Montreal Impact mot LA Galaxy den 21/5 2018

Vi drar igång en ny vecka och idag är det måndagen den 21 maj 2018. Det är som vanligt på måndagar ganska dåligt utbud men vi har ett speltips inför matchen mellan Montreal Impact mot Zlatans La Galaxy. Matchen spelas i MLS klockan 21:00 ikväll och går faktiskt att se för oss i Sverige utan att behöva stanna uppe halva natten. Zlatans LA Galaxy har stora problem och nu gäller det att vända den dåliga trenden.

Oddsjämförelse inför Montreal Impact mot Los Angeles Galaxy

 • Montreal (1) – 2.30
 • Oavgjort (X) – 3.65
 • Los Angeles Galaxy (2) – 2.80

Oddsen visar hur pass osäker 1X2 marknaden är. Den här matchen kan sluta precis hur som helst. Vi tror på en öppen och underhållande match med många mål åt båda hållen.

 • Bettingtips: Det blir över 2,5 mål i matchen till 1.50 i odds.

Både Montreal Impact och LA Galaxy har startat säsongen i MLS dåligt. Båda lagen ligger runt en tiondeplats i ligan och kämpar för överlevnad. Båda lagen lider av dåligt försvarsspel och har släppt in helt för många mål. Tillsammans så har dessa två lag redan släppt in 30 mål och det är något som vi kan dra nytta av. Vaknar Zlatan till så kan det bli en hel del mål denna måndag.

Lagen möttes för ett år sedan och då vann LA Galaxy med 2-0 på hemmaplan. Nu är det tvärtom Montreal Impact som har hemmaplan och det har stor betydelse. Sen har det även hänt en hel del i dessa lag under det senaste året. Flera storstjärnor har värvats och lagen har spetsats. Nu gäller det bara att få ihop spelet och få igång försvaren. Vi kan nog inte dra för många slutsatser av mötet som skedde för ett år sedan och det är nog bättre att titta på prestationer under detta år.

Båda lagen har en urusel statistik med fyra förluster och en vinst på de fem senaste matcherna. LA Galaxy vann senast mot Chicago Fire den 14/4 och Montreal vann senast mot New England Revolution den 5/5. Sen kan vi se att båda lagen nyligen har spelat mot Chicago Fire och båda lagen spelade på bortaplan. La Galaxy vann sin match med 1-0 och Montreal förlorade sin match med 1-0.

Målspelet lockar

Det ser ut att kunna bli en riktigt jämn match mellan dessa två lag. Eftersom båda lagen lider av dåligt försvarsspel så finns det goda möjligheter till många mål. Vi har två lag som gillar att anfalla och några riktigt duktiga forwards. Det skulle förvåna mig mycket om vi inte fick se minst 3 mål i denna match. Därför blir vårt speltips idag att vi får se över 2,5 mål i matchen till 1.50 i odds hos Betsson. Det är kanske inte dagens mest spännande spel men ibland så är det bra att hämta igen lite och ladda upp.

Tittar vi på statistiken så håller den med om vårt spel. Båda lagen har varit involverade i många matcher som har slutat med över 3 mål den senaste tiden. Det finns nog en bra möjlighet att vi får se ett oavgjort resultat ikväll. 2-2 känns som ett rimligt slutresultat men det kan bli mer än så.

Montreal har mittfältaren Piatti som har gjort fem mål i MLS så här långt. Det finns nog en bra möjlighet för honom att sätta dit ännu ett mål idag. Sen har vi Kamara i LA Galaxy som har gjort fyra mål och Zlatan så klart med 3 mål. Allt talar för en målrik match och då tycker vi att överspelet känns tryggt. Att spela på 1X2 känns verkligen som ett casino och därför så låter vi bli det.

En annan liten intressant sak är att Montreal inte har hållit nollan på sex matcher och Galaxy har bara lyckats med det en enda gång på sex matcher. Man skulle även kunna spela att båda lagen gör mål i denna match men oddset ligger på låga 1.40 och då känns överspelet bättre.

Troliga startelvor

 • Montreal: Bush, Fanni, Raitala, Piatti, Taïder, Petrasso, Piette, Mancosu, Edwards, Silva, Jackson-Hamel
 • LA Galaxy: Bingham, Cole, Ciani, Skjelvik, Steres, Alessandrini, Pontius, Carrasco, Kitchen, Ibrahimović, Kamara

Matchinformation

 • Match: Montreal Impact mot LA Galaxy
 • Tävling: MLS
 • Plats: Stade Olympique
 • Tid: 21/5 2018 klockan 21:00
 • TV: Eurosport 1
 • Livestream: Eurosport Player
 • Speltips: Det blir över 2,5 mål i matchen till 1.50 i odds hos Betsson.

Ni som vill titta på matchen och se om Zlatan gör några fler mål kan se den på Eurosport 1 om man har den kanalen. Annars så går det även bra att streama matchen med hjälp av Eurosport Player. Det kan nog bli en underhållande match med förhoppningsvis många mål.

USA flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.