvalet men det har faktiskt gått riktigt bra trots att man inte ha så många välkända namn i truppen. Man lyckades faktiskt att ta sig till slutspelet under EM 2016 så man har helt klart potential.

 • Speltips: Dubbelchans med Nordirland och oavgjort till odds 1.68 hos Unibet.

Oddsjämförelse inför Nordirland mot Schweiz

 • Nordirland (1) – 3.70
 • Oavgjort (X) – 3.00
 • Schweiz (2) – 2.22

Som ni ser så är Schweiz favoriter att vinna matchen även på bortaplan. Det är med all rätt eftersom man faktiskt har ett bättre lag på nästan alla plan. Schweiz är inte ett mycket bättre lag och all kan hända när dessa lag möts.

Nordirland är ett underhållande lag och man kan inte låta bli att imponeras av ett lag som spelar för varandra. Man kan känna en del likheter med det svenska laget som verkligen spelar för varandra och kan besegra lag som är betydligt bättre. Nordirland slutade på en andraplats i Grupp C efter Tyskland. Man slog ut lag som Norge, Azerbajdzjan, San Marino och Tjeckien. Man ska nog vara nöjda med sin presentation så här långt.

Schweiz har också ett riktigt bra lag men det är vi vana vid. Nu höll man på att vinna sin kvalgrupp men tappade förstaplatsen precis i slutet och Portugal tog den istället. Hur som helst så har man nio vinster och bara en förlust i gruppspelet vilket är väldigt bra. Alla förväntar sig att Schweiz ska ta sig vidare till VM här och det känns väl rimligt. Dagens match kan mycket väl sluta oavgjort och det är nog Schweiz nöjda med.

Nordirland kan överraska

Kan Nordirland överraska och ta hem denna match? För att ha en chans att ta sig vidare så behöver man nog vinna denna match. Vi tror att Schweiz kommer att vara ganska försiktiga och försöka få till ett kryss. Nordirland kommer troligen att köra på för allt vad tygen håller och gå för vinst. Det kan vara värt ett mindre spel på skrällen faktiskt.

Schweiz har det bättre laget men Nordirland har hemmaplan och har besegrat riktigt bra lag där. Hemmalaget har vunnit nio av sina tio senaste matcher på hemmaplan. Det är bara mot Tyskland som man förlorade.

Vi känner att det finns en god chans för ett oavgjort resultat men vi vill gardera oss om skrällen är framme. Därför blir vårt speltips dubbelchans (1X) till 1.68 i odds hos Unibet. Det betyder att vi vinner om Nordirland vinner matchen eller om det slutar oavgjort. Vinner Schweiz så förlorar vi och det är troligen även slut för Nordirlands framfart i VM-kvalet.

Schweiz har ett riktigt bra kvar bakom sig men har kanske inte ställt på prov. Man har mött ganska enkla lag och Nordirland bjuder kanske på ett lite bättre motstånd. Hur som helst så tror vi att Schweiz kommer att vara nöjda med krysset här för att sedan kunna säkra vinsten på hemmaplan. Därför så känns vårt speltips bra och det bör kunna bära.

Matchinformation

 • Match: Nordirland mot Schweiz
 • Tävling: VM-Kval Europa – Playoffs
 • Plats: Windsor Park, Belfast
 • Tid: 9/11 2017 klockan 20:45
 • TV: Eurosport 1
 • Livestream: Dplay, Eurosport Player
 • Speltips: Nordirland vinner eller så blir det oavgjort (dubbelchans) till 1.68 i odds hos Unibet.

Det var allt inför matchen mellan Nordirland och Schweiz. Nu börjar vi jobba på ett speltips inför morgondagens match mellan Sverige och Italien. Här ska vi försöka att hitta ett spel med hjärnan och inte blanda in hjärtat som så klart hoppas så mycket. Det kommer att bli en mycket tuff uppgift men om Nordirland kan vinna ikväll så kan kanske Sverige också överraska.

Nordirland flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.